Zoeken naar nu afspreken

Uw zoekactie voor nu afspreken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

jongeman 35 jaar Limburg - HASSELT 0474434450
Afspraakje
Op zoek naar een leuke vrouw of koppel wat graag vanavond wilt afspreken met jongeman van 35 wonend te hasselt maar kan mij makkelijk verplaatsen in de regio limburg. Kan ook op locatie. Alles kan, niets moet, van naakt zijn tot kijken en bekijken en eventueel meer. Liefst geen extreme dingen. Discretie is geboden. Heb je interesse mag je mij altijd bericht sturen met meer info en foto. Tot straks?  

Afspraakje
Jerre 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Heerlijke date ... xx
Hi, ik heb weer zin om iemand uitgebreid te verwennen met een massage en misschien zelfs meer ;-). Ik ben een sportieve, verzogde en geschoren man. Kan mij verplaatsen en soms ontvangen. Heb jij vragen of interesse, stuur zeker een berichtje. Als je jouw WhatsApp of snap erbij vermeldt dan gaat het afspreken natuurlijk gemakkelijker ;). Tot binnenkort?!xxx  

Heerlijke date  ... xx
Gijs 52 jaar Antwerpen - Meerhout
Op zoek naar meisje of vrouw voor een date
Zin in een fijne date samen genieten. Afspreken in bijv prive saunake, kamer v hotel, thuis, samen er de tijd voornemen en genieten. Als we een klik hebben voor herhaling vatbaar.reageer eens aub.  
Stef 54 jaar Antwerpen - Kapellen
Bestaan ze nog?
Zijn er nog vrouwen die kunnen genieten van seks zonder klokgestaar? Discreet en betrouwbaar afspreken met verzorgde man zonder gevaar voor thuissituatie?  
secondlove 53 jaar Antwerpen - Mortsel
minnares gezocht
Dag lieve dame, Deze nette heer wil jou minnaar worden. Af en toe diskreet afspreken om te genieten en de dagelijkse sleur te doorbreken.... Diskretie verzekerd, wacht niet langer...  
Jan 33 jaar Limburg - Heppen
Hetero met speciale wens
Hey, ik ben een ietwat verlegen intelligente gast, 33j, 1m83, 96kg en 16cm met een fantasie waar ik een man of vrouw voor zoek. Ik hou er van om zo heel af en toe is een sexy wit jurkje aan te trekken met jarretellen, stockings en een string en zoek iemand die me in sexy outfit stevig wil neuken in allerlei posities. Ik zoek verder geen contact (kussen, strelen masseren,pijpen,...), afspreken in rendez-vous heppen, outfitje/condoom aan en neuken.  
Thor 22 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Spannend afspraakje na examens
Ik ben een student in Brugge en ik zou na de examens (woensdag heb ik mijn laatste) eens willen afspreken met een meid tussen de 18 en 30 jaar (of eventueel een cuck koppel) voor een afspraakje waarbij we elkaar lekker verwennen. Schrijf bij het antwoorden wat info over jezelf. (snap palulle)  

Spannend afspraakje na examens
Ikprobeer 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek vaste FWB
Hoi, mij even voorstellen. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Niet roker. Eigen stekje en goede job.door mijn job en het vele reizen is een vaste relatie moeilijk daarom zoek ik een eerlijk verzorgde vrouw voor vaste fwb. Reis je graag en kan je ook makkelijk weg is zeker pluspunt. Jou leeftijd, rond de mijne of jonger. Ik ben single dus kan gemakkelijk ontvangen en afspreken. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf, wat je verwacht en eventueel een foto. Ben benieuwd. Geen fakers of paydates aub.  

Zoek vaste FWB
2 broers 35 jaar Antwerpen - Edegem
Date met onze 2
Wij zijn 2 broers van 33 en 35 jaar uit regio Antwerpen. Beide sportief normaal figuur en 1m76 en 1m81 groot verzorgd en zelfs beide vrijgezellen zonder kinderen. Wij zoeken 2 vrouwen, graag mogen het ook 2 vriendinnen, zussen zijn. Reacties aub met foto en van nr om sneller afspreken te kunnen. Alles mag niets moet. Hete grt van onze 2  
Adk 26 jaar Antwerpen - Mol
Openbaar genot
is er iemand aanwezig die het tof lijkt met mij aftespreken in een bos waar ik dan op jou zit te wachten om mij te betrappen terwijl ik mij aftrek om daarna samen elkaar in het bos te verwennen Of dat we ergens op een parking afspreken dat ik mij in de auto aan mastruberen ben en u de auto deur ineens opentrekt en hem vol in je mond stopt  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10