Zoeken naar hetero welkom uiteraard

Uw zoekactie voor hetero welkom uiteraard leverde 52 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dskop 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Met medeweten
Hey alles goed met jullie , Ben opzoek met medeweten van men vrouw Naar een kinky ingestelde fwb een hetero vrouw liefst Die ruimdenkend is en van spannende sex houdt Vrouw kijkt namelijk graag toe hoe ik sex hèb met een ander Ze blijft passief Graag heb ik zelf de touwen in handen en ben dan ook niet verlegen om initiatief te nemen Uiteraard hygiene eerlijkheid en respect gevraagd en geboden Wij ontvangen zeer vlot en discreet in ons huisje Wie weet tot binnenkort 😉  

Met medeweten
Filip 48 jaar Antwerpen - Aartselaar
Dominant vs onderdanig
Zoals de titel vermeld zoek ik een onderdanige VROUW om op regelmatige basis af te spreken. Ik zelf ben 48 jaar 172 normaal postuur, kaal. Kan ontvangen en verplaatsen. Hygiëne en discretie gegarandeerd! Voor we afspreken eerst video bellen via WhatsApp om fakende mannen tegen te gaan. Die hebben eigenlijk hun eigen kanaal om elkaar voor de gek te houden maar kunnen het niet laten om de hetero's lastig te vallen. Dus ben je een ECHTE vrouw neem gerust contact op. Leeftijd en afstand is onbelangrijk.  
Pieter 51 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Sportieve vijftiger zoekt man in relatie voor erotiek
Ik zoek iemand net als ik in heterorelatie voor erotische momenten. Discretie verzekerd. Ik ben verzorgd en hou van stille waters. Grts  
Mister 39 jaar Limburg - HASSELT
Welke dame wil er eens lekker verwend worden?
Leuke zeer potente 39j hetero happy single vlaamse m met zeer hoog libido, 1m85,79kg, 19x5.Op zoek naar wat inwendige afkoeling. Welke dame is ook in een ondeugende bui en wil er eens lekker verwend worden? Bij wederzijdse klik kan zeker vaker. Discretie gevraagd en geboden.  

Welke dame wil er eens lekker verwend worden?
Knutselaar 52 jaar Antwerpen - Herentals
Welke dame laat zich graag kijken, .....
Je bent een leuke dame (evt van koppel) die er van geniet aandacht te krijgen door je sexy, uitdagend te kleden. Misschien ietwat exhibitionistisch? Je geniet van het teasen. Je vind t fijn bekeken te worden, uit te dagen door je kleding, gedrag. Laat je graag in je bloes/kleedje of onder je rokje kijken? Misschien wil je ook gestreeld, intiem betast worden. Maar geen must. Verwacht geen sex, maar kan misschien wel bij wederzijds ok. Graag ergens discreet in auto, parking, natuur, bij jou thuis.... uiterst discreet en 100% hetero en eerlijk. Respect, hygiene zijn vanzelfsprekend. Ik hou me aan afspraken, grenzen worden gerespecteerd. wie durft? Voorstellen welkom. Hier m, 53j, 183, 87kg. Regio Turnhout, Herentals, Geel.  
Dave 39 jaar Limburg - HASSELT
Welke dame wil er eens stevig tussengepakt worden?
Leuke zeer potente 39j hetero m met zeer hoog libido, 1m85,79kg.Op zoek naar wat inwendige afkoeling. Welke dame is ook in een ondeugende bui en wil er eens lekker verwend worden? Bij wederzijdse klik kan zeker vaker. Discretie gevraagd en geboden.  

Welke dame wil er eens stevig tussengepakt worden?
Mister 39 jaar Limburg - HASSELT
Welke dame wil er eens lekker verwend worden?
Leuke zeer potente 39j hetero happy single vlaamse m met zeer hoog libido, 1m85,79kg, 19x5.Op zoek naar wat inwendige afkoeling. Welke dame is ook in een ondeugende bui en wil er eens lekker verwend worden? Bij wederzijdse klik kan zeker vaker. Discretie gevraagd en geboden.  

Welke dame wil er eens lekker verwend worden?
Rob 56 jaar Antwerpen - Geel
Aktieve vrouw voor vanavond
Ben jij vanavond vrij en heb je zin in wat spanning en avontuur? Word je graag lang gelikt en geneukt, beleef je graag meerdere orgasmes na elkaar , reageer dan even op deze advertentie. Leeftijd is niet van belang, lichaamsbouw normaal tot maatje meer, zo natuurlijk mogelijk,man mag eventueel toekijken of meedoen aan vrouw-gericht trio. Zelf ben ik hetero,1m83 groot , normaal gebouwd , attent, hygienisch en respectvol. Ben jij de vrouw waar ik zaterdagavond (en nadien nog meerdere keren) mee afspreek?  
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie, bi en niet roker.
Hoi ik ben op zoek naar toffe bi vrouw normaal postuur, je draagt ook met plezier panty's want dat vind ik heel mooi bij een vrouw. Eventueel fwb of lat relatie. Je woont max 20km omgeving Retie spreekt iets vlotter af. ik kan ontvangen en verplaatsen .Je kan tegen een stootje want ik ben besneden en bijgevolg neuk ik redelijk hard , xl penis. Jouw leeftijd is niet zo van belang .Je vind het niet erg om mijn kontje te likken en ook te vingeren , ik doe dit ook bij u . Ik neem u dus overal , je mag soms blijven slapen en eventueel breng je soms iemand naar eigen keuze mee daarom ben jij dus bi -hetero. Ik heb ook een paar leuke speeltjes en een massagetafel. Het zal dus niet snel saai zen bij ons. Vragen stel ze gewoon , er is geen financiële bedoeling al hoop ik op een welgestelde vrouw die single of weduwe is en af en toe mij steunt(cadeau). In ruil krijg jij bere goede verwen seks. Durf reageren , ontvangen of verplaatsen is na 19h in de week of soms in het weekend op een av  
Tim 36 jaar Limburg - Genk
Openminded
Openminded (hetero) man, donkerblond, lekker fors geschapen, kieskeurig en discreet Moeilijk om op te vallen tussen alle andere leuke en goedverzorgde profielen, toch zal ik het proberen Ik ben een goed verzorgde man, 1:83mtr, HBO, openminded, fors geschapen, discreet en kieskeurig. Ik hou van mooie en interessante mensen, waarmee een intense en heerlijke intieme connectie kan ontstaan. Lekker het leven vieren, elkaar verkennen, experimenteren en samen op ontdekkingstocht... Bij een klik is het leuker om elkaar vaker te zien, proosten op het leven...🥂🍾  

Openminded
  1   2   3   4   5   6