Zoeken naar mijn verwennen

Uw zoekactie voor mijn verwennen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verwennen
Op zoek naar een geile meid die haar borsten wil laten masseren en haar poesje laat likken. Ik geniet ervan jou te horen kreunen van genot als ik je klitje stimuleer. Iemand zin?  
gisteren
Speld in hooiber 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekker genieten
man op zoek naar vrouw . Die ook sex mist in haar relatie. Bedoeling zou zijn om 2 maal per maand af te spreken om elkaar eens goed te verwennen . Hou er van om'dame te verwennen kussen tongen beffen neuken Enzo geen vlug vlug ook aan gename babbel discreet  
gisteren
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Voor single vrouwen of weduwe dames.
Hoi wie mag ik deze avond verwennen ? slanke tot normaal postuur vrouw met lange haartjes komen in aanmerking. Bij goede klik dit wekelijks op een avond in de week . Veel bespreekbaar stel jezelf even voor met jouw wensen. Liefst niet te ver uit mijn buurt , spreekt vlotter af .  
Geert 53 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Fwb
ik ben een verzorgde man in een seksloze relatie en daarom op zoek naar een maatje om elkaar af en toe te ontmoeten als friend with benefits. Elkaar verwennen en heerlijk genieten van elkaar met respect maar zonder de verdere verplichtingen. Wie is er ook op zoek naar iets gelijkaardigs?  
Nipple Lover 46 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Ik hou van (grote/lange) tepels
Ik ben een echte borsten liefhebber ... ik hou er van om heerlijk op je tepels te zuigen (als je lacteert, des te beter!). Ik zou het heerlijk vinden om uitgebreid op grote tepels (Eraser Nipples zoals ze die in 't Engels noemen) te zuigen en die te verwennen. Interesse? Let me know!! (ik sta ook open voor ANR (Adult Nursing Relation) en/of Hucow (in bezit van melkmachine))  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Welke zeer geile (gebonden) dame heeft zin in zeer discrete geile date op kamers…
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Welke zeer geile (gebonden) dame heeft zin in zeer discrete geile date op kamers…
Lucas 41 jaar Limburg - HASSELT
RIJP KUTJE VERWENNEN
Ik zou graag een sexuele fantasie van mij waarmaken, namelijk neuken met een rijpe vrouw. Ook uitgebreid beffen van het kutje hoort hierbij. Ik ben een potente en flink geschapen jongeman van 41 jaar. Naast verzorgd en discreet, zie ik er best goed uit. Ik ben fit en kan lang beffen en neuken. Slanke lichaamsbouw, zonder buikje.  

RIJP KUTJE VERWENNEN
Luc 65 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Elkaar verwennen?
Zou graag een dame ontmoeten 60+ om elkaar regelmatig te verwennen met strelen, lief zijn, knuffelen en kussen. Zelf ben ik een normale gebouwde man, slank, kort haar goed uitziend en verzorgt. Geen extremen, leuk met elkaar omgaan.  
Verwennerke 40 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Nood aan een ontspannende verwenbeurt?
Heyhey, ik heb er gewoon zin in om af en toe een meisje, vrouw oraal en met de vingertjes te verwennen. (Vast persoon) Niets meer en min... uw zin wordt vooropgesteld... Ik stel me ter uwer beschikking wanneer u er nood aan hebt! Zin in? West-vlaanderen en Max 40 j aub. Ikzelf ben slanke man met verzorgd uiterlijk. Kus  
verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt dame om regelmatig mee af te spreken. Veel is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10