Zoeken naar libido

Uw zoekactie voor libido leverde 85 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Joris 48 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Geil sletje gezocht
Welk geil sletje wil eens lekker genieten van heerlijke seks? Ikzelf heb een heel hoog libido. Hou zowel van romantische als harde seks. Ik kan discreet ontvangen. Een kennismaking gesprek kan zeker alsook een video call. Laten we samen genieten. Ik heb er alvast veel zin in.  
Atletische man 31 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Dame tssn 45&60 jaar
Hey,ik ben atletische, verzorgd man met gezonde libido. Zoek verzorgd dame tssn 45 &60jaar. Voor ongeremde momenten. Waar veel kan niets moet. Voor genot van bijde. Ben jij dame die ik zoek en wil kennismaken? Contacteer mij gerust,vertel wie je bent. En hoe je eerst kennismaking wil beleven om het ijs te breken. Xx  
Knap xl discreet 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
Hallo dames! Hier een knappe, sportieve dertiger met bovengemiddeld libido die via deze weg een goed uitziende, sportieve fwb zoekt voor discrete doch ongeremde dates overdag tijdens de week. Fysieke en mentale klik is daarbij essentieel, leeftijd en regio minder van tel. Ik verplaats me makkelijk doorheen Vlaanderen en Brussel. Zin om elkaar beter te leren kennen en - mits klik - nóg wat beter? ;)  

Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door (in relatie)
Deze 28 jarige ‘boy next door’ zit in een relatie en wil dat ook zo houden. Maar door mijn enorm libido zoek ik (bij voorkeur vast) een ‘speeltje’. Alles kan, niks moet. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Wie heeft er zin? Of welke vrouw herkent zich in deze situatie?! Daten kan op eender welke locatie, heb jij een leuk voorstel? Geef een seintje en we werken samen zonder twijfel iets geils uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken.. Kik / Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door (in relatie)
Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Laat je verwennen
Als man is het voor mijn zeer gemakkelijk om klaar te komen, alleen of met een ander persoon. Waar het echte plezier zit, is iemand anders doen klaarkomen. Ik ben op zoek naar een dame die verwend wil worden. Iemand die eerst eens uitgebreid gemasseerd wilt worden - om zo het ijs te breken - om daarna uitvoerig gelikt en gekust te worden op het meest intiemste plekje. Voor de duidelijkheid: ja, ik kan echt wel masseren. Meer is ook mogelijk, maar zeker niet verplicht. Vooral het oraal verwennen van een dame is voor mij belangrijk, aangezien mijn ex daar geen fan van was en dat heb ik echt gemist. Zelf ben ik slank gebouwd, hoger opgeleid, niet-roker en heb een verzorgd voorkomen. Zaken zoals leeftijd en gewicht zijn voor mij niet echt van belang, zolang je ook een verzorgd voorkomen hebt en een gezond libido. Hygiëne en discretie worden, vanzelfsprekend, geboden en gevraagd. Koppels mogen ook reageren om samen de vrouw te verwennen (en ik ben niet vies van een verdwaalde hand).  

Laat je verwennen
Hornysporty 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Are you the one?
Hey! Ik zoek eens een leuke geile tijd te hebben deze woensdag overdag 12/06 en hopelijk vind ik de juiste persoon hiervoor ;) Ik heb zelf een heel gezonde sexdrive en en heb een goed libido en een open mindset hierin. Ik ben zelf een iemand spontaan, respectvol en vind het geweldig een vrouw te laten genieten en licht uit te dagen. Ook een heel ontspannende uitdagende massage geven vind ik ook wel kinky ;) Laat maar weten als je nog vragen hebt of ook zin hebt in een mega geil moment... Stuur liefst ook ineens een fototje zodat ik al wat een idee heb. Moet zeker niet naakt. Groetjes thomas X Ps een daghotelletje boeken is geen probleem voor mij hoor of ik kan me verplaatsen  

Are you the one?
Nice2u 56 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Letterlijk en figuurlijk maatje extra...
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Letterlijk en figuurlijk maatje extra...
Jurgen 55 jaar Limburg - Sint-Truiden
man zoekt vriendin met hoog libido
Hey, ik ben een 55j sportieve normaal uitziende man met een hoog libido. Zoek een vriendin om op regelmatige tijdstippen af te spreken. Ben m77, 78 kg, kort haar en geen baard of snor. Intiem ben ik geschoren 18/5. Ben proper en geef discretie en vraag dit dan ook van jou. Alles kan wat je maar wilt, ben ruimdenkend. Dus wat je wilt dat ik bij jou doe of wat jij bij mij wilt doen. Wil je je vriend erbij, dat mag ook. Dus interesse stuur maar. Omgeving Limburg en Brabant  
Matt 38 jaar Limburg - Peer
FWB
38 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man met een hoog libido. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
Matt 38 jaar Limburg - Peer
FWB
38 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man met een hoog libido. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
  1   2   3   4   5   6   7   8   9