Zoeken naar leren kennen

Uw zoekactie voor leren kennen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jongeman 24 24 jaar Antwerpen - Boechout
Jongeman zoekt fwb
Hey! Tof dat je even mn advertentie leest! Ik ben een jongeman van 24 uit het Antwerpse; slank en lang gebouwd met de juiste verhoudingen op dat vlak ;-). Ik heb het de afgelopen periode best druk gehad maar zou graag op deze manier toch terug wat meer spanning in mn leven willen. Het lijkt me fijn om elkaar eerst even wat te leren kennen, te kijken of er een eventuele klik is, mocht dit zo zijn is er veel mogelijk! Ik zou het zelf fijn vinden mocht er naast het (evt) seksuele ook ruimte zijn voor een goeie babbel, een uitstapje hier en daar, etc. Mocht je interesse hebben mag je me altijd iets laten weten met wat meer info van jezelf & wat jij hoopt te vinden. Enkel reageren indien je een single vrouw bent vanaf +-25 jaar. Hopelijk tot snel!  
gisteren
Jan 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Welke dame wil me leren kennen?
Hallo, Ik ben een lieve tedere man uit Oostende en zoek discreet een dame die ervan geniet om eens geheel vrouwvriendelijk verwend te worden. Ik ben heel respectvol, verzorgd en geniet er enorm van om de ander te laten genieten. Ik masseer ook heel graag. Stuur gerust een mailtje als je zoiets ziet zitten. Liefs x Jan  
Knuffelbeer 51 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Zoek FWB
Ik zoek langs deze weg een lieve vriendin. Die net als ik intimiteit te kort komt. Maar ook samen leuke dingen doen. Shopping, uit eten gaan, wellness, weekendje weg. Dus niet alleen sex. Laten we elkaar beter leren kennen.  

Zoek FWB
Rome 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar friends with benefits
goede avond iedereen. simpel gezegd ben ik opzoek naar een friends with benefits. heb al verschillende apps geprobeerd, en hoewel ik er succes vind wilt zo goed als iedereen een relatie beginnen. nu ben ik daar niet per se op tegen, maar is niet iets wat ik op dit moment zoek. dit gezegd zijnde hoop ik via deze weg iemand te leren kennen dat hetzelfde zoek dan ik. ben niet naar iemand specifiek opzoek, leeftijd, gewicht, lengte,... is niet echt van belang. zolang je ook een FWB wil zou ik graag een mailtje van je ontvangen. ik ben zelf in bezit van een locatie waar we het bed kunnen delen en beschik ook over vervoer moest je liever hebben dat ik mij verplaats. allesinds zijn er genoeg mogelijkheden waar we ons toe kunnen wenden. als laatste wil ik je bedanken de tijd te nemen mijn oproep te lezen en wil ik u alvast nog een fijne avond toewensen.  
Knappe xl tijger 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
Hallo dames! Hier een knappe, sportieve dertiger met bovengemiddeld libido die via deze weg een goed uitziende, sportieve fwb zoekt voor discrete doch ongeremde dates overdag tijdens de week. Fysieke en mentale klik is daarbij essentieel, leeftijd en regio minder van tel. Zin om elkaar beter te leren kennen en - mits klik - nóg wat beter? ;)  

Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
Steve 49 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Omaatje met niveau en een stout poesje....
Hallo, deze slanke sportieve eind veertiger wenst graag een stijlvolle zestiger-zeventiger dame te leren kennen om respectvol te genieten van een extraatje. Ik koester reeds vele jaren een verlangen naar ruim wat lentes meer... Ik zoek geen platvloerse eenmalige contacten maar eerder een dame om meermaals te daten indien het klikt. Geen pornoscene maar eerder de zachte aanpak graag :) Ik rook niet, geen tatoos/piercings, 1m82, 78kg. Enig niveau, netheid en discretie aub. NIET meer reageren indien jonger dan 60 lentes aub.  

Omaatje met niveau en een stout poesje....
Ken 48 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Fun
48j vrijgezel op zoek naar gelijkgestemde dame die ook gewoon openstaat voor wat fun samen komend weekend. Ben deftige goed verzorgde man. Afspraakje maken, elkaar leren kennen en bij klik zien we wel verder. No hurries and worries zou ik zeggen. Kan verplaatsen/ontvangen binnen regio. Bij reactie kunnen we verder contact leggen  
Zin in jou! 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verlang je net als ik naar die passionele momenten en de intense seks?
Dan wil je misschien mijn fwb worden. Ik ben een sociale en ondernemende man. Een open boek. Niet soft maar ook niet macho. Ik ben verzorgd. Ik wil met jou ongeremde en fijne momenten beleven. Van samen genieten van een koffie, een gezellig etentje tot stomende avonturen. Ik geef je al mee dat ik heel graag en lang kus. Gewoon genieten en onszelf zijn. Herken je jezelf hierin? Ik kijk uit naar je berichtje zodat we mekaar kunnen leren kennen. Ik bezorg je dan ook wat foto’s.  
Rome 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar friends with benefits
goede namiddag iedereen. simpel gezegd ben ik opzoek naar een friends with benefits. heb al verschillende apps geprobeerd, en hoewel ik er succes vind wilt zo goed als iedereen een relatie beginnen. nu ben ik daar niet per se op tegen, maar is niet iets wat ik op dit moment zoek. dit gezegd zijnde hoop ik via deze weg iemand te leren kennen dat hetzelfde zoek dan ik. ben niet naar iemand specifiek opzoek, leeftijd, gewicht, lengte,... is niet echt van belang. zolang je ook een FWB wil zou ik graag een mailtje van je ontvangen. ik ben zelf in bezit van een locatie waar we het bed kunnen delen en beschik ook over vervoer moest je liever hebben dat ik mij verplaats. allesinds zijn er genoeg mogelijkheden waar we ons toe kunnen wenden. als laatste wil ik je bedanken de tijd te nemen mijn oproep te lezen en wil ik u alvast nog een fijne avond toewensen.  
Mike 35 jaar West-Vlaanderen - Ieper 0476065354
We zien wel .
Hallo, Ik ben een sociale,sportieve verzorgde man van 35.1m75 80kg bruine ogen bruin haar licht baardje kan natuurlijk geschoren worden. Ik zou graag een jongedame,huismama of wat oudere dame willen leren kennen om mee aftespreken en leuke zwoele momenten mee te beleven en meerdere malen mee aftespreken.alles gebeurt discreet en met alle respect .ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Interesse stuur gerust een mailtje of WhatsApp en we kunnen elkaar al wat leren kennen en ontdekken x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10