Zoeken naar beta*

Uw zoekactie voor beta* leverde 52 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stijn 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ongevraagd betast worden
Welke meid/dame houd er van om door een vreemde betast te worden? Ik wil je graag aanraken op een onverwacht moment zonder te weten wie ik ben. Ben je daarvoor te vinden? Dan hoor ik het graag. Zelf ben ik een verzorgde jonge man van 36j  
Ward 58 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Borsten die ik mag betasten
Ik ben een borstenliefhebber en zoek vrouwen waar ik hun borsten mag betasten , kussen , masseren en kussen , niets meer , geen seks ik hou me aan de afspraken , uiterlijk of leeftijd geen belang , ook vrouwen met een beperking , ook hangers vind îk mooi , enkel overdag, ik ben heel lief en verzorgd en heel rustig ..  
Onderdanige 59 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw wil me keuren
Zin me te keuren, betasten, rukken. U beveelt. Wil u ook beffen als u wil. Kan verplaatsen of ontvangen regio Turnhout  
pleaserlovertje 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
jongeman zoekt dame om te verwennen
Hey dames, 33jarige jongeman is op zoek naar meisje / dame om tegen betaling mee af te spreken. Jouw leeftijd is liefst tussen de 20-40 en je bent single, wil geen miserie met andere mannen. Indien we het beiden leuk vinden kunnen vervolg dates komen. Ervaring is geen must, verlegen zijn mag best. Ik val helaas niet op volslanke vrouwen. Ik ben gemiddeld sportief en gebouwt, blank, blond, blauwe ogen. 183 centimeter groot en weeg 76. Daarnaast wel heel verzorgt (hygiëne heel belangrijk), charmant, lief en eerlijk. Voor mij is het zeer belangrijk dat je alleen doet wat je zelf wil! Ik ben een echte pleaser en zal er alles aandoen om het voor jou zo leuk mogelijk te maken! Hou erg van beffen, (tong)kussen, voorspel, ... Of ik luister wat je zelf graag hebt. Ik ben West-Vlaming in de buurt van Brugge. Ik kan naar jou komen of we spreken af op hotel of ergens anders. Liefst niet verder dan 80 kilometer van Brugge.  

jongeman zoekt dame om te verwennen
Naked men 54 jaar Limburg - HASSELT
CFNM (Naked Men Clothed Female)
Bij welke dame of groepjes vriendinnen mag ik naakt op bezoek komen. Ik lekker in mijn blootje zodat jullie me uitgebreid kunnen bekijken en betasten. Verras je graag een keer je vriendinnen of jezelf met een naakte man om life te zien spelen met zichzelf. Zelf ben ik een sportieve man, 1m85, 82kg en groot geschapen.  
Marc 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Loodgieter
Bij welke dame of koppel kom ik werken en gebeurt de betaling in natura ....... Ben een verzorgde sportieve man van 44 uit Brugge en professioneel loodgieter.  
10 dagen
Dario 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Saunadate
Ben een heel aangename en symphatieke man...een vlotte vijftiger....graag geniet ik eens van een ontspannende sauna..alleen is maar alleen..is er een lieve dame die me die dag wil vergezellen..gewoon ontspannen...heb geen bijbedoelingen. De sauna en het eten worden door mij betaald wat leuk is meegenomen. Foto's via email. Tot horen?  
10 dagen
Ward 58 jaar Limburg - Sint-Truiden
Borsten die ik mag betasten
Bij welke vrouwen mag ik hun borsten betasten , strelen , kussen , knuffelen en masseren , geen seks ,,borsten klein of groot of hangers ,,uiterlijk of leeftijd geen belang , kan niet ontvangen en enkel overdag , Ik ben heel lief en zachtaardig en ik hou me strikt aan de afspraken ..ook vrouwen met een beperking of vreemde origine ..wie heeft er goesting ?  
11 dagen
Chris 46 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Grote boezem van rijpe vrouw gezocht.
Van jongs af aan voel ik mij heel erg aangetrokken tot rijpe vrouwen en verlang naar een oudere vrouw met een volle, warme en zachte boezem waar ik mee mag spelen en knuffelen. Borsten brengen mijn hoofd op hol. Is er een leuke vrouw die het zelf fijn vindt als er met haar boezem gespeeld wordt? Ik heb veel passie te delen en vindt borsten het mooiste dat er is, ook zou ik erg graag willen samensmelten met een rijpe vrouw en in haar blijven terwijl ik aan haar tepels zuig. is er een (eventueel donkere, Aziatische of blanke) vrouw die deze passies met mij wil delen? Een ANR of ABF zou ook zeer welkom zijn, met of zonder melk. Geen berichten van mannen of verwijzingen naar betaalde diensten graag! Schrijf mij als je interesse hebt! Groetjes. Chris (46) uit Eindhoven.  
12 dagen
Ward 58 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Borsten om te betasten
Ben op zoek naar vrouwen die graag hun borsten laten betasten , knuffelen , masseren en kussen ,,niets meer,,geen seks zowel kleine als grote borsten ook hangers vind ik zalig om te verwennen , leeftijd geen belang , ik hou me aan de afspraken en maak zeker geen misbruik , ik ben heel lief en verzorgd ,,enkel overdag , bij interesse geef ik foto  
  1   2   3   4   5   6