Zoeken naar iemand interesse

Uw zoekactie voor iemand interesse leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw of meisje die discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw of een meisje die eens discreet wil afspreken vandaag of vanavond voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Student 21 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Stoute student zoekt avontuur
Zoek je avontuur? Als energieke student vol testosteron met een lengte van 1m82, sportief, bruin haar, groene ogen en niet-roker, ben ik op zoek naar een vrouw die zin heeft in iets nieuws. Zin in een jong ervaren blaadje? Ik kan meerdere rondjes, hou van spannende plaatsen, trio,... all jou stoutste dromen zijn bespreekbaar. Hygiene en respect staan centraal. Laten we samen de spanning ontdekken. Interesse? Stuur me een berichtje!  

Stoute student zoekt avontuur
Bart86 37 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Samen masturberen of gebeft willen worden?
Aangename, knappe dertiger zoek een vrouw die samen wilt masturberen of gemastubeert/gebeft wil worden. Meer is ook mogelijk bij wederzijdse toestemming. Eerste afspraakje kan online zijn via webcam. Leeftijd maakt niet uit. Voorkeur gaat wel naar oudere single vrouwen met een maatje meer. Studenten zijn ook welkom. Ik hou ook van afspreken op publieke plekken om samen te genieten (vb zwembad), maar dit is geen voorwaarde. Graag wederzijds respect voor hygiëne en discretie, en bij voorkeur in vlaams brabant. Ervaring is niet vereist. Indien je interesse hebt, geef maar een seintje ;-). Geen fakers, mannen, crossdressers of flauwe plezanten. Enkel serieuze reacties aub!  
Jan 37 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Erotische massage
Ik geef erotische massage aan vrouw en/of koppel. Hogeropgeleid, 39 jaar,professioneel masseur en slank sportief. Geef gerust een seintje bij interesse. Ik kom aan huis of op locatie regio Waasland.  
Steve 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opzoek
31 uit het gent single , opzoek naar dame voor een een fwb vriendschap op te bouwen. Bij interesse mag je mailen.  

Opzoek
gisteren
Taster 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Keuring
MR. Zoekt dames - alle meeftijfen, maar wel 18+ natuurlijk- die willen of moeten gekeurd, vernederd worden ( bvb ook hoofd lelijk schrren..) Ook open staan (letterlijk en figuurlijk) voor opleiding of kennismaking tot pijnslavin. Hoe minder ervaring, hoe liever. Indien info of interesse, laat maar weten.  
gisteren
Geert 49 jaar Antwerpen - Duffel
Wie zoekt een fwb
Dag aan de andere kant van het scherm Ik ben geert 49 jaar uit duffel Ik ben gescheiden en dus vrij Ik ben op zoek naar een lieve vrouw voor een fwb Samen dingen doen met dat ietsje meer Leeftijd of afkomst of uiterlijk spelen geen rol Interesse ? Stuur gerust een reactie X Geert  
gisteren
Julius 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek iemand jonger
Zoals de titel zegt zoek ik iemand jonger. Ben er 30 ondertussen maar niks mis mee te spelen in bed met iemand jonger of ouder. Ik woon alleen en je kan bij mij blijven chillen als je wil. Ik heb alle nodige voorzieningen. Iemand interesse?  
carl valcke 63 jaar Antwerpen - Wuustwezel 0478178931
zoek dame voor regelmatige seks afspraken
hallo dames ik ben Carl en zoek dame voor regelmatige seks date liefst ongeschoren poes of grote driehoek en vrij liefst zonder condoom bij interesse mag je bellen of sms op 0478178931 xxx  

zoek dame voor regelmatige seks afspraken
gisteren
Beffer 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Beffer wil jou beffen
Hallo, Ik ben een niet onknappe jongeman die valt op ervaren vrouwen. Ben jij een geile vrouw die eens zin heeft in een jonge man met een groot uithoudingsvermogen en een liefde voor beffen? Ik bef je met plezier en zo lang als je zelf wilt. Je hoeft niets bij mij te doen als je dat niet wil. Alleen beffen is goed voor mij. Ik ben ook open-minded en sta open voor veel. Uiterlijk maakt me niet uit. Elke vrouw mag reageren. Hopelijk heb ik je interesse en wie weet spreken we snel af. Eenmalig afspreken is geen probleem. Maar hoop op regelmatig af te spreken indien de klik er is. Ik kan makkelijk ontvangen in Wilrijk. Verplaatsen is ook mogelijk afhankelijk van de afstand. Discretie en hygiëne zijn verwacht en gegeven.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10