Zoeken naar dames

Uw zoekactie voor dames leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Melk 60 jaar Limburg - Beverlo
Melk
Hoi dames,ben vandaag jarig en zou dit willen vieren door lekkere borstmelk te drinken.Wie zou mij willen helpen om mijn verjaardag te vieren??  
gentleman 57 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
ontspanning in brussel centrum ?
hallo, welke dame wil eens een ontspannend moment delen ? genieten zonder veel complicaties ? ik kan ontvangen en verplaatsen centrum brussel. verzorgd en sportieve vijftiger. leeftijd speelt geen rol... kennismaking op neutrale plek is ook mogelijk. ook voor dames die in brussel werken en eens en spannende middag pauze, ochtend of namiddag willen plannen... xx  
Rvdb 37 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Lieve, verlegen, hete meid gezocht
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde, licht gespierde man van 36. Ik ben zeker geen macho, maar ben een rustig persoon. Ik hou er van om een dame te plezieren. Ik zoek vooral brave verlegen dames die wat aandacht nodig hebben en eens leuke seks willen of eerst wat rustig aandoen. Ik bef graag en heb wat uithouding. Je mag ook gebonden zijn, en je vleugels eens willen uitslaan, ik kan zeker discreet zijn. Laat me gerust iets weten. Groeten  
Andreas 69 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Niet vrije senior zoekt lieve vriendin
Hello dames. Ik hou het kort maar graag duidelijk. Ik ben een gehuwde man die al jaren op "droog zaad" zit. Ik vermoed dat er vrouwen zijn in hetzelfde geval. Waarom zouden we dan niet een discrete respectvolle relatie beginnen. Dit om ons leven op romantisch en erotisch gebied een nieuwe boost geven. Lieve groetjes. Ik antwoord altijd.  
Tom 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Mijn ultieme fantasie
Dag dames, al enkele jaren is mijn ultieme fantasie om eens een erotisch avontuur te hebben met een rijpere ervaren dame, hoe ouder hoe liever. Sta jij ervoor open om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden? Je zal het je zeker niet beklagen. Ikzelf ben een alledaagse blanke man met bruin kort haar, 1m80 en +- 70kg. Hopelijk tot snel, groetjes tom  
Jos 56 jaar Limburg - Borgloon
Plus Size FWB
Onder het mom van “Every body, no matter what shape or size, is beautiful and should be loved” wil ik toch nog eens een kans wagen om een lieve plus size dame te leren kennen voor discrete afspraakjes. Misschien is het maar een gedacht, maar blijkbaar zijn plus size dames moeilijk te vinden voor een afspraakje. Dit terwijl ik persoonlijke plus size dames enorm mooi vind, eender welke leeftijd. Zelf ben ik een iets struisere man, dicreet, hygiënisch, intiem verzorgd, vrouwvriendelijk en goedlachs. Ik ben een echte knuffelaar en ben totaal niet op zoek naar extreme dingen. Hebben deze woorden jou nieuwschierig gemaakt of wil je meer van me weten, stuur dan gerust een mailtje, zonder verdere verplichtingen. Fijne dag verder. Knuffel.  
Knap xl discreet 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
Hallo dames! Hier een knappe, sportieve dertiger met bovengemiddeld libido die via deze weg een goed uitziende, sportieve fwb zoekt voor discrete doch ongeremde dates overdag tijdens de week. Fysieke en mentale klik is daarbij essentieel, leeftijd en regio minder van tel. Ik verplaats me makkelijk doorheen Vlaanderen en Brussel. Zin om elkaar beter te leren kennen en - mits klik - nóg wat beter? ;)  

Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
Lucas 26 jaar Antwerpen - Turnhout
Leuke date
Dag dames, ik ben zelf een verzorgde, slanke jongeman van 26. Ik ben opzoek naar een vrouw, liefst ouder als mezelf voor een spannende/leuke afspraakje bij mij thuis waar alles mogelijk is. Lichaamsbouw is niet zo belangrijk, slank tot mollig/volslank. Indien een klik kan het mss vaker. Elkaars wensen kunnen we altijd nog bespreken. Respect en hygiëne staan voorop! Hopend op een leuk berichtje, en wie weet...  

Leuke date
Rukker 54 jaar Limburg - HASSELT
CFNM fantasie.
Wordt enorm opgewonden van het idee om mij naakt te moeten tonen aan een groepje dames of leuke single meid. Het CFNM principe, jullie (jij) blijft gekleed of doet iets sexy aan en ik sta daar in mijn blootje voor jou. Je kan me uitgebreid bekijken en opdrachten geven als je dat graag wil.  

CFNM fantasie.
gisteren
Jurgeb 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spanning, fantasie, plezier, speciale vriendschap…
Dag dames, Ik ben een “gewone” werkende man die op zoek is naar een echte dame (18-60 jaar) voor zoals in de titel staat een speciale vriendschap. Hou onder vele andere dingen van spanning, massage, ondeugende ideetjes en speciale fantasie. Er zijn wat mij betreft geen verplichtingen, behalve eerlijkheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid. Een volle dame is zeker ook welkom. Ingesteldheid is veel belangrijker dan uiterlijk. Liefst eerst een "uitgebreide" kennismaking via mail of dergelijke. Hopelijk lees ik snel iets van je.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10