Zoeken naar lust*

Uw zoekactie voor lust* leverde 61 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Afleiding 39 jaar Limburg - Riemst
Welke slanke meid zoekt stomende afleiding?
Hi jij. Slaat jouw fantasie geregeld op hol, en ben je op zoek naar een beetje afleiding? Hou je er van om elkaar te teasen en op te winden, de spanning op te bouwen, lust die tastbaar wordt. Verras me met een leuk mailtje, ik antwoord jou snel. Ik ben een slanke man, mooi gebouwd, 1.89m.  
11 dagen
Barelover 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Laat je discreet verwennen
Vingers die door je haar strelen,een zachte massage die de intimiteit stimuleert, tongen die zich passioneel verstrengelen, een handpalm die jouw borsten zachtjes kneed, zwoele lippen die je tepels hard zuigen,sabbelen aan je lipjes, tobg aan je klitje, harde knots die je vrouw laat voelen. Ben jij die vrouw next door op zoek naar spannkng, avontuur, puur natuur genot met fantasie zonder extremen. Deze slanke gebonden man met niveau zoekt jou voor langdurige vriendschap, geen relatie. Hygiene, discretie. Ik ben gesteriliseerd. Dus dames met dito partner die eens wat groen gras lusten.  
12 dagen
Dieter 45 jaar Antwerpen - Berlaar
Niets moet
Als gebonden en levenslustige veertiger, 1m90, 76kg, mannelijk en niet onknap), ben ik op zoek naar iemand tussen 30 en 50 om af en toe de bloemetjes mee buiten te zetten, die helemaal zichzelf kan zijn bij mij en omgekeerd, die houdt van langdurige gesprekken, maar ook van langdurig verwend worden. Samen kunnen genieten van een dagje sauna, een terrasje of een lange wandeling, elkaar leren kennen, met daarbij een zweem van aantrekkingskracht die enkel maar sterker wordt. Ik ben zelf een heel passionele en ruimdenkende man die op seksueel vlak graag zowel z'n eigen grenzen als die van andere verlegd, onder het motto: niets moet, (bijna) alles mag. Samen een club bezoeken of een erotische vriendenkring uitbouwen: het is maar één van de vele manieren om alles uit het leven te halen. Dat willen we toch allemaal?  
13 dagen
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Veelzijdige avontuurtjes
Zijn er spannende activiteiten die je wilt beleven of is het vooral passie dat je verlangd? Wat mij onderscheidt van andere mannen is veelzijdigheid. Van zijdezacht en sensueel tot lekker speels maar kinky. Mss verlangd jouw lichaam een tantra massage of wil je net de dierlijke lusten laten botvieren. Heb ook (zowel als dominant en onderdanige) ervaring met lustgerichte bdsm. Beginnen we met gewone seks of mag het meteen iets speciaals zijn? Als slanke en goed geschapen man van 1m84 en 70kg zoek ik een slanke/normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Ben benieuwd naar welke kant ons samenzijn zal evolueren.  
13 dagen
Maagd 30 jaar Antwerpen - Balen
Met braaf zijn win je geen poesjes
Dat heeft mijn leven alvast uitgewezen. Voor alvast één keer zou ik graag mijn stoute schoenen willen aandoen en op mijn doel willen afgaan: namelijk voor de eerste keer eens seks hebben met een geile vrouw. Misschien kan jij mij hierbij helpen? Stuur dan gerust een berichtje. Wel graag concreet en oprecht (geen fake) aub. Ik kijk hier naar uit dus ben niet direct op zoek naar al te veel heen en weer gemail enzoverder... Ik bied zelf uiteraard discretie, goede afspraken en respect, maar vooral ook veel zin en lust om eens een vrouw van dichterbij te ervaren.  
13 dagen
RaarMaarWaar 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik wil mijn vriend uitlenen/delen.. Misschien iets voor u??
Hoi, ik ben Sandra, de vrouwelijke helft van een gewoon, alledaags koppel en wil via deze weg mijn vriend, Chris, lenen aan/delen met andere vrouwen (vanwege zijn hoge sexdrive). Hij is een charmante kerel doch op sexgebied n tikkeltje dominant/bulltype, zeer slank, m79, tattoo en groot/stevig geschapen; een gedreven/bedreven beffer/potente neuker. Afspreken mag bij ons thuis, bij jou, op kamer. Dus, ben jij een geile vrouw met zin in ongeremde sex, enkel de lust niet de last, dan zal mijn vriend jou graag plezieren! NO FAKE!!  
13 dagen
3x more fun 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
trio mmf
Hey, wij zijn 2 deftige heren van het Antwerpse. Allebei sportief en verzorgd, 30'er, fit en discreet. Wij houden ervan om samen ons lekker te laten gaan met een toffe dame die zich eveneens ongegeneerd kan laten gaan. Pure passie, lust tussen de lakens, alle remmen los en dan weer verdwijnen. Discretie en hygiene verzekerd en geboden. Date zou door gaan op kamer die wij kunnen zoeken. Agenda's moeten matchen, hou daar zeker rekening mee. Wij hoeven niets van jouw privé situatie te weten, just fun. Date graag in de regio antwerpen of niet te ver. Nog vragen, stel ze gerust. Wij hebben hier al een beetje ervaring mee en zouden dit graag verder uitbouwen met een al dan niet vast contact. tot hoors  
14 dagen
Yolo 43 jaar Antwerpen - Herselt
Puur uit lust
Verzorgde man zoekt passionele verhouding met goedlachse verzorgde dame, geen relationele dingen, daar heb ik een vrouw voor. Pure lust en leuke sexdate met een vast lekker pareltje.  
16 dagen
Dominant 40 jaar Limburg - As
Slanke onderdanige meid aanwezig ?
Hi. Ben je op zoek naar een discrete stomende date ? Lust en intens genot zijn key. Geen drama of verwachtingen, gewoon lekker genieten met een dominante grote man.  
17 dagen
Pierre 55 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Nymfomane gezocht
Help. Ik ben een sexverslaafde vijftiger die een gelijkgestemde FWB zoekt met Nymfomane trekjes. Heb je ook die overheersende lusten die je al jaren ondergaat en meer dan je lief is soms uren per dag masturberend onderdrukt? Heb je ook ontelbare vele fantasieën die in je hoofd de revue passeren? Herken je de wens een vaste vertrouwde persoon te ontmoeten waarmee je je ding kan doen met de zekerheid dat je zonder verdere verplichting of uitleg terug huiswaarts kunt keren? Laat snel iets weten en laat je verleiden tot een vrijblijvende koffieklets..  
  1   2   3   4   5   6   7