Zoeken naar even tussenuit

Uw zoekactie voor even tussenuit leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Filip 44 jaar Limburg - HASSELT
Date en eventueel meer
Hallo dames,ik ben een 44 jarige man uit Hasselt. Ben vorig jaar uit een slechte relatie gestapt en heb even tijd voor mijn eigen genomen om alles te kunnen verwerken. Nu is de zin er terug om iemand te leren kennen en eventueel een relatie aan te gaan. Ben 168 cm, 67 kg kaalgeschoren hoofd, tattoos. Indien je interesse hebt hoor ik het graag.  
Dominiek 46 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Ben jij wat ik zoek...?
Deze vrijgezel is op zoek naar een leuke open-minded vrouw om regelmatig mee af te spreken. Ik zie het niet als fwb maar net dat ietsje meer... Klikt het echt goed, dan is voor mij nog meer mogelijk. Niet enkel goeie sex dus, maar ook gevoel, passie, vertrouwen, goeie gesprekken, iemand waar je iets aan hebt. Niet iedere dag maar als het ons beide past. Geen klassieke relatie, geen sleur, geen gedoe, geen problemen... maar je kan op elkaar rekenen. Spreekt dit je wel aan en je hebt zin om deze positieve man van 1m87 en 46j te leren kennen? Stuur me een mailtje. Afstand is geen probleem. Mocht je niks terugkrijgen, check je spam even ;)  

Ben jij wat ik zoek...?
Johan 33 jaar Antwerpen - Brasschaat
Vrijdag plezier overdag
Welke vrouw wil deze vrijdag de sleur doorbreken en even een fijn moment overdag beleven? Ik kan ontvangen en verplaatsen. Discreet, hygiënisch, respectvol en open minded. Zelf een blanke man 32j , 1m85 , hoogopgeleid Alles is bespreekbaar, dus stuur gerust een berichtje.  

Vrijdag plezier overdag
gisteren
Lucy 63 jaar Vlaams-Brabant - Herent
Een vrouw met een kink voor scat?
Man, ook CD, 63 jaar, verzorgd, geen baard/snor, bi, zacht karakter maar prettig pervers ingesteld, ervaren met mannen, HIV neg en SOA vrij, zoekt vrouw 40 en ouder, kinky ingesteld, die interesse heeft in onder meer scat/uro. Maar ook andere kinks. Heb je de drive om uit de bol te gaan en wil je dat beleven in veilige en vrijblijvende ontmoetingen? Reageer dan voor meer info. Versa, geven en krijgen, maar even goed een mix van dominantie en onderdanigheid als dat je kink is. Voor vrijblijvende ontmoetingen, en om voldaan terug naar huis te gaan. Als het klikt en je wilt dat dan zeker vervolgen. Je bent geen fotomodel (meer) of je aarzelt door je lichaam? Dat is voor mij echt niet belangrijk. Je ingesteldheid wel. Intiem is het zeker. Kinky kan op vele vlakken, en steeds met respect. Ik kan reizen en ontvangen. Chems vriendelijk.  
Mark 54 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Brugge kust
Hey,hier een man die geen relatie zoekt maar een toffe vriendschap.Ik kijk uit naar iets leuks zonder drama en miserie.Wel met respect voor elkaar.Ik ben zelfstandig en kan vlot mijn uren aanpassen.Kan jij,jezelf als onafhankelijke dame, hierin vinden,reageer dan even.Gewoon een babbel en we zien wel waar we komen.  

Brugge kust
Man 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Pap relatie; poepe ast past
Knuffelen en strelen. Je hitsige lijf uitkleden. Lekker op je tepels zuigen en je natte kutje likken. Tot je van geilheid mijn broek naar beneden trekt en gulzig op mijn inmiddels stijve pik gaat zuigen. Je tong een spel speelt met mijn eikel. Je komt op mijn gezicht zitten, ik slobber je naar je eerste hoogtepunt. Puffend kom je even bij, spelend met mijn hete pik en nog volle ballen. Je lacht naar me en schuift je natte foef over mijn paarse lul. Beheerst neuk je me, je klit schurend tegen mijn schaambeen. Ondertussen speel ik met je volle tieten en zuig op lekkere tepels. Als je ogen wegdraaien en je spleet begint te kloppen weet ik dat je klaarkomt. Nahijgend laat je je van me afschuiven en gaat op je knieën zitten. Je hete kont de lucht in. “Pak me” zeg je “stop hem erin”. Ik ga achter je zitten en duw me in je soppende preut. Zelf begin je te stoten. Ik geef je een klets op je kont waarna je “ja, nog!” roept. Afspreken? Tot dan elkaar ophitsen en ...  
tim 43 jaar Antwerpen - Lier
heb jij zin in een passionele avond?
Hey, een doodgewone, SINGLE, prettig gestoorde, passionele, tedere, aangename knuffelbeer, die de afgelopen 3 jaar heeeeel veel mist, zoekt... idem ditto... Om... samen intens te genieten van elkaar... de tijd te nemen om elkaar te ontdekken.. (ben nog een gevertje en vind jouw genot zeer belangerijk 🤪). Niet eenmalig, dit kan op regelmatige basis... moest er toch een onweerstaanbare klik komen, denk ik ook niet dat ik die uit de weg zou gaan... Ik kom uit een jarenlange relatie (die dus al even romantisch dood was)... onen doe ik in Lier. Ikzelf ben een nachtraaf (en kan meestal nog wel laat jou zien... voelen.... proeven...). Gaan slapen gebeurt doorgaans tussen 1 en 3u.. (en ja ik heb een vaste job met gewone daguren.. ) Hopelijk tot gauw en tot knuffels... Alvast langzaam plagende hete likjes (je mag zelf kiezen waar 🤪🤪😜)  

heb jij zin in een passionele avond?
Peter 52 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
Jongeman24 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman zoekt fwb
Hey! Tof dat je even mn advertentie leest! Ik ben een jongeman van 24 uit het Antwerpse; slank en lang gebouwd met de juiste verhoudingen op dat vlak ;-). Ik heb het de afgelopen periode best druk gehad maar zou graag op deze manier toch terug wat meer spanning in mn leven willen. Het lijkt me fijn om elkaar eerst even wat te leren kennen, te kijken of er een eventuele klik is, mocht dit zo zijn is er veel mogelijk! Ik zou het zelf fijn vinden mocht er naast het (evt) seksuele ook ruimte zijn voor een goeie babbel, een uitstapje hier en daar, etc. Mocht je interesse hebben mag je me altijd iets laten weten met wat meer info van jezelf & wat jij hoopt te vinden. Enkel reageren indien je een single vrouw bent vanaf +-25 jaar. Hopelijk tot snel!  

Jongeman zoekt fwb
SWEET 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Knappe vrijgezel zoekt deftige doch sexy FWB
Op zoek naar een deftige madam die net als ik nood heeft om op regelmatige basis af te spreken en te ontspannen van wederzijdse verwenning... Ben je vrijgezel of in een relatie die je geen voldoening schenkt op intiem vlak en zoek je ook een vast maatje, laat dan gerust iets weten en we maken even beter kennis. Zelf ben ik vrijgezel, netjes en discreet en dat verlang ik ook van jou... Regio West- en Oost Vlaanderen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10