Zoeken naar meer info

Uw zoekactie voor meer info leverde 63 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Frans 70 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Zoek dame voor spannende natuur / boswandeling
Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd (G-spot stimulatie). Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes, deze primeren) . Terrasje, etentje als eerste kennismaking is mogelijk. Je bent aangenaam gezelschap, je weet vooral wat je wil, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Afspreken in De Haan of omgeving (je woont er of je bent er in verlof). Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Meer info na je eerste reactie.Tot snel. Fakers niet welkom.  
Julius 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek een dominante vrouw
Ik zou de rollen graag eens omgedraaid hebben en een dominante vrouw hebben die mij als plezier slaafje gebruikt. Veel is mogelijk en ben komende maanden 24/7 beschikbaar als je me nodig hebt. Voor meer info mag je me zeker een mailtje sturen. Alvast bedankt, en hopelijk mag ik iets van je horen.  
Frans 70 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Zoek dame voor spannende (bos)wandeling
Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd (G-spot stimulatie). Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes, deze primeren) . Je bent aangenaam gezelschap, je weet vooral wat je wil, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Afspreken in De Haan of omgeving (je woont er of je bent er in verlof). Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Meer info na je eerste reactie.Tot snel. Fakers niet welkom.  
Sweet daddy 48 jaar Vlaams-Brabant - Wilsele
Good girl...
Iedereen denkt dat je een voorbeeldig, braaf meisje bent... maar je fantaseert dat je over de knieen van je "daddy" ligt terwijl hij je een heerlijke portie billenkoek toedient... en dat hij je daarna verwent op allerlei manieren :-) Wel, dit is je kans! Deze slanke ongebonden universitair is op zoek naar een lief subje voor de lange termijn. Foto en meer info bij reactie.  
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd (G-spot stimulatie). Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes, deze primeren) . Je bent aangenaam gezelschap, je weet wat je wil, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Affligem en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Meer info na je eerste reactie.Tot snel. Fakers niet welkom.  
Davy 44 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ik zoek Fwb voor leuke momenten samen
Hey Kben een slanke man van Sint Niklaas 172/69kg bruin haar bl ogen verzorgd opzoek naar iemand uit de buurt om samen te genieten en elkaar te ontdekken stuur gerust voor meer info  
Alan 31 jaar Antwerpen - Bornem
Ik zoek een leuke jongedame....
Hey ik ben 30 Ik zoek iemand voor fwb Voor meer info stuur gerust x  

Ik zoek een leuke jongedame....
Maxim 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
10 dagen
Stiertje 30 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Man zoekt koppel of vrouw alleen
Ik ben op zoek naar een spannende en ondeugende date. Lekker genieten van elkaar en elkaar zien genieten. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige sex. Ik ben 28j groot geschapen man met een slank, verzorgd en deftig voorkomen. Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor.  
10 dagen
Lucas 43 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Ik ben op zoek naar een spannende en ondeugende date. Lekker genieten van elkaar en elkaar zien genieten. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige sex. Ik ben een groot geschapen man met een slank, verzorgd en deftig voorkomen. Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor.  
  1   2   3   4   5   6   7