Zoeken naar ex vrouw

Uw zoekactie voor ex vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ikke 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Lekker mollig!!!
Ben man verzorgd type en zoek een vrouw die lekker mollig is...uw leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit en 60+ mag ook reageren. Ik kan zelf ontvangen maar maar mij ook vlot verplaatsen.  
Ward 58 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Tepels zuigen
Ik zuig graag aan tepels ,,bij welke vrouw mag ik aan de tepels zachtjes komen zuigen ? Niets meer ..geen sex ,,ook afhangers vind ik geil ..Enkel overdag, ook 70 en 80 +  
gisteren
Discrete man 38 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
FWB
Hey, Ik ben een discrete man, vlot in de omgang, slecht karakter met bijhorende 'slechte' humor, maar respectvol en speels. Zelf zoek ik een leuke, discrete, communicatieve, lieve maar toch ook wat stoute vrouw ;). Dit met als doel om plezier met elkaar te hebben, elkaar te leren kennen/ontdekken en dus idealiter iets voor langere termijn op te bouwen. Je relatiestatus maakt me niets uit. Op fysiek vlak heb ik een voorkeur voor een naturelle look, geen of weinig make-up en ik ben fan van halflang/lang haar. Roken is daarentegen een afknapper. Zelf ben ik slank, 1m79, geen bril/baard/snor en een sexy kont ;). Heb je interesse om me beter te leren kennen? Stuur gerust een berichtje om wat beter te leren kennismaken. Traag en opbouwend wat mailen voor een vrijblijvende ontmoeting behoort zeker tot de mogelijkheden. En ohja, ik hou het graag safe ;). Warme groeten, Discrete man  
Pieter 56 jaar Antwerpen - Edegem
56 jarige bedrijfsleider zoekt leuke ontspanning met jongere vrouw
Ben 56 j, 1,82 m, 76 kg, vrij sportief. Zeer druk en hard werkend met eigen bedrijf. Ter ontspanning zoek ik een sensuele, jongere vrouw enkel voor orale sex. Kan op verschillende manieren, je geeft me enkel een lekkere blowjob + CIM. Ofwel geef je een sensuele massage met blowjob. Ofwel 2-weg orale sex waarbij ik je ook lekker mag likken. Discretie en hygiëne zijn natuurlijk belangrijk en gevraagd/geboden. Bij voorkeur kan je ook discreet ontvangen, zoniet evt RDV hotel. Je bent zelf jonger (max 40), slank en sensueel en je houdt natuurlijk van orale verwennerij. Doe me een voorstel bij interesse met wat je zelf als voorkeur hebt. Rest bespreken we achteraf.  

56 jarige bedrijfsleider zoekt leuke ontspanning met jongere vrouw
D,,,,, 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hot date
man zoekt discreet vrouw, Indien het leuk is kan regelmatig veel kan niets moet.Ik kan mij enkel verplaatsen .Ik ben benieuwd voor de reacties. Alleen serieuze mensen aub. Mag via Whatsapp ook sturen 0465338763  

Hot date
gisteren
Newton 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Speelmaatje
Hier schrijft een verzorgde vrijgezel: 1m75 groot, slank, verzorgd, IQ+EQ, nauwelijks behaard en woonachtig te Gent, waar ik ook kan ontvangen. Hier op zoek naar een single vrouw om hopelijk geregeld met te kunnen afspreken voor fijne, niet platvloerse seks en ontspanning. En ik dacht hier af te sluiten met een badkamerfoto van m'n presente piemel, maar die is minder enthousiast van dit idee. De lul. Enfin, heb je eventueel interesse dan hoor ik dat graag.  
gisteren
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Spreekt mijn fantasie jou aan...
Hallo dame, ik heb een fantasie, hopelijk spreekt die jou aan, heb je zelf een fantasie, ik luister naar jou voorstel... Je bent huisvrouw en zit alleen thuis of je werkt van thuis uit. Ik bel aan en je laat mij binnen, je bent sexy gekleed, ik geil je op door jou onder je bloesje en onder je kleedje te strelen, ik maak je borsten blood, kneed ze en lik ze, ik plaag je poesje tot ik nattigheid voel, dan trek ik jou slipje uit en geef je een heerlijke likbeurt tot je zalig klaarkomt. Of jij mij dan ook wilt verwennen laat ik aan jou over. Ik verlaat je en vertrek weer naar huis. Leeftijd niet van belang, slank of volslank welkom;-). Interesse, vragen, voorstel dan hoor ik het wel... xxx  
gisteren
Just me 40 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Leuke donkere/zwarte vrouw gezocht
Hoi, Ik ben een niet onknappe leuke man van 41 jaar, 1m94 groot, slank en sportief. Ik heb een zwak voor zwarte vrouwen en zoek bij deze dus een leuke dame voor een leuke date waar we elkaar heerlijk kunnen verwennen. Als het klikt mag dat zelfs meermaals. Discretie gevraagd en geboden. Regio Brussel, Zaventem, Mechelen of rond Brussel. Bij interesse kunnen we afspreken in een hotel of bij jou thuis als dat mogelijk is.  
Mark 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Dames zijn jullie het ook beu
Momenten zoals deze. Je man alleen maar met voetbal bezig. Dadelijk de ronde van Frankrijk. En hij besteed amper tijd aan jou. Als jullie al eens sex hebben is hij na een kwartier klaar en valt hij in slaap. Welke vrouw is dat beu. Welke vrouw wilt er gewoon weer eens uren bemind worden. Geile pure sex voelen. Verschillende orgasmes beleven. Reageer dan. Ik ben er voor je. Voor jou genot. Jou wensen. Jou fantasies. Ik maak ze waar. Erna ga je naar huis en doe je alsof er niks gebeurt is. Ik ben heel discreet. Hoe oud je bent maakt niet uit. Ook de afstand niet. Wie durft de stap zetten en wie is er echt. Ik kijk met enorm belangstelling naar me mailbox. Komop dames. Wil je weer die tinteling in je lijf voelen.  

Dames zijn jullie het ook beu
metin 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geinterreeseerd
ik ben een turkseman 36 j uit gent 175 75 ik zou jij graag zoenen likken Ik zoek een vrouw ,( leeftijd speelt geen rol) welke vrouwen willen ??? om samen spannende, maar ook vermakelijke momenten te delen ,,??  

Geinterreeseerd
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10