Zoeken naar 55j tot

Uw zoekactie voor 55j tot leverde 25 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Magic 55 jaar Antwerpen - Lier
spelt in hooiberg
hoi dames, Ik ben een niet onaantrekkelijke man . 55j 95kg 1.88m. Ik ben op zoek naar de spreekwoordelijke spelt in de hooiberg... denk ik.. Ik zoek een dame met HEEEEL grote borsten. Mag zeker een BBW zijn.. LOVE IT ! ;-) Hoe groter hoe liever ;-) Liefst beginnende van f cup. regio mag O. VL, Antw, Vl Brabant en limburg zijn. Lieve groetjes en hopelijk tot gauw. XX  

spelt in hooiberg
13 dagen
Genieterke 55 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Verzorgde sportieve man zoekt minnares
Ben een verzorgde slanke sportieve gebonden 55j man en zoek een minnares om regelmatig discreet met af te spreken en samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.  
16 dagen
Diego 57 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Een speld in een hooiberg.
Misschien niet het juiste forum voor mijn zoekertje, maar wie niet waagt niet wint. Ben op zoek naar een vaste relatie. Wie ben ik: welstellende, niet onknappe, grote, slanke man met EQ en IQ uit de betere kringen. Man met normen en waarden waar je kan op rekenen. Verzorgd, empatisch, romanticus met een goede dosis humor. Goede luisteraar, respect- begripvol. Niet roker, niet drinker, geen drugs. Passie: oldtimers, reizen, sporten, tuinieren, festivals... geen kids meer ten laste. Geloof je nog in de liefde, ben je een verzorgde, sociale, europese, slanke, liefdevolle, trouwe vrouw 50-55j die er nog wil voor gaan, dan hoop ik dat je me eens contacteert. Misschien ben ik veeleisend, maar ik heb je veel te bieden. Geen interesse in andere voorstellen.  
16 dagen
vick 55 jaar West-Vlaanderen - Torhout
FWB - date
FWB Hoogopgeleide alleenstaande man zoekt naar een toffe spontane stabiele vrouw voor quality time samen. Ik heb ruime vriendenkring waaronder vriendinnen maar daar hou bewust de boot af omdat ik mij momenteel niet meer wil verbinden. Ik mis intieme momenten. Regio Torhout. Discretie en hygiëne wordt geboden alsook gevraagd. Ik ben een sportieve normaal gebouwde man, 55j - 188cm en 80kg. Ik ben niet-roker en heb een verzorgd gebit, ik heb noch tattoes noch piercings en ben 100% hetero. Graag voorstel voor een 1e ontmoeting op een openbare locatie naar keuze. PS : ik stuur en vraag ook geen foto's. V.  
18 dagen
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve slanke man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een verzorgde sportieve slanke goedgeschapen 55j man en zoek een rijpe volslanke dame voor een leuke spannende date , om vele genotvollle en hete momenten te beleven.  
19 dagen
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een verzorgde sportieve slanke 55j goedgeschapen man en zoek een rijpe volslanke dame om regelmatig met af te spreken en samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.  
21 dagen
Tuur 57 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
WORD JIJ MIJN SOULMATE?
Hier geen dickpics. Klasseman uit het betere milieu. Man met normen en waarden, enthousiast, goed opgeleid, correct, open en spontaan. Op zoek naar een meerwaarde in mijn leven. Heb je ook al iets bereikt in je leven, ben je een aantrekkelijke, integere, slanke vrouw met goed niveau 45/55j max 20 km van Gent, dan ben je de vrouw die ik graag eens zou ontmoeten voor een diepgaand gesprek. die ons leven boeiender kan maken. Alles kan en niets moet. Respect, begrip, discretie, vertrouwen en goede afspraken zijn een must. Fin steun geen probleem. Er wacht ons een boeiende tijd samen.  
24 dagen
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt leuke dame
Ben een verzorgde sportieve slanke 55j man en zoek een leuke dame , leeftijd onbelangrijk, om regelmatig met af te spreken en samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.Ben 1m 81, 67kg, blauwe ogen , mooi geschoren en goed geschapen.  
24 dagen
Vick 55 jaar West-Vlaanderen - Torhout
FWB hetero
FWB Hoogopgeleide alleenstaande man zoekt naar een toffe spontane stabiele vrouw voor quality time samen. Ik heb ruime vriendenkring waaronder vriendinnen maar daar hou bewust de boot af omdat ik mij momenteel niet meer wil verbinden. Ik mis intieme momenten. Herkenbaar en vrouw, laat mij weten. Ik kan verplaatsen alsook ontvangen in een rustig en gezellig kader, regio Torhout. Discretie en hygiëne wordt geboden alsook gevraagd. Ik ben een sportieve normaal gebouwde man, 55j - 188cm en 80kg. Ik ben niet-roker en heb een verzorgd gebit, ik heb noch tattoes noch piercings en ben 100% hetero. Graag voorstel voor een 1e ontmoeting op een openbare locatie naar keuze. Bij een wederzijdse klik kunnen we verder gaan met FWB. PS : ik stuur en vraag ook geen foto's. V.  
25 dagen
Genieterke 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een verzorgde sportieve slanke 55j man en zoek een rijpe volslanke dame om regelmatig met af te spreken en samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.  
  1   2   3