Zoeken naar geen eten

Uw zoekactie voor geen eten leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sportieve 34 jaar Antwerpen - Willebroek
Jonge sportieve man zoekt avontuurlijke dame voor spannende date
Ben jij een spontane en avontuurlijke dame die wel houdt van een spannend avontuurtje? Dan ben ik, een jonge sportieve man, op zoek naar jou! Ik ben 34 jaar, sociaal, hoger opgeleid, en heb een passie voor avontuur en gezelligheid. Of je nu houdt van een nachtelijke wandeling onder de sterren met een afdwaling van het pad of een gezellig drankje in een sfeervolle setting bij mij, ik sta overal voor open. Ik kan ontvangen, dus de locatie is alvast geregeld! Heb jij zin in een onvergetelijke nacht vol plezier en avontuur? Stuur me dan snel een berichtje en wie weet maken we samen van vanavond een nacht om nooit te vergeten! Interesse? Stuur een berichtje met eventueel een foto en vertel iets over jezelf. Ik kijk er alvast naar uit je te ontmoeten! Groetjes.  
Discreet en Jong 30 jaar Antwerpen - Herselt
Vandaag 24 mei! Enkel serieuze reacties
Wie bent u? Een vrouw tussen de 18 en 70 jaar! Iemand die weinig taboos heeft. Ik ben op zoek naar iemand die tussen half 8 en 11u30 langs kan komen om samen de wereld te vergeten. No strings attached! Hygiëne en respect gaan bij mij op de eerste plaats. Enkel serieuze reacties AUB!  

Vandaag 24 mei! Enkel serieuze reacties
Huisvrouwgezocht 33 jaar Antwerpen - Niel
Huisvrouw gezocht
Ben jij een huisvrouw die verlangt naar wat extra spanning en avontuur in je leven? Ik ben op zoek naar een discrete en opwindende ontmoeting met een gelijkgestemde vrouw. Over mij: Man van 33jaar, verzorgd en discreet Respectvol, open en communicatief Op zoek naar wederzijdse chemie en plezier Wat ik zoek: Een huisvrouw die behoefte heeft aan een spannende, vrijblijvende ontmoeting Discretie en wederzijds respect zijn cruciaal Gezondheid, veiligheid en wederzijdse toestemming staan voorop Ben je geïnteresseerd in een discrete ontmoeting waarbij we beide onze dagelijkse routines even kunnen vergeten? Stuur me een berichtje zodat we kunnen ontdekken of er een klik is. Ik kijk ernaar uit om van je te horen!  
Tom 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vaste FWB gezocht
Dag dames, Ik ben een lieve, ondeugende Gentenaar op zoek naar een vaste FWB. Ben recent terug na een paar jaar in Londen te hebben gewerkt en zou graag leuke momenten delen met een dame tussen 25-45. Een vaste persoon om elkaar te verwennen dus. Ik zoek geen extreme dingen of zo. Samen naar een privé wellness of uit eten gaan ook. Alles in een sfeer van respect waar er ook ruimte is voor genegenheid en affectie. Groetjes, Tom  

vaste FWB gezocht
13 dagen
Tintin 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voel je je soms een slet..
omdat je een vrijgevochten leven leidt? Vrij je graag met wisselende partners? Laat je je graag versieren, heb je verschillende minnaars of ben je verslaafd aan flirten? Zou je desondanks ook graag een vaste relatie hebben? You can have it both! Ik ben een van die mannen die er plezier en opwinding uit haalt zijn geliefde seksueel te delen met anderen. Ikzelf heb genoeg aan één vrouw.Ik ben een single man van 56 uit Gent, hoogopgeleid, geen kinderen. Ik ga graag op reis, op uitstap, ga graag uit eten.Interesse? Stuur me snel een berichtje!  
joe 61 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Oudere xl ondernemer zoekt toffe dame met kinky mindset
Deze oudere ondernemer 61j, 185cm, 80 kg, intiem geschoren zou graag kennis maken met een dame die zoals mij levensgenieter is om samen iets te gaan eten, drinken, chillen en met dezelfde kinky insteek. Samen dingen uitproberen en zien hoever we samen hierin groeien sexueel gezien. Liefst iemand niet te ver vandaan om afspreken makkelijk te maken. Kan mijn makkelijk verplaatsen, helaas niet ontvangen. Geen escort aub!  

Oudere xl ondernemer zoekt toffe dame met kinky mindset
16 dagen
Avontuurtje 46 jaar Antwerpen - Mechelen
Leuke fwb dame gezocht
Ben gebonden 46j man. Zoek voor morgenavond een avontuurlijke dame voor een leuke wandeling. Waarbij niets moet. Leuke babbel en we zien wel. Gewoon eventjes de dagelijkse sleur vergeten. Discretie gevraagd. Groetjes avontuurtje  
18 dagen
Roger 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Heb je zin om mee te gaan ?
Beste ben jij een toffe ruimdenkende vrouw die van sex houdt en zaterdag 25 mei zin hebt om met mij naar de Eroxx te gaan. Het is voor koppels en ik ben alleen ! Ik ben een man van 50 en kan je komen oppikken en terug thuis brengen . Het is ‘s avonds en er is eten voorzien ! Heb je interesse en vragen laat dan een berichtje ! Gr  
19 dagen
Leon 44 jaar West-Vlaanderen - Bellegem
Oudere dame gezocht
Ik ben een slanke, hoogopgeleide man van 44, 185/70. Ik zoek een oudere dame (liefst 60+) om op vaste basis een seksuele relatie mee uit te bouwen. Zwoele avonden vol drank, eten, en lijfelijk lekkers tot we tegelijk vol en leeg van elkaar zijn.  
20 dagen
Lieve jongen 28 jaar Limburg - Tongeren
Lieve jonge minnaar zoekt een volle mature dame die terug wil genieten
Hoi daar! Ben jij die gezellige volle mature dame die op zoek is naar een eigen jonge minnaar die haar terug kan doen genieten in het leven? Om de dagelijkse sleur te doorbreken? Even de wereld rondom je te vergeten? Aarzel niet langer, laat ons kennis maken en er een spannend, gezellig en liefdevol avontuur samen van maken. Ik ben een man uit 1 stuk, humoristisch en attent. We maken uitgebreid kennis via mail :)  
  1   2   3   4