Zoeken naar date vanmiddag

Uw zoekactie voor date vanmiddag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Zakenman 55 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Welke vrouw wil soft date zonder intiem met zakenman?
Welke ruimdenkende vrouw heeft zin in en tijd voor een soft date zonder intiem? Ben al iets ouder en geniet meer van teasen, kijken, strelen, spelen,... dan van harde sex en neuken. Natuurlijk in ruil voor een vergoeding, makkelijk verdiend. Duurtijd en verloop kan je zelf bepalen of spreken we samen verder af. Kan zich beperken tot kijken en strelen of meer zoals vingeren, beffen, pijpen,... Maar dat laatste bepaal jij. Zin? Vertel wat over jezelf en hoe je het eventueel ziet, eventueel samen met een gewone foto.  
15 dagen
Jongeman 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman zoekt spannende dame
Beste dame’s Ik ben een jongeman van 28j, sportief en slank gebouwd. Ik ben opzoek naar leuke en spannende dame. Die af en toe van een spannende afspraakje hou. Waarbij plezier en genieten belangrijk is. Heb jij zin om met mij eens af te spreken? Discretie gevraagd en krijg je ook. De date kan op hotel, bij mij thuis of welness doorgaan. Je krijg hiervoor 400 euro. Maandag 9 september 13u-15u (Bij mij thuis) of dinsdag 9u-11u. (Bij mij thuis of andere locatie) Gelieve reactie met woordje uitleg en foto. Dan krijg je ook 1 terug. Groetjes en tot snel  
16 dagen
Business 55 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Welke vrouw heeft zin in soft zonder neuken?
Welke jonge openminded vrouw heeft zin in een of meer soft dates zonder intiem of neuken. Kan eenmalig of meermaals. Date is een soft spel van teasen, bekijken, betasten, opdrachtjes,... spannend maar zonder neuken. Mooie vergoeding. Man die een geile vrouw heeft en deze wil aanbieden mag ook iets laten weten.  
16 dagen
Paulien 30 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Geile date
Ik zoek een geile date ik kom naar je toe hotel of bij je thuis 150 voor 1 uurtje intiem met condoom geen anaal! Of pijpdate alleen in eeklo! 70 euro klaarkomen in mond alleen concrete voorstellen van respectfulle mannen geen fotojagers en fakers gelieve zich te omthouden!!  
16 dagen
Pieter 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: geile vrouw/koppel voor psychosex, geen intiem
Ik zoek een jonge maar vooral geile ruimdenkende vrouw of koppel voor psychosex zonder intiem en extremen. Dit in ruil voor een mooie vergoeding. Voorkeur voor meer dan één date indien het voor beiden ok is. Zoals aangegeven is een koppel die hiertoe bereid is ook welkom. Vragen, interesse? Stuur een berichtje met een beetje uitleg en eventueel een doodgewone foto. Snel reageren is de boodschap... gezien het voor regelmatis is zoek ik maar één kandidate.  
16 dagen
Robin 42 jaar Antwerpen - Brasschaat
Leuke date gezocht morgen of komende week
Zoveel advertenties en toch niet vinden wat ik zoek. Ik zou graag eenmalig of meerdere malen willen daten met een jongedame tussen 18 en 50 jaar. Je hoeft niet slank te zijn. Enige vrouwelijke rondingen zijn wel een must. Een mondje dat graag iets vertelt maar ook zich weet te gebruiken om een man het hoofd op hol te brengen. Ik kan ontvangen of naar je toekomen of op kamer als je iets weet. Ik betaal wat jij vraagt of wenst binnen een aanvaardbaar kader. Zelf heb ik blauwe ogen, verzorgd en discreet. Foto mag je vragen. Studente, alleenstaande mama, gebonden maar op zoek naar avontuur, 2 vrouwen. Alles is mogelijk. Enkel reageren met foto en hoe jij de date ziet. Eerst samen iets gaan drinken ook mogelijk. Hopelijk tot snel.  
16 dagen
Mich 43 jaar Limburg - HASSELT
Leuke mama
Hallo Ik ben op zoek naar een leuke dame/mama voor een date van een 1.5 á 2tal uurtjes. Ik ben een sportieve 40'er mer iq en eq. Ben je groot/klein, curvy/mager, jong/minder jong, introvert/extravert, singel/ gebonden, veel /weinig ervaring... het maakt niets uit! Jouw positieve uitstraling des te meer. Ben je een nieuwsgierige dame die zich afvraagt of dit wel iets voor haar is? Zeker reageren! Ik zoek dus een softe date zonder extremen, veel wederzijds respect en voor elkaars grenzen. Professionele dames en fotomodellen totaal niet waar ik naar op zoek ben. Gelieve dan ook niet te reageren Liefs M  
16 dagen
Paulien 30 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Geile date
Ik zoek een geile date ik kom naar je toe hotel of bij je thuis 150 voor 1 uurtje intiem met condoom geen anaal! Of pijpdate alleen in eeklo! 70 euro klaarkomen in mond alleen concrete voorstellen van respectfulle mannen geen fotojagers en fakers gelieve zich te omthouden!!  
17 dagen
Ruben 29 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Pijpdate met cim
Hallo, ik ben op zoek naar een meisje/vrouw die graag pijpt en hiermee een mooi centje (200 euro) wil bijverdienen. Ik kan morgen (donderdag 05/09) discreet ontvangen op mijn appartement. Ik hecht veel belang aan hygiëne dus dat mag je van mij ook verwachten. Slikken is niet noodzakelijk. Interesse? stuur gerust een mailtje, liefst met foto.  
17 dagen
Cedric 33 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Naald in een hooiberg
Knappe 33jarige man is voor nu zaterdag op zoek naar een toffe joviale vrouw. Leuke date waarbij niets moet alles mag. Waarbij fysieke klik even belangrijk is als de intellectuele klik. Groot pluspunt zou zijn moest de dame in kwestie grote borsten hebben :). Hopelijk tot snel.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10