Zoeken naar kan ook

Uw zoekactie voor kan ook leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Singleman 51 jaar Antwerpen - Brecht
Single man zoekt sekspartner
Happy single zoekt sekspartner ,niet meer niet minder , stats :1,90m 92 kg normale lichaamsbouw . Sleutelwoorden zijn hygiëne , wederzijds respect en discretie , kan zowel verplaatsen of ontvangen . Geven en nemen , wederzijds genot beleven . Mailtje met foto graag , hoeft zeker niet naakt te zijn , Grtz Single man :)  
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek vrouw om deze avond uitgebreid klaar te likken
Hoi, ik zoek een eerlijk verzorgde vrouw om deze avond uitgebreid klaar te likken en meer. Lekker strelen, vingeren en uitgebreid beffen. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 single eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Ik kan ontvangen. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je verwacht en eventueel een foto. Liefst op regelmatige basis.  

Zoek vrouw om deze avond uitgebreid klaar te likken
Beau 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Ik ben op.zoek.naar een vrouw voor contact
Zoals de titel doet vermoeden, ben ik op zoek, naar een lieve zachte vrouw, die het zou zien zitten om contact te hebben met.een lieve zachte man....ik dus 😉, ikzelf ben gehuwd, al 28 jaar maar sex is onbestaande, ik ben geen macho ofzo, ben een vrij rustige en zelfs verlegen man, ik kan je ook geen wilde rit beloven, maar wel eentje met respect en zachtheid, moest dit u aanstaan, stuur me.dan een berichtje ☺️☺️ of als je vragen hebt, of tips, of eender wat 😉 Groetjes x  
Wout 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
Tom 33 jaar Limburg - Alken
Sauna ofzo
Hoi ik ben Tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Ik ben opzoek naar een vrouwtje die eens of geregeld mee wil naar sauna en wellness. Gewoon publieke naakt sauna. Voor gezelschap en leuke babbel zonder meer verplichtingen. Als het klikt kan er meer maar zeker geen verplichtingen. Enkel samen genieten van de sauna's en baden enzo. Als je interesse hebt hoor ik het graag. Grts Tom  
50j man 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Oudere dame gezocht
Hallo, Ik ben een zeer verzorgde goed uitziende,vrouwvriendelijke 50j gescheiden man en zoek een liefst oudere dame tussen 60j en 75j. Vroew van koppel mag ook. Ik ben 1m83 voor 88kg. Graag zou ik daten waar de nadruk ligt op u verwennen. Gezellig samen knuffelen,tongzoenen,etentje,TV kijken,ik geef u massage,u oraal verwennen,enz. Zelf kan u alles met mij doen wat u wenst,ik sta voor alles open,doch is dit geen must. Als ik u kan verwennen geniet ik zelf. Dit kan zowel eenmalig als bij juiste klik vast contact. Vrijblijvend eerste ontmoeting. Ik kan mij makkelijk verplaatsen en kan indien gewenst overnachten. Discretie gevraagd en geboden en GEEN FAKE Bij interesse stuur foto (van volledig lichaam) mag uiteraard onherkenbaar en hoeft uiteraard niet naakt (dat ontdekken we wel op de date zelf). Groetjes en hopelijk tot gauw xxx  
Zakenman 49 jaar Antwerpen - Westerlo
Zakenman zoekt vaste minnares om in de watten te leggen
Je bent gelukkig, hebt weinig zorgen of behoefte om van partner te veranderen. Maar... je verlangt af en toe naar iemand die je diep in de ogen kijkt en je vol passie zoent. Iemand die door je haar gaat, je hals zoent, je lichaam streelt. Die ook een steelse blik werpt op je boezem, zijn ogen niet kan weghouden van je billen en duidelijk zin heeft in jou. Geen gierige eendagsvlieg, maar een man van de wereld, die jou graag verwent op alle vlakken. Je wilt een coole vent, waar je graag mee praat, maar waar het op sexueel vlak ook mee klikt. Die man bestaat, maar hij heeft jou nog niet gevonden... :-) Hij is een verzorgde, aantrekkelijke, stijlvolle man, gebonden en discreet. Geen macho maar weet wel van aanpakken. Hij zoekt een leuke en geile vrouw uit de regio, die het ook fijn vindt om af en toe iets stouts te doen. Ik heb geen voorkeur voor leeftijd of lichaamsbouw. Jij hebt weinig taboes, en bent niet bezitterig.  
Dany 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Quality time
Hallo dames, Ik ben op zoek naar een goede connectie en passie met een leuke dame die af en toe wil afspreken voor een gezellige babbel en een fijne tijd samen. Ik kom uit een lange relatie. Ik hou van latin dansen, sport in het algemeen en geniet van een gezellige filmavond. Hygiëne is heel belangrijk voor mij, en ik zorg er altijd voor dat ik schoon en verzorgd ben. Ik sta open om af te spreken en kan zowel ontvangen als naar jou toe komen. Als dit ook is waar jij naar op zoek bent, stuur me gerust een bericht voor een leuke kennismaking of om foto's uit te wisselen. Kusjes en tot binnenkort xx  

Quality time
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Zeer sportieve goedgeschapen jm met hoge libido zkt dito dame,voor geile date.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Zeer sportieve goedgeschapen jm met hoge libido zkt dito dame,voor geile date.
Robbe 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: Zeer Mollige Dame die wil verwend worden met respect
Ik zoek een zeer mollige dame die graag eens sexueel verwend en intiem gemasseerd zou worden door een ervaren en rustige man. Ik kan verplaatsen. Stuur nu een bericht terug voor verdere kennismaking.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10