Zoeken naar leeftijd uit

Uw zoekactie voor leeftijd uit leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Genieterke 54 jaar Antwerpen - Wommelgem
(volslanke) dame gezocht voor (hotel)date op een maandag dinsdag of vrijdag tussen 16h30 en 20h30
Ben jij die dame met maatje meer , die discreet wil genieten van date met massage in dreamhotel vlakbij afrit autostrade wommelgem? Dit op een maandag dinsdag of vrijdag tussen 16h30 en 20h30 ( geen andere tyden ) . Jou profiel: intiem geschoren , grote borsten ,verzorgd , geen professioneel , leeftijd tussen 50j en 75j, vermeld u wensen. Ik ben man 55j , 1m96 , 120 kilo intiem geschoren. Ik Hou van massages geven , tongzoenen , beffen en neuken. Graag reactie met gezichtsfoto. Gezichtsfoto van me weer. Hotel is op mijn kosten . Ook cuckcold koppel welkom. BEN HETRO. Bij afspraak word via whatsapp met elkaar gebeld om fakers te vermijden .  

(volslanke) dame gezocht voor (hotel)date op een maandag dinsdag of vrijdag tussen 16h30 en 20h30
Bart86 37 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Samen masturberen of gebeft willen worden?
Aangename, knappe dertiger zoek een vrouw die samen wilt masturberen of gemastubeert/gebeft wil worden. Meer is ook mogelijk bij wederzijdse toestemming. Eerste afspraakje kan online zijn via webcam. Leeftijd maakt niet uit. Voorkeur gaat wel naar oudere single vrouwen met een maatje meer. Studenten zijn ook welkom. Ik hou ook van afspreken op publieke plekken om samen te genieten (vb zwembad), maar dit is geen voorwaarde. Graag wederzijds respect voor hygiëne en discretie, en bij voorkeur in vlaams brabant. Ervaring is niet vereist. Indien je interesse hebt, geef maar een seintje ;-). Geen fakers, mannen, crossdressers of flauwe plezanten. Enkel serieuze reacties aub!  
gisteren
Geert 49 jaar Antwerpen - Duffel
Wie zoekt een fwb
Dag aan de andere kant van het scherm Ik ben geert 49 jaar uit duffel Ik ben gescheiden en dus vrij Ik ben op zoek naar een lieve vrouw voor een fwb Samen dingen doen met dat ietsje meer Leeftijd of afkomst of uiterlijk spelen geen rol Interesse ? Stuur gerust een reactie X Geert  
xl discreet knap 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
Hallo dames! Hier een knappe, sportieve dertiger met bovengemiddeld libido die via deze weg een goed uitziende, sportieve fwb zoekt voor discrete doch ongeremde dates overdag tijdens de week. Fysieke en mentale klik is daarbij essentieel, leeftijd en regio minder van tel. Ik verplaats me makkelijk doorheen Vlaanderen en Brussel. Zin om elkaar beter te leren kennen en - mits klik - nóg wat beter? ;)  

Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
Jeroen 35 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 35 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is.  

Op zoek naar fwb
gisteren
Flor 60 jaar Antwerpen - Edegem
Zware rijpere dame gezocht
Jonge viriele slanke zestiger, 1m81 op zoek naar zwaargebouwde verzorgde dame voor discrete sexdating op regelmatige basis, regio Antwerpen Zuid. Leeftijd en uiterlijk geen belang, wel: onberispelijke hygiëne, humor en veel goesting in stoute dates. Geen financiële bedoelingen, hou van zware hangborsten en dikke billen/buiken... Foto kan op verzoek.  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
Ken 31 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Opzoek naar leuke date
Hey, Ikzelf ben Ken, vlaamse man van 31 jaar oud. Normale looks en stats en normaal geschapen. Single en alleenstaand. Is er een leuke dame die zin heeft in een date? Leeftijd en uiterlijk van geen belang. Kan ontvangen of verplaatsen, zelf woon ik in een caravan. Discretie en hygiëne geboden en gevraagd. Heb zelf een hoog libido en hoog uithoudingsvermogen. Bij de juiste klik kan veel, sta voor veel open. 100% echte ad en elke reactie word beantwoord. Hopelijk tot snel! Mvg Ken  

Opzoek naar leuke date
Gast 29 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
Zk V
Ik ben 178 73kg sportief. Zoek een V leeftijd onbelangrijk. Ikzelf ben voor veel te vinden gewone sex , Dom/sub (ik switch) , enkel u komen plezieren en weg ,... Veel kan.Alles te bespreken. Laat me weten wat je wil doen en graag een foto AUB. Groetjes  

Zk V
Tom 35 jaar Antwerpen - Wijnegem
Op zoek naar vriendschap met tikkeltje meer
Hey, ik ben Tom, 35 jaar uit Wijnegem en ben op zoek naar een aangename dame die wel houdt van een leuke babbel en genegenheid. Zelf ben ik een lieve, rustige man die u de aandacht wil geven die u zoekt. Respect is heel belangrijk voor mij en discretie kan u ook op rekenen. Graag hoor ik meer van u, leeftijd en uiterlijk is van geen belang, vriendschap gaat verder dan enkel deze begrippen.  

Op zoek naar vriendschap met tikkeltje meer
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10