Zoeken naar een meer

Uw zoekactie voor een meer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Ronny 45 jaar Limburg - HASSELT
Car- of buitendate vandaag
Hoi, Op zoek naar een spannende car- of buitendate voor vandaag. Ik zoek iemand die een beetje wilt spelen met mij en optioneel andersom. Niet per se op zoek naar meer. Mij aftrekken in de auto, een spannende wandeling waar je met je hand in mijn broek gaat, ik je borsten mag voelen. Het moet niet meer zijn. Ik ben slank, verzorgd, groot en heb een xxl. Ik wandel graag dus wat gezelschap zonder meer is ook voldoende.  
gisteren
MassageM 62 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Massage en meer voor vrouwen
Ik geef massage aan vrouwen. Leeftijd of uiterlijk speelt geen rol. Wil je eens genieten van een massage van kop tot teen contacteer me dan. Ik kom aan huis of waar jij wilt. Kan ook ontvangen. Veel is mogelijk. Ook happy ending. Intieme scheerbeurt kan ook. Jij kiest wat je wilt. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. 0473 39 59 83  
gisteren
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
gisteren
Kinky bi meester 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek gewillig koppel/ meid/gast
Zoek gewillig koppel/ meid/gast Hey iedereen Ik ben jonge man die reeds jaren interesse heeft in de wereld van bdsm, rollenspel en andere kinks Ik zoek al enige tijd iemand om op dit vlak mijn ervaring verder uit te breiden. Liefst iemand die samen met mij deze wereld verder wil ontdekken. Ik heb veel kinks en nog meer op mijn bucketlist. Voor diegene die hierin interesse hebben, of ervaring contacteer mij en we spreken verder. Als het klikt ook liefst op regelmatige basis discreet live contact. Weliswaar met duidelijke afspraken en stopwoorden. Dus heb jij/jullie hierin interesse, stuur me dan een mail met een duidelijke beschrijving van wat jij zoekt of wat je diepste fantasieën zijn en we kijken welke overeenkomen. Indien mogelijk ook graag met foto. Indien het om een koppel of meisje/dame gaat ben ik ook een genereus iemand! Mvg Meester B  
gisteren
Ronny 45 jaar Limburg - Borgloon
Car- of buitendate vandaag
Hoi, Op zoek naar een spannende car- of buitendate voor vandaag. Ik zoek iemand die een beetje wilt spelen met mij en optioneel andersom. Niet per se op zoek naar meer. Mij aftrekken in de auto, een spannende wandeling waar je met je hand in mijn broek gaat, ik je borsten mag voelen. Het moet niet meer zijn. Ik ben slank, verzorgd en groot. Ik wandel graag dus wat gezelschap zonder meer is ook voldoende. Ik zoek voor de late vm, vroege nm.  
gisteren
Jos 56 jaar Limburg - Borgloon
Plus Size FWB
Onder het mom van “Every body, no matter what shape or size, is beautiful and should be loved” wil ik toch nog eens een kans wagen om een lieve plus size dame te leren kennen voor discrete afspraakjes. Misschien is het maar een gedacht, maar blijkbaar zijn plus size dames moeilijk te vinden voor een afspraakje. Dit terwijl ik persoonlijke plus size dames enorm mooi vind, eender welke leeftijd. Zelf ben ik een iets struisere man, dicreet, hygiënisch, intiem verzorgd, vrouwvriendelijk en goedlachs. Ik ben een echte knuffelaar en ben totaal niet op zoek naar extreme dingen. Hebben deze woorden jou nieuwschierig gemaakt of wil je meer van me weten, stuur dan gerust een mailtje, zonder verdere verplichtingen. Fijne dag verder. Knuffel.  
Knuffelbeer 37 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Wie heeft er zin in gezellige tijden met een hoog knuffelgehalte
Hey , ik ben al meer dan 2 jaar vrijgezel. Niet meteen opzoek naar een relatie maar wie weet … Soms zijn de eenzame avondjes wel heel eenzaam en mis ik het toch wel om eens een deftige communicatie te hebben met een hoger knuffelgehalte tijdens een muziekje of wat netflix. Ja er zijn nog mannen met huidhonger die meer dan enkel seks willen. Indien je u hierin kan vinden mag je mij gerust contacteren  

Wie heeft er zin in gezellige tijden met een hoog knuffelgehalte
Tim 29 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Genieten van een erotische massage en meer
Ik ben Tim, woon in Oostende. Welke vrouw wil lekker genieten van een erotische massage met vingeren, beffen, pijpen, ... en veel meer.  

Genieten van een erotische massage en meer
Ward 58 jaar Limburg - Sint-Truiden
Borsten om te betasten
Zoek vrouwen die graag hun Borsten laten betasten of kussen of knuffelen of masseren , niets meer , geen sex , enkel uw borsten verwennen ,,,Ik ben heel lief en zachtaardig , enkel overdag , Ik hou me aan de gemaakte afspraken, ook vrouwen met een handicap..leeftijd of uiterlijk geen belang ,,  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10