Zoeken naar blauw

Uw zoekactie voor blauw leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hannes 34 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Kennismaking, fantasie squirten eventueel meer
Ben een lieve man die positief in het leven staat. Ben 1m78, 74 kilo, blond haar en heb blauw/grijze ogen. Had graag eens kennis willen maken met een toffe vrouw. Iemand om bij klik eens meer dan 1 keer mee af te spreken. Heb hiernaast al even een fantasie om eens een vrouw te zien squirten. Mocht dit mogelijk zijn zou het echt super zijn. Voor de rest sta ik wel open om nieuwe dingen te proberen, hier met elkaar over bezig te zijn. En te zien wat er kan samen om het gezellig en spannend te maken.  

Kennismaking, fantasie squirten eventueel meer
26 dagen
Luis 42 jaar Antwerpen - Mol
Soulmate met een plusje....
Hallo dames, ik, gebonden man van 42 uit de kempen, 1m81, 77kg, sportief, donker haar en blauw ogen, ben op zoek naar een vaste soulmate met benefits voor regelmatig contact in alle respect en discretie . Laat snel wat van je weten, groetjes xx  
Hannes 34 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Fantasieën en ontdekken nieuwe en spannende dingen
Ben een lieve man die positief in het leven staat. Ben 1m78, 74 kilo, blond haar en blauw/grijze ogen. Heb al even 3 fantasieën die ik ooit eens wil zien uitkomen. Eens een vrouw zien squirten is wel een fantasie die ik al even zoek. Wil daarom graag iemand leren kennen die hier ervaring mee heeft en die het eens wil doen voor mij. Daarnaast is klik en respect ook wel iets belangrijk voor mij. Hiernaast zou het leuk zijn iemand tegen te komen om samen nieuwe en spannende dingen te doen. Dit kunnen we gerust allemaal bespreken.  

Fantasieën en ontdekken nieuwe en spannende dingen
  1   2