Zoeken naar wat kan

Uw zoekactie voor wat kan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
trif 32 jaar Vlaams-Brabant - Asse
iemand zin in sex?
bottom opzoek nr top outdoor of kan verplaatsen in de buurt 32j-168cm-60kg  
Ervaring zoekend 36 jaar Antwerpen - Mechelen
Bi(schierige) man zoekt NU nog pijpbeurt!
Ik zoek deze nacht nog een lekkere pijpbeurt! Liefst iemand die ervaren is en een jongere onervaren man kan geruststellen. Ik ben feitelijk hetero, maar heb ook een voorliefde voor lekkere stijve lullen. Heb jaren geleden in mijn tienerjaren hier weliswaar ervaring mee gehad en tot dusver moet ik zeggen dat ik de beste pijpbeurt ooit van een man heb gehad. Ookal heeft die ervaring mij ook geleerd dat ik wel absoluut hetero ben, maar zoals gezegd dus wel met mijn bischierig kantje dat ik stijve lullen zo lekker vind! Indien de klik goed zit, wil ik zelf ook wel pijpen, maar in eerste instantie dus om mijn zak te legen! Wie wilt NU nog?  

Bi(schierige) man zoekt NU nog pijpbeurt!
Bert 60 jaar Limburg - Lommel 0474521843
Wil graag pijpen en geneukt worden, onderdanig
Als jij op zoek bent naar een geile man die jou ballen komt leegzuigen of je hebt gewoon zin een strak mannenkontje te prikken, neem dan even contact met mij op, ook als je gewoon met een gezonde kerel wilt spelen. Maar noem dan ook even jou stats! Mijn stats zijn: 1m89, 96kg, 14,5x4,5cm. Oja, ik kan NIET ontvangen, maar wel verplaatsen. Zaterdagochtend al vanaf 05:00u beschikbaar!!  

Wil graag pijpen en geneukt worden, onderdanig
anton 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
bi zoekt lekkere bi vent met grote pik, mss later samen vrouw verwennen?
Ik ben een hetero met een met bi-kantje. 56 jaar, maar zie er wat jonger uit, blond, blauwe ogen af en te zin om lekkere grote pik heerlijk te pijpen, lekker met mijn tong een mooie eikel likken om tenlotte golven warm zaad in mijn mondje te voelen stromen. nog opwinderder als je vriendin/vrouw toekijkt... ik hoop dat ik niet te veeleisend bent, maar op zoek naar onbesneden, met lekkere grote ontblote eikel in erectie. ik werk overdag, dus ik kan alleen afspreken in de avond. ontvangen is een plus, en liefst mensen die vrij zijn en niks stiekem achter de rug van hun partner moeten doen. al wat reacties gehad maar nog niet mijn lievelingslul gevonden 181, 74 kg, 17 cm tot pijps!  

bi zoekt lekkere bi vent met grote pik, mss later samen vrouw verwennen?
Michiel 34 jaar Antwerpen - Hoboken
fuck nd go?
Hey, ik 1m88 80kg 18cm 35j. Zoek een bot die kan verplaatsen tot Hoboken en zich gewillig wil laten neuken. Tot snel!  

 fuck nd go?
Zaadgeil 51 jaar Antwerpen - Hulshout
Zaadgeil
Wie nog zin in pijpbeurt,ik kan ontvangen m85,85kg  
Biman 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Soft date
Keurige bi man gezocht voor rukdate. Ik ben 46 jaar, 1m72, slank, zeer verzorgd en hoger opgeleid. Ik zoek gelijkaardige man, groot en dik geschapen, liefst niet besneden die in zeer nette huiselijke sfeer discreet en in alle rust kan ontvangen. Marginaliteit is niet aan mij besteed. Graag gemotiveerde reactie indien dit je iets lijkt.  
hornyNU 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoek lekkere date voor nu meteen
ik 43 176 82 17 blond zoek liefst jongere bi top goed geschapen kan ontv in Gent  
BETASTEN RUKKEN 58 jaar Limburg - Leopoldsburg
BEKIJKEN BETASTEN RUKKEN
Welke jonge gast zou graag eens een pik van een ouder man betasten, wat je maar wil of wil zelf graag eens betast worden door een ouder man. Ben slank m68 55kg, grote zak, mannen of oudere mannen die graag betast worden ook welkom. Kan niet ontvangen dus bij u thuis maar dan wel in leopoldsburg, anders evt cardate ook mogelijk in leopoldsburg.  

BEKIJKEN BETASTEN RUKKEN
moi 34 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
ervaren oudere edger gezocht
hey , ik ben een indische jonge man , ik zoek iemand graag masseert en edging kan . liefst met olie . dit voor bij mij thuis . ikzelf blijf passief . alleen areageren als je van de regio bent en nu kan .  

ervaren oudere edger gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10