Zoeken naar 45 sint

Uw zoekactie voor 45 sint leverde 65 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nico 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Lekkere avond met jonge 30tiger
Hallo daar!, Ik ben een jonge volwassenen man die op zoek is naar een avond vol plezier en avontuur. Als jij iemand bent die van spanning houdt en openstaat en nieuwe ervaringen dan hoor je ik graag. Wat ik zoek: Leeftijd 18-45 jaar Avontuurlijk en respectvol Gezellige gesprekken Als dit je aanspreekt contacteer me met een berichtje via whatapp en een foto. Tot dan!  

Lekkere avond met jonge 30tiger
p.lover 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
zk.een enthousiaste dame met belangstelling voor golden shower??
Hallo dames. Ben je een spontane rijpere vrouw , die wenst te genieten van golden shower/squirt/plassex. Ben je ook een plaslover en heeft u gevoelens/ verlangen …….om dit concreet te maken ? dan zou ik graag kennismaken. ( liefst een single dame vanaf 45 tot …jr) ben een attente single man en kan ontvangen in een sfeervolle locatie. discretie ,niveau en hygiene gewenst. geen fin.en marginale toestanden . enkel welgemeende en gemotiveerde voorstellen aub. grt. p  
45manWVL 45 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Saturday Night Fever: clubbezoekje?
Welke dame/vrouw heeft zin in een leuke & gezellige avond; zelf ben ik er 45, een verzorgde Vlaamse man. Mocht het van belang zijn: ik rook niet, drink amper en heb geen tattoo's of piercings. Wie wil er een gelegenheidskoppel vormen om een toffe club te bezoeken; waar het is speelt geen rol; is het nu Eroxx, Acanthus, Mi-Noi of nog ergens totaal anders; ik sta voor elke locatie open! Ik zoek vooral geen extremen of perversiteiten; gewoon gezellig genieten en er een toffe avond beleven. Niets moet, veel kan. Ik ben uiterst respectvol en gemanierd; het moet immers fijn zijn voor beiden! Tot straks?  
Bart 38 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Leuke niet geschoren dame
Hoi meiden, dames. Ik ben een verzorgde man niet behaard en niet roker. 1m86 80kg. Ik ben eerder zacht. Doordat mijn vrouwtje door medische redenen niet kan presteren in de kamer zoek ik hier een leuke nette meid. Ben je tussen de 35 en 45 , slank en niet of weinig geschoren stuur dan een berichtje met foto . Ik kan niet ontvangen. Alles moet veilig en discreet. Lieve groetjes  
Jeroen 31 jaar Limburg - HASSELT
Geile milf gezocht?!
Hallo, Ik ben Jeroen 31 uit hasselt, atletisch gebouwd en 1m80. Ik zoek een leuke meid tussen de 20 en 45 jaar voor spannende dates. Dus welke dame het ziet zitten om lekker hard genomen te worden stuur mij een mailtje om verder kennis te maken. Grtjs Jeroen Geen mannen of koppels !  

Geile milf gezocht?!
Lau 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nette dame gezocht voor beurs bezoek
Ben je een leuke representieve dame in leeftijd van 45 tot 75 jaar? Wil je begin juni mee naar een beurs in Duitsland? Reageer dan zodat we vooraf kennis kunnen maken.  

Nette dame gezocht voor beurs bezoek
Piet 44 jaar Antwerpen - Arendonk
Meesteres zoekt een lust slavin
Ik 45 j man moet van men meesteres een lust slavin zoeken. Welke vrouw wilt door haar als lust object gebruikt worden de bedoeling is dat zowel ik als jij door haar gebruikt worden. Wie wilt er spanning in haar leven. Welke vrouw single of getrouwd. En mag zeer zeker zonder medeweten van je man. Dat maakt het nog spannender. Wie is openminded. Al je wensen zijn bespreekbaar en word ook rekening mee gehouden. Wie durft te reageren. En vooral wie is real  
Tom 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vaste FWB gezocht
Dag dames, Ik ben een lieve, ondeugende Gentenaar op zoek naar een vaste FWB. Ben recent terug na een paar jaar in Londen te hebben gewerkt en zou graag leuke momenten delen met een dame tussen 25-45. Een vaste persoon om elkaar te verwennen dus. Ik zoek geen extreme dingen of zo. Samen naar een privé wellness of uit eten gaan ook. Alles in een sfeer van respect waar er ook ruimte is voor genegenheid en affectie. Groetjes, Tom  

vaste FWB gezocht
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Wie ziet dit zitten..., lees verder...
Hallo, lang geleden dat ik nog een blote borst of poesje zag, laat staan voelde... Ik wil graag 's langs komen bij een dame, liefst +45, die graag eens haar borsten wil laten betasten, strelen, likken en die graag gebeft wilt worden, meer hoeft niet, maar mag...;-). Verplaatsen geen probleem. Wie zin..., voorstel ?  
Pr vrienden 55 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Welk mooi vrwtje tss 40-55 jr wil eens discr en prive bij mij thuis geneukt worden
Welk lief mooi vrouwtje tussen 40 en 55 jr wil eens graag bij mij thuis heel discreet door een paar jongere vrienden (3,4 of 5) tussen 45 en 52 goed geneukt worden. Het aantal bepaal je zelf. Zijn serieuze en beleefde mannen, dus niet vulgair ofzo. . Zowel voor single of gehuwde vrouwtjes die dat eens heel discreet willen beleven. Wij hebben hier dus ervaring mee en zijn daar ook voor geinstalleerd. Kan overdag op weekdagen na de middag ( soms ook 's avonds). Laat maar horen als je er interesse voor hebt. Hygiën en discretie verzekerd, neuken is met condoom. Een koppel waarvan de man zijn vrouw zoiets gunt mogen ook gerust reageren.  
  1   2   3   4   5   6   7