Zoeken naar kinky spel

Uw zoekactie voor kinky spel leverde 65 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lucy 63 jaar Vlaams-Brabant - Herent
Een vrouw met een kink voor scat?
Man, ook CD, 63 jaar, verzorgd, geen baard/snor, bi, zacht karakter maar prettig pervers ingesteld, ervaren met mannen, HIV neg en SOA vrij, zoekt vrouw 40 en ouder, kinky ingesteld, die interesse heeft in onder meer scat/uro. Maar ook andere kinks. Heb je de drive om uit de bol te gaan en wil je dat beleven in veilige en vrijblijvende ontmoetingen? Reageer dan voor meer info. Versa, geven en krijgen, maar even goed een mix van dominantie en onderdanigheid als dat je kink is. Voor vrijblijvende ontmoetingen, en om voldaan terug naar huis te gaan. Als het klikt en je wilt dat dan zeker vervolgen. Je bent geen fotomodel (meer) of je aarzelt door je lichaam? Dat is voor mij echt niet belangrijk. Je ingesteldheid wel. Intiem is het zeker. Kinky kan op vele vlakken, en steeds met respect. Ik kan reizen en ontvangen. Chems vriendelijk.  
Alleen CV 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Welke kinky vrouw wil samen plezier hebben
Enkele dagen aan de zee om tot rust te komen. Maar welke geile vrouw heeft zin om lekker stout te zijn ? Ik kan ontvangen en verplaatsen.  
Meester Steve 42 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Meester zoekt gewillige en geile neukslet/sexslavin voor vast contact
Hallo sletjes tussen 18 en 50jr, wil je grondig gelikt worden? Stevig genomen worden? Porno naspelen? Geile fantasmes beleven? Ik: slanke, verzorgde en ervaren man, 1.75m, pik 17 x 4,5, intiem kaal, gn snor/bril/baard, hou van uitgebreid oraal verwennen en verwend worden.Ik bespeel je met mijn vingers, tong en pik! Ik zoek de duistere kantjes van je op, die niemand van je kent en laat jouw innerlijke sloerie ontwaken. Tongen, pzc, vingeren, likken, cim, rimmen, anaal, en nog meer kinky sex. Binnenkort zal je me smeken om je als neukslet te gebruiken zoals ik het wil. Sta je nat van dit te lezen? Solliciteer nu met korte voorstelling van jezelf, waar en wanneer je kan afspreken. Stuur een geile foto van jezelf (onherkenbaar mag). Vertel me jouw meest perverse fantasieën. Enkel vrouwen tussen 18 en 50, geen man/trans/cd. Word jij mijn privé-hoer? Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Geen vlug vlug toestanden maar langdurige actie. Geen antwoord zonder foto!  

Meester zoekt gewillige en geile neukslet/sexslavin voor vast contact
Rome 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Iedereen heeft graag seks
Laten we er geen doekjes om draaien, iedereen heeft graag seks. Dit is dus inclusief mezelf. Ik ben opzoek naar een vaste seks partner dat regelmatig wil afspreken. Kan casual of kinky ik sta open tot beide. Zelf ben ik goed in beffen en kan ook lang uithouden tijdens de daad zelf. Heb ook tijd aan mijn zijde staan en ben dus heel flexibel wanneer het komt over afspreken. Ben ook in bezit van een ruim appartement waar dit alles kan doorgaan moest je zelf niet kunnen ontvangen. Moest je interesse hebben mag je me zeker en vast een mailtje sturen en dan bekijken we daar hoe we verder gaan. Ik wil u alvast bedanken voor u aandacht en hopelijk tot binnenkort.  
Pussy lover 48 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Welke kinky jonge dame (max 30 jr) heeft zin in een intense lik beurt?
Zit je ook in een relatie waar het vuur, de passie en de opwinding plaats hebben gemaakt voor sleur en routine? Of ben je single en gewoon super geil? Verlang je naar een intense hemelse lik beurt van je natte poes waar je nog dagen van na geniet ? Laat het me weten zodat we kunnen afspreken waar en wanneer ! Alle voorstellen bespreekbaar!  
Dskop 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Met medeweten
Hey alles goed met jullie , Ben opzoek met medeweten van men vrouw Naar een kinky ingestelde fwb een hetero vrouw liefst Die ruimdenkend is en van spannende sex houdt Vrouw kijkt namelijk graag toe hoe ik sex hèb met een ander Ze blijft passief Graag heb ik zelf de touwen in handen en ben dan ook niet verlegen om initiatief te nemen Uiteraard hygiene eerlijkheid en respect gevraagd en geboden Wij ontvangen zeer vlot en discreet in ons huisje Wie weet tot binnenkort 😉  

Met medeweten
Pussy lover 48 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Welke kinky jonge dame (max 30 jr) heeft zin in een intense lik beurt?
Zit je ook in een relatie waar het vuur, de passie en de opwinding plaats hebben gemaakt voor sleur en routine? Of ben je single en gewoon super geil? Verlang je naar een intense hemelse lik beurt van je natte poes waar je nog dagen van na geniet ? Laat het me weten zodat we kunnen afspreken waar en wanneer ! Alle voorstellen bespreekbaar!  
Fantasietje 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky vrouw gezocht voor kinky fantasie
Wie durft dit aan: We spreken af in Antwerpen of in een kamer (op mijn kosten). Op een afgelegen plekje (of privé) plas jij in een drinkbus die ik bij heb. Ik zit er live bij en ik houd zelf de fles vast terwijl je plast. Als je wil, drink ik er een beetje van terwijl je toekijkt. De rest neem ik mee. Geen seks gevraagd (tenzij je nadien zelf geblust moet worden en het zelf wil). Meer niet. Eventueel trakteer ik nog op een etentje zoals je zelf wil. Ik ben een ietwat verlegen man met super rustig karakter. 1m70, normaal gebouwd maar klein buikje, geen mister Belgium maar gewoon normale (jonge) looks. Alles gebeurd met het grootste respect voor jou en jij geeft zelf aan als je toch niet zou willen. Geïnteresseerd? Stuur gerust een berichtje. Ik bijt niet. Groetjes X Wil je me liever onderplassen in een 69 terwijl ik je poesje oraal verwen? Kan ook... :-)  
Spontane man 27 jaar Antwerpen - Bornem
Sunday funday
Hey! Ik zoek eens een leuke geile avond te hebbrn en hopelijk vind ik de juuste persoon hiervoor ;) Ik heb zelf een heel gezonde sexdrive en en heb een goed libido en een open mindset hierin. Ik ben zelf een iemand spontaan, respectvol en vind het geweldig een vrouw te laten genieten en licht uit te dagen. Ook een heel ontspannende uitdagende massage geven vind ik ook wel kinky ;) Laat maar weten als je nog vragen hebt of ook zin hebt in een topavond... Stuur liefst ook ineens een fototje zodat ik al wat een idee heb. Moet zeker niet naakt hoor. Groetjes thomas X  

Sunday funday
Rough 40 jaar Limburg - Alken
Onderdanige slanke vrouw met kinky fantasie
Hi. Ben jij een onderdanige slanke vrouw op zoek naar passie en lust? Beschik je over een hoog libido en een ruime fantasie ? Verlang je naar spanndende ontmoetingen vol lust en genot? Discretie gevraagd en geboden. Ik ben een slanke grote man, mooi gebouwd, dominant in bed.  
  1   2   3   4   5   6   7