Zoeken naar heeft weer

Uw zoekactie voor heeft weer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bart 45 jaar Limburg - Overpelt
Samen relaxen in de jacuzzi
Welke dame heeft er zin om vanavond te komen relaxen in de jacuzzi in de tuin. Alles kan, niets moet.  

Samen relaxen in de jacuzzi
gisteren
edje 56 jaar Antwerpen - Boom
lieve geile man met respect
welke vrouw heeft nu zin waar bij u of hotel of cardate voor vluggertje  
lekker 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie wil wel eens iets anders proberen ?
Beste, Ik ben een verzorgde goodlooking hetero man die thuis beschikt over een neukmachine die een eindeloos uithoudingsvermogen heeft. Heb ook verschillende dildo's die er op passen. Wie wil wel eens kronkelen van genot en krampen in haar tenen krijgen door de vele orgasmes ? Ik ontvang jou met plezier, je kan er volop van genieten. Zelf kan ik je ook lekkere massage geven of ik kijk gewoon toe, wat jij fijn vindt. Enkel ernstige reacties aub.  

Wie wil wel eens iets anders proberen ?
Student 22 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Stoute student zoekt avontuur
Zoek je avontuur? Als energieke student vol testosteron met een lengte van 1m82, sportief, bruin haar, groene ogen en niet-roker, ben ik op zoek naar een vrouw die zin heeft in iets nieuws. Zin in een jong ervaren blaadje? Ik kan meerdere rondjes, hou van spannende plaatsen, trio,... all jou stoutste dromen zijn bespreekbaar. Hygiene en respect staan centraal. Laten we samen de spanning ontdekken. Interesse? Stuur me een berichtje!  

Stoute student zoekt avontuur
gisteren
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een single vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
Tim 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Dogging
Slanke m op zoek naar een dame die mij zou willen neuken met een strapon en me ook aftrekken. Na het klaarkomen moedig je me aan om mijn eigen zaad op te likken. Wie heeft hier zin in? voorstellen welkom.  
Ken 31 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Opzoek naar leuke date
Hey, Ikzelf ben Ken, vlaamse man van 31 jaar oud. Normale looks en stats en normaal geschapen. Single en alleenstaand. Is er een leuke dame die zin heeft in een date? Leeftijd en uiterlijk van geen belang. Kan ontvangen of verplaatsen, zelf woon ik in een caravan. Discretie en hygiëne geboden en gevraagd. Heb zelf een hoog libido en hoog uithoudingsvermogen. Bij de juiste klik kan veel, sta voor veel open. 100% echte ad en elke reactie word beantwoord. Hopelijk tot snel! Mvg Ken  

Opzoek naar leuke date
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Franky 51 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Dagje welnessen, massage, sex..... of doe zelf een voorstel!
Welke openmindende vrijgezel/getrouwde dame(35-65) heeft zin om te genieten van zalige momenten met 51-jarige ongebonden man. Zeer veel is mogelijk zolang er wederzijds respect is en mijn motto is 'go with the flow'. Ik hou van een dagje welnessen daarnaast hou ik van massages. Heb een massagetafel lekker masseren met warme olie in een sfeer met kaarsjes en relaxmuziek. Hou ook zeer veel van knuffelen, zoenen, erotiek en sex. Op sexueel vlak sta ik voor zeer veel open. Elkaar verwennen elkaar laten genieten is het allermooiste wat er is in het leven. Liefs xxx  

Dagje welnessen, massage, sex..... of doe zelf een voorstel!
Beffer 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Beffer wil jou beffen
Hallo, Ik ben een niet onknappe jongeman die valt op ervaren vrouwen. Ben jij een geile vrouw die eens zin heeft in een jonge man met een groot uithoudingsvermogen en een liefde voor beffen? Ik bef je met plezier en zo lang als je zelf wilt. Je hoeft niets bij mij te doen als je dat niet wil. Alleen beffen is goed voor mij. Ik ben ook open-minded en sta open voor veel. Uiterlijk maakt me niet uit. Elke vrouw mag reageren. Hopelijk heb ik je interesse en wie weet spreken we snel af. Eenmalig afspreken is geen probleem. Maar hoop op regelmatig af te spreken indien de klik er is. Ik kan makkelijk ontvangen in Wilrijk. Verplaatsen is ook mogelijk afhankelijk van de afstand. Discretie en hygiëne zijn verwacht en gegeven.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10