Zoeken naar lang slank

Uw zoekactie voor lang slank leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een date met een gebonden vrouw…!!
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Voor single vrouwen of weduwe dames. Of slank koppel.
Hoi ik ben op zoek naar een wekelijks contact een soort fwb of lat relatie. Ikzelf ben poly en lichtjes bi. Vooral hetero , ik heb een massagetafel en wat speeltjes om u lekker te verwennen. Ik geef heel graag oraal, lik ook je kontje enz je tepels zuig ik ook lekker. Knuffelen kan ook , neuken kan ook overal als je dat wilt. Draag je graag lingerie en panty's dan heb je een streepje voor liefst ook streepje haar boven je poesje vind ik mooi. Mocht een koppel of man willen reageren dit is enkel wederzijds pijpen , ik ben meer hetero dan bi. Ikzelf ben groot 195 m, 100 kg gespierd met twee mooie tatoo's voorzien van een goede harde dikke besneden xl penis. Als je wil mag je mijn kontje ook likken en vingeren. Het is echt wederzijds verwennen dus he , kan zachtjes maar ook iets ruwer zoals we eerst samen af spreken . Ik heb al verschillende fwb gehad maar haken af omdat ze te ver wonen. Dus je woont zeker in de Antwerpse Kempen. Je reageert als vrouw,koppel of man of twee bi vrie  
Jan 37 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Erotische massage
Ik geef erotische massage aan vrouw en/of koppel. Hogeropgeleid, 39 jaar,professioneel masseur en slank sportief. Geef gerust een seintje bij interesse. Ik kom aan huis of op locatie regio Waasland.  
Leasure 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke meid waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen op buik/borsten/lichaam
Voor morgen of zondag ben ik op zoek naar een leuke meid of dame (eventueel die ik mag beffen en) waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen over haar buik, borsten of lichaam. Kan ontvangen of verplaatsen. Ben 42, intiem geschoren. Niet roker. Sportief. Slank. 1m72, 72kg. Deftig voorkomen.  

Leuke meid waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen op buik/borsten/lichaam
gisteren
Grey 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Aangename fwb vriendin gezocht
Opzoek naar een aangename vrouw van Aziatische afkomst of een donker getinte vrouw om op regelmatige basis van elkaar te genieten,zonder poespas van een relatie. Discretie en respect gewenst. Liefst iemand uit de omgeving van brugge of omstreken en normaal of slank gebouwd en tussen de 24-52 jaar oud.  
gisteren
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Jongeman zoekt 'ervaren' dame
Dag dames, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een (iets) oudere vrouw (30+, milf, gilf,...). Daarbij denk ik aan een lekkere massage voor jou om mee te beginnen en we zien wel waar het eindigt. Met andere woorden zoek ik iemand die graag geniet maar mij ook wil laten genieten. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Eventueel kan ik ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Geile groetjes  
gisteren
Lieven 44 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Knuffel- en spankbaar nerdje gezocht
Even tussen alle dick-pics hier door... Ik ben slank, welopgevoed (kuch) en fun, en zoek een open-minded, rustige meid met gevoel voor humor en zelfrelativering. Hou je van knuffelen, kussen en af en toe een spankje? Maar ook van filosoferen of in de zetel een weirde reeks bingewatchen? Contact me, you won't regret it :)  
Teddybeerke 34 jaar Antwerpen - Mechelen
Fwb
Ik ben een verzorgde jonge kerel op zoek naar een toffe dame om geregeld mee af te spreken. Etentje, sauna, wandeling, massage, ... Haar genot en plezier staan op de eerste plaats. Ik ben slank, sportief gebouwd, heb een hoog IQ en EQ, hoog libido en behoorlijk groot speelgoed. Verder bied ik ook discretie en hygiëne. Tot snel!  

Fwb
gisteren
Johan 42 jaar Antwerpen - Kontich
Friends with Benefits
Hee mis je thuis wat intimiteit en zou je die graag beleven met een niet onknappe man? Ik ben sportief, niet roker en heb een verzorgd voorkomen. Ik ben slank,normaal gebouwd en in goede conditie.1m80,72kg en...... Kort donker blond haar en blauwgroene ogen. Ik hou van een terrasje doen, naar de film, sauna gaan. Jou te verwennen als er een klik is... Ik kan me gemakkelijk vrij maken overdag of 'savonds ben ik de jouwe als je me wil...? Kan ontvangen..  
gisteren
Fre 42 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoekt een amateur dame
Ik zoek een studente die kan ontvangen op haar kot en graag een centje bijverdient. Jij bent jong (tussen 18-28), slank, niet onknap. Geen extreme dingen, gewoon lekkere sex en wederzijds respect. Ben jij dit? Stuur een voorstel om verder af te kunnen spreken. Tot binnenkort?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10