Zoeken naar beleven

Uw zoekactie voor beleven leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bram 41 jaar Limburg - Ham
Ken je het gevoel…
Je hebt alles om gelukkig te zijn, tevreden met je leven maar toch lees je hier stiekem de advertentie. Een klein gemis, de aandacht van je partner, da verlangen dat in je rust en de drang naar nieuwschierigheid het te beleven. Dan ben je vast niet alleen. Ben opzoek naar een nette sensuele vrouw, geen relatie wel een speciale band met duidelijke grenzen. Hunkeren we er binnenkort naar om tijd door te brengen. Ben benieuwd of er gelijkgestemde vrouwen zijn die men verlangen doen prikkelen.  
Single man 60 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Zk lief single of geh vrwtje tss 50-63 jr die priv & discr een erotische massage wil beleven
Welk lief vrouwtje tussen 50 en 63 jr, die gerust wat mollig mag zijn, wil wel eens of regelmatig een erotische massage beleven, prive en discreet bij mij thuis. Dit kan zowel overdag als 's avonds. Is met echte massageolie. Zowel voor single als nog gehuwd vrouwtje. Is uiteraard zonder financiële bedoeling, je daarna douchen kan perfect. Wil je daarna eventueel ook lang gelikrt worden wil ik dat zelf graag doen, jij beslist tot hoever je wil gaan, heb ook speeltjes enz. Welk vrouwtje heeft zin in zo'n deugdoende massage eventueel gevolgd door tal van orgasmes.Ik ben totaal niet opdringerig en zal me steeds aan je wensen houden. Hygiëne en discretie verzekerd  
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een verzorgde sportieve 55j slanke goedgeschapen man en zoek een rijpe volslanke dame om met te daten en samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.  
KAN ONTVANGEN 65 jaar West-Vlaanderen - Oostende 0474114322
ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
ik ben een 65j zeer viriele man van oostende ( gepensioneerde militair ) en zoek via deze weg een GEILE sexviendin, soulmate, fwb enz....of koppel om samen op regelmatige basis en in alle discretie mooie sex te beleven, ouder en volslank zijn geen probleem, als je maar geil bent en initiatief neemt, ik ben voor alles in en sta voor alles open, cuckold, voyeur, lat relatie, huisvriend,uitdagende kledij, geile taal enz...ikzelf ben 1M85, brede schouders en kort haar, geen baard en snor en donkere ogen, en ben zeer verzorgd , ben zelf geen roker en drinker,en ben gesteriliseerd, ik kan discreet ontvangen, op een mooi appartement, in alle discretie, zowel overdag als s'avonds, of in het weekend, voor contact: mail gerust ( telefonisch contact na mail, wegens teveel fakers e.d.) ik respecteer uw privecy, dus enkel mensen die op dezelfde golflengte zitten en ook zoeken, discretie gewaarborgd, doe gerust een voorstel  

ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag Mevrouw...
Dag Mevrouw, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
jongeman 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
morgenavond 30/05 zin?
op zoek naar iemand voor een gezellige vrijdagavond mee te beleven regio Leuven, eerst een wijntje en dan zien waar de nacht ons brengt;) interesse en vrij morgen? laat me snel iets weten:)  

morgenavond 30/05 zin?
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
Zin in jou! 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verlang je net als ik naar die passionele momenten en de intense seks?
Dan wil je misschien mijn fwb worden. Ik ben een sociale en ondernemende man. Een open boek. Niet soft maar ook niet macho. Ik ben verzorgd. Ik wil met jou ongeremde en fijne momenten beleven. Van samen genieten van een koffie, een gezellig etentje tot stomende avonturen. Ik geef je al mee dat ik heel graag en lang kus. Gewoon genieten en onszelf zijn. Herken je jezelf hierin? Ik kijk uit naar je berichtje zodat we mekaar kunnen leren kennen. Ik bezorg je dan ook wat foto’s.  
Mark 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
zoek een zwarte vrouw
Fantaseer al een hele tijd om iets te beleven met een zwarte vrouw. je bent voorkeur groter dan 1m70 en tussen de 18 j en de 40 j. Je bent tevens verzorgd en spreekt Nederlands. ik zelf ben een vijftiger,1m80, normaal gebouwd. via mail eerste contact.  
Single man 60 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Zk lief single of geh vrwtj tss 50-63 jr die een erotische massage bij mij prive en discr wil beleve
Welk lief vrouwtje tussen 50 en 63 jr, die gerust wat mollig mag zijn, wil wel eens of regelmatig een erotische massage beleven, prive en discreet bij mij thuis. Dit kan zowel overdag als 's avonds. Is met echte massageolie. Zowel voor single als nog gehuwd vrouwtje. Is zonder financiële bedoeling, je daarna douchen kan perfect. Ik hou ook enorm van een vrwtje lang te likken enz, heb ook speeltjes enz. indien je graag extra geniet. Welk vrouwtje heeft zin in zo'n deugdoende massage met tal van orgasmes. Hygiëne en discretie verzekerd  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10