Zoeken naar 0472*

Uw zoekactie voor 0472* leverde 30 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Diego 60 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Een speld in een hooiberg.
Misschien niet het juiste forum voor mijn zoekertje, maar wie niet waagt niet wint. Ben op zoek naar een vaste relatie. Wie ben ik: welstellende, niet onknappe man (gepensioneerd) uit de betere kringen. Man die zijn wereld kent met normen en waarden, mee met zijn tijd. Verzorgd, empatisch, romanticus met een goede dosis humor. Goede luiseraar, respect- begripvol. Niet roker, niet drinker, geen drugs. Passie: oldtimers, reizen, sporten, tuinieren... geen kids meer ten laste. Geloof je nog in de liefde, ben je een verzorgde, sociale, europese, slanke, liefdevolle vrouw 50/60j die er nog wil voor gaan, dan hoop ik dat je me eens contacteert. Groetjes.  
14 dagen
Ant 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle, empatische man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie waar geen tijd en plaats meer is voor intimiteit. Harde werker, goed verdiener, bemiddeld. Op zoek naar één vaste vriendschap, een steun en toeverlaat, een aanwinst in mijn leven om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Herken je zich in mijn situatie, ben je een aantrekkelijke, sociale slanke vrouw die ook niet gelukkig is, dan hoop ik dat je eens reageert. Discretie, respect, luisterbereidheid zijn van groot belang. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen.  
14 dagen
Stijn 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent 0472609139
Ongevraagd betast worden
Welke meid/dame zou graag eens betast worden door een vreemde. Dit in een winkel/park/straat/... ik raak knijp in je kont, streel over je benen, je borsten,... jij weet niet wie ik ben voor ik je benader. Alles gebeurd met respect en alles kan opvaaorhand besproken worden waar je grenzen zijn. Wil je meer weten vraag maar gerust. Ik ben zelf een knappe jonge man van 36 jaar (dat zeggen ze mij toch, Ik vind dat niet zo) niet bellen aub  
16 dagen
Diego 57 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Een speld in een hooiberg.
Misschien niet het juiste forum voor mijn zoekertje, maar wie niet waagt niet wint. Ben op zoek naar een vaste relatie. Wie ben ik: welstellende, niet onknappe, grote, slanke man met EQ en IQ uit de betere kringen. Man met normen en waarden waar je kan op rekenen. Verzorgd, empatisch, romanticus met een goede dosis humor. Goede luisteraar, respect- begripvol. Niet roker, niet drinker, geen drugs. Passie: oldtimers, reizen, sporten, tuinieren, festivals... geen kids meer ten laste. Geloof je nog in de liefde, ben je een verzorgde, sociale, europese, slanke, liefdevolle, trouwe vrouw 50-55j die er nog wil voor gaan, dan hoop ik dat je me eens contacteert. Misschien ben ik veeleisend, maar ik heb je veel te bieden. Geen interesse in andere voorstellen.  
18 dagen
blonde man 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere 0472842368
graag een leuk donimant vrouwke
hey dames, ik een single man,regio gavere waar ik jou kan ontvangen maar ook verplaatsen geen probleem. jij wat dominant type die graag ik een 60j man 1m77 95kg korte haren ,gbbs,intiem geschoren wil ontmoeten stuur dan maar gerust mail enof sms dus tot vlug hoop mvg  
18 dagen
sim 59 jaar Antwerpen - Bornem
Minares
Deze goeduitziende man wel geh zoekt discreet een vaste sex vriendin minares die ook nog van veel sex houdt wordt jij graag hard verwend of ben jij dominant laat ietshoren van je discreet en hygiëne aub geen gefake foto sturen altijd foto terug discreet ook vrouwen met maatje meer  
19 dagen
Ant 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle, empatische man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie. Verzorgd, levensgenieter, loyaal, openhartig, man die zijn wereld kent. Harde werker, goed verdiener, bemiddeld. Op zoek naar één vaste vriendschap, een meerwaarde in mijn leven, een steun en toeverlaat om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Ben je een aantrekkelijke, sociale, slanke vrouw met goed niveau die ook niet gelukkig is reageer dan eens, ik heb je zoveel te bieden. Respect, discretie, luisterbereidheid zijn van groot belang. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen.  
21 dagen
Tuur 57 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
WORD JIJ MIJN SOULMATE?
Hier geen dickpics. Klasseman uit het betere milieu. Man met normen en waarden, enthousiast, goed opgeleid, correct, open en spontaan. Op zoek naar een meerwaarde in mijn leven. Heb je ook al iets bereikt in je leven, ben je een aantrekkelijke, integere, slanke vrouw met goed niveau 45/55j max 20 km van Gent, dan ben je de vrouw die ik graag eens zou ontmoeten voor een diepgaand gesprek. die ons leven boeiender kan maken. Alles kan en niets moet. Respect, begrip, discretie, vertrouwen en goede afspraken zijn een must. Fin steun geen probleem. Er wacht ons een boeiende tijd samen.  
21 dagen
Ant 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle, empatische man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie waar geen tijd en plaats meer is voor intimiteit. Verzorgd, levensgenieter, loyaal, openhartig. Welstellend, geen gierigaard, niet opdringerig. Op zoek naar één vaste vriendschap, een steun en toeverlaat om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Ben je een aantrekkelijke, sociale vrouw (ik val niet op volslank) met goed niveau die zich herkent in mijn situatie dan hoop ik dat je eens reageert. Respect, discretie, luisterbereidheid zijn van groot belang. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen.  
21 dagen
blonde man 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere 0472842368
graag een leuk donimant vrouwke
hey dames, ik een single man,regio gavere waar ik jou kan ontvangen maar ook verplaatsen geen probleem. jij wat dominant type die graag ik een 60j man 1m77 95kg korte haren ,gbbs,intiem geschoren wil ontmoeten stuur dan maar gerust mail enof sms dus tot vlug hoop mvg  
  1   2   3