Zoeken naar massage vanavond

Uw zoekactie voor massage vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

John 58 jaar Limburg - Roermond
Heerlijke massage/ jacuzzi date…
Hallo dames. Welke dame wilt eens kennis maken met een ook echt single man. En om dan als het wederzijds goed aanvoelt heerlijk te relaxen middels eventueel een uitgebreide massage om dan vervolgens heerlijk extra te kunnen ontspannen middels de in mijn tuin staande vaste jacuzzi. Maar gerust ook om eventueel eens samen naar een (lokaal) naaktstand te gaan. En hoe ver we daar in met elkaar gaan bespreken we uiteraard en dit kan en mag ook gerust zonder echt seks te (moeten) hebben. Ben een ongebonden 55 plusser, 1 meter 80, 85 Kg, normaal geschapen, intiem geschoren en zeer hygiënisch en discreet. En omdat ik deels voor mij zelf werk zou dit ook overdags en door de week kunnen. Zoek dus een nette en ook fatsoenlijke openminded dame van tussen de 20 & 60 jaar waarbij je ook gerust heerlijk volslank mag zijn. Reageer dan ook even bij serieus interesse met ook even wat foto’s met ook dagen en tijden dat je eventueel zou kunnen. Met een oprechte groet, J  

Heerlijke massage/ jacuzzi date…
Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Laat je verwennen
Hey, ik ben een slanke kerel met een zwak voor vollere dames. Dikke billen, zachte buik, zwaardere borsten... Vooral bij vrouwen ouder dan mezelf. Herken je jezelf in deze omschrijving en heb je zin om eens uitvoerig verwend te worden? Met focus op jouw genot? Dan ben ik je man. Ik kan het ijs breken door je eerst een uitgebreide massage te geven en deze te volgen door een heerlijk intieme likbeurt tot je jouw hoogtepunt bereikt. Daarnaast is er veel mogelijk, maar alles vrijblijvend, natuurlijk. Stop is stop. Zelf ben ik niet-roker, hoger opgeleid, normaal geschapen en intiem getrimd. Nog vragen? Stel gerust! Hieronder alvast een voorsmaakje.  

Laat je verwennen
Bert 42 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Dames 60 +
Ik ben op zoek naar een dame 60+, om samen te genieten van elkaar. Dat kan massage,of gewoon zalige sex zijn. Laat gerust weten wat u verlangt. Ik kan niet ontvangen.  

Dames 60 +
gisteren
Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
Luigi 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Massage!
Ben man verzorgd type en ik zoek een vrouw die eens graag wil genieten van een heerlijke massage. Uw leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit....volslanke types mogen ook reageren. Ik kan zelf ontvangen!  
Robert E 56 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Zoek dame of koppel
Zoek 50+ alleenstaande geile dameAdvertentietekst : Ik ben op zoek naar een alleenstaande dame van 50+ in de buurt van Ternat en omstreken, die graag eens op een respectvolle, lieve manier wil verwend worden in alle discretie door deze lieve geile gebonden man. Dit kan in de week of weekend overdag. Alles kan en mag met mij, moet niets doen wat je niet graag hebt...ook geen sm. Intersse in deze normaal gebouwde onbehaarde man, intiem geschoren en dikke staaf. Hou ook van het geven van erotische massage. Ben ook bi ingesteld, dus als je een sexvriend hebt of...graag, geen probleem. Ik heb ook whatsapp om discreet af te spreken in de toekomst. Uiterlijk niet van belang, hygiene wel.. Let me know R.E.  
MassageMic 62 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Massage en meer voor vrouwen
Ik geef massage aan vrouwen. Leeftijd of uiterlijk speelt geen rol. Wil je eens genieten van een massage van kop tot teen contacteer me dan. Ik kom aan huis of waar jij wilt. Kan ook ontvangen. Veel is mogelijk. Ook happy ending. Intieme scheerbeurt kan ook. Jij kiest wat je wilt. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. 0473 39 59 83  
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Veelzijdige avontuurtjes
Zijn er spannende activiteiten die je wilt beleven of is het vooral passie dat je verlangd? Wat mij onderscheidt van andere mannen is veelzijdigheid. Van zijdezacht en sensueel tot lekker speels maar kinky. Mss verlangd jouw lichaam een tantra massage of wil je net de dierlijke lusten laten botvieren. Heb ook (zowel als dominant en onderdanige) ervaring met lustgerichte bdsm. Beginnen we met gewone seks of mag het meteen iets speciaals zijn? Als slanke en goed geschapen man van 1m84 en 70kg zoek ik een slanke/normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Ben benieuwd naar welke kant ons samenzijn zal evolueren.  
Chauffeurke 56 jaar Antwerpen - Bonheiden
Hallo ook is zin in leuke massage gekregen ,en kun je niet zelf ontvangen thuis
Hoi leuke dame ook zin is de stress te ontvluchten en je is laten verwennen met leuke massage ? Maar kun je zelf niet ontvangen ? Dan heb ik oplossing, zelf heb ik grote bestelwagen met daarin. Een massage tafel of luchtmatras , ik geef jou dan een fijne massage ,naar mij toe hoeft niks te gebeuren ben zelf hygiënisch en discreet en vraag dat dan ook terug ,zin gekregen stuur gerust u wensen door dan groeten  
Johan 42 jaar Antwerpen - Duffel
Friends with Benefits
Welke vrouw wil er met een niet onknappe man een fijne vriendschap opbouwen. Misschien kunnen we deze samen invullen? Ben weliswaar gebonden maar geef daarbij ook discretie en vertrouwen naar jou toe. Ik geef graag een massage en hou ervan te knuffelen, likken, enz... Ik verlang al naar jou....Ben je een oudere, volslanke of verlegen dame? Dan zie ik ook uit naar jou reactie...Reacties met foto hebben streepje voor...!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10