Zoeken naar zoekt idem

Uw zoekactie voor zoekt idem leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijp/neukhoer 42 jaar Antwerpen - Wilrijk
Zoek vaste top
Ik ben op zoek naar een vaste top die regelmatig kan ontvangen in de ochtend, middag of late namiddag. Een tip die een vaste PijpSlet zoekt en regelmatig ook wil gebruiken als hoer. Spanking, vernedering, gedwongen sex of alleen pijpen, veel kan! Laat uw wensen maar weten, weinig is te gek voor woorden. Discretie gevraagd en gegarandeerd. Telegram = cncboy1, snap = sfu1981 en stuur direct beginnend met “hoer”, dan weet ik dat het via deze site gekomen is.  

Zoek vaste top
Koen 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Biman zoekt top xl
Ik zoek groot en dik geschapen dominante top 18+ 19+ 20+ xl, die mij diep en hard wilt neuken, safe en discreet. Ik kan zonder probleem ontvangen. Alleen reactie met foto van jou glad geschoren paal is een pluspunt.  

Biman zoekt top xl
Sletje 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sletje zoekt dominante meester
Ik kan ontvangen en ik wil eens goed misbruikt worden alles mogelijk wie komt langs  

Sletje zoekt dominante meester
bare slet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
onverzadigbare bare slet
welke top xxl met hoog libido en veel zaad zoekt slet om regelmatig zijn vruchtbare stralen zaad diep in te spuiten? Meerdere kan. Ik kan enkel verplaatsen.  
bi41 41 jaar Antwerpen - Lier
pijpdate/facefuck
Man 41j uit Lier zoekt voor dinsdag 11/6 overdag iemand die ik mag pijpen. Wie neukt mn mondje? Kan verplaatsen. regio Lier, berlaar, Heist op den berg, Herenthout, ranst, Walem... stuur een mailtje of SMS 0486/455770. Liefst niet bellen  
Kinky bi meester 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek gewillig koppel/ meid/gast
Hey iedereen Ik ben jonge man die reeds jaren interesse heeft in de wereld van bdsm, rollenspel en andere kinks Ik zoek al enige tijd iemand om op dit vlak mijn ervaring verder uit te breiden. Liefst iemand die samen met mij deze wereld verder wil ontdekken. Ik heb veel kinks en nog meer op mijn bucketlist. Voor diegene die hierin interesse hebben, of ervaring contacteer mij en we spreken verder. Als het klikt ook liefst op regelmatige basis discreet live contact. Weliswaar met duidelijke afspraken en stopwoorden. Dus heb jij/jullie hierin interesse, stuur me dan een mail met een duidelijke beschrijving van wat jij zoekt of wat je diepste fantasieën zijn en we kijken welke overeenkomen. Indien mogelijk ook graag met foto. Indien het om een koppel of meisje/dame gaat ben ik ook een genereus iemand! Mvg Meester B  
Nick 32 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
bottom zoekt top
zoek top om me is goed te neuken kan niet ontvangen wel verplaatsen 32-168cm-60kg-13cm besneden zuiders type  
Kris 50 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Date
Verzorgde man zoekt jonge slanke sexdate..kan ontvangen..x  
Tof gaykoppel 47 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Unieke kans. Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
Ervaring niet nodig, 300% DISCREET , enkel voor gasten die meer dan eenmalig willen, vriendschap en geile (safe)sex. Getrouwd geen probleem, maar je moet je wel kunnen vrijmaken af en toe, (twee)maandelijks? ,hyper discreet, soavrij, wij zijn 46 en 55, jij tsn 25 en ong 55, liefst versa. Heel eerlijke advertentie, geil met stijl voor idem, niet twijfelen, doen, kunnen ontvangen, geen financiële bedoelingen.straks ? of binnenkort! Graag netjes (hygiëne mega belangrijk),Bereid zijn fotooke te sturen. NO FAKE. Geout niet nodig. Strikte geheimhouding. Geen interesse in gasten die zuiver passief zijn of veeldaters.  

Unieke kans. Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
Bob68 56 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
Bi versa zoekt plezier met 2
Hey, fijn dat je deze ad leest. Ik zoek iemand van een beetje niveau om samen te spelen, strelen pijpen en elkaar neuken, dit laatste wel safe! Bij interesse speeltjes zijn ook aanwezig. Ik ben hygiënisch netjes geschoren, en sta erop dat de andere persoon dat ook is, discretie is zeer belangrijk voor mij! Lijkt je dit wat, reageer dan snel. Ik kan ontvangen!  

Bi versa zoekt plezier met 2
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10