Zoeken naar kris een andere hand

Uw zoekactie voor kris een andere hand leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ruben 33 jaar Antwerpen - Lier
Welke dame
Hoi iedereen, Alvast een leuk weekend . Ik ben een 33j gebonden man. 1m78 80 kg en de rest kan je wel ondervinden in een leuke babbel . Wat brengt me hier ? Een beetje de spanning opzoeken met een andere single of gebonden vrouw. Hen je zin in een leuke babbel met da ietsje meer. Reageer maar en hopelijk tot snel x leeftijd maakt ni veel uit ..  
gisteren
RUBEN 33 jaar Antwerpen - Lier
Leuke dame ...
Hoi iedereen, Alvast een leuk weekend . Ik ben een 33j gebonden man. 1m78 80 kg en de rest kan je wel ondervinden in een leuke babbel . Wat brengt me hier ? Een beetje de spanning opzoeken met een andere single of gebonden vrouw. Hen je zin in een leuke babbel met da ietsje meer. Reageer maar en hopelijk tot snel x leeftijd maakt ni veel uit ..  
gisteren
Ant 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle, empatische man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie waar geen tijd en plaats meer is voor intimiteit. Harde werker, goed verdiener, bemiddeld. Op zoek naar één vaste vriendschap, een steun en toeverlaat, een aanwinst in mijn leven om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Herken je zich in mijn situatie, ben je een aantrekkelijke, sociale slanke vrouw die ook niet gelukkig is, dan hoop ik dat je eens reageert. Discretie, respect, luisterbereidheid zijn van groot belang. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen.  
gisteren
golden slut 18 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slut needs time of its life
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een man en 18 jaar. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen en beschrikf wat je met me wilt doen. Mag ook groep of meerdere. Golden slut out.  
gisteren
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd (G-spot stimulatie). Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes, deze primeren) . Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Meer info na je eerste reactie.Tot snel. Fakers niet welkom.  
searching for... 56 jaar Limburg - Leopoldsburg
looking for a deeper connection.
Deze niet doorsnee, zeer respectvolle, sportieve, verzorgde, openminded singel man zoekt een vlotte, slanke, verzorgde dame die samen met mij volop van het leven wil genieten op verschillende vlakken. Uiteraard is seks, passie en erotische spanning belangrijk... maar er moet meer zijn dan dat. Dit mag een FWB+ relatie zijn... maar ik sta ook open voor een diepgaandere relatie indien we verder naar elkaar toegroeien met de tijd. Zoals je wellicht hebt opgemerkt, heb ik heel wat tattoo-art op mijn lichaam staan. Jijzelf hoeft er geen te hebben... maar het mag natuurlijk geen storende factor zijn voor je. Maar het is net mijn eigenheid en levensstijl die me onderscheid van de menigte en boeiend maakt (Voor de juiste persoon).Ben je intussen nog steeds niet afgehaakt en denk je, daar wil ik wel meer over weten? stuur me dan even een leuke mail met wat info over jezelf en wat jij hoopt te vinden. Hopelijk tot snel. XXX  

looking for a deeper connection.
Anoniem 33 jaar Limburg - HASSELT
Enige voorstellen?
Hey! Via deze advertentie hoop ik (in het beste geval) een friends with benefits te vinden. Maar ik sta ook open voor andere voor eenmalige, en eventueel andere voorstellen (sauna, massage,..?). Ik ben een atletisch gebouwde man van 1m80, wonend in de omgeving van hasselt/genk. Heb jij interesse? Dont be shy, stuur me gerust een mailtje! Liefst met een foto. Geen mannen aub  

Enige voorstellen?
gisteren
exhibslaaf 56 jaar Limburg - HASSELT
Man zkt boerderij, bos, andere leuke plaats waar ik naakt mag/moet
rondlopen en eventueel opdrachten uitvoeren. U beslist.  
Pete 42 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
Late night date in rendez-vous hotel of cardate
Lieve grote fitte veertiger van 1m90, 88kg met kort geschoren bruin haar zoekt dame voor enkele stomende uurtjes op rendez vous hotel in Limburg. Voorkeur voor sensualiteit, passie, niets te geks, respect en discretie geboden en verwacht. Liefst iemand met ook weinig andere seksuele contacten.  
Enso 57 jaar Limburg - Tessenderlo
Not for once. Not for always.
… die verder reiken dan een vluchtig orgasme. Ik ben een nieuwsgierige man. Indien ik getriggerd word is dat garantie op mijn volle aandacht. Onderlinge machtsverhoudingen boeien me wel. Avontuurlijk. Ik wijk graag van de geijkte paden af. Mijn voorkeur gaat uit naar een ongebonden vrouw. Mindset primeert op uiterlijk. Geil met stijl primeert op het vulgaire. Je hebt veel lust om op regelmatige basis op te gaan in onze gedeelde fantasiewereld. Samen experimenteren... Vertrouwen, discretie en respect zijn essentieel daarbij. Ik ben een jonge vijftiger, single, stijlvol, vlot in omgang en hecht veel belang aan wederzijds respect. Verder… groot en slank (sportief), kaal hoofd (kort geschoren). Elkaar ontmoeten doen we thuis, op hotel, of op een andere spannende locatie. Ik wissel graag een foto uit bij blijk van interesse. Een eerste berichtje?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10