Zoeken naar om horen

Uw zoekactie voor om horen leverde 82 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

eddy 64 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Samen Genieten
Welke dame of jonge dame wil deze namiddag langs komen voor een paar uurtjes puur plezier met alles erop en eraan. Heel discreet en met respect horen ,zien en zwijgen. Heb nog supergoeie uithouding met zalige hoogtepunten. Wil je een vluggertje onder middagpauze ook welkom. Kom maar langs in alle discretie  
cgr 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
lover for a lady
Sportieve en stijlvolle 30er houdt er van om een innige, passionele band op te bouwen met dame(s) van leeftijd ouder dan mezelf. Alles in vetrouwen,stijlvol en discreet. Volledig in het teken van haar genot. Bij een innige en leuke band hoort uiteraard een luisterend oor, een toffe babbel maar eveneens een stoute tong. Hiervoor wil ik gerust even in de auto zitten. Klinkt je dit spannend? Laat zeker wat horen  
Nice2u 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Geil maatje meer...
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Geil maatje meer...
Stef 54 jaar Antwerpen - Kapellen
Welke vrouw heeft zin?
Welke vrouw wil genieten van mijn speelse tong en lekker gebefd worden? Je stapt in de auto, slipje naar beneden , beentjes uit elkaar. Je legt je wat achterover en geniet tot je komt. Met of zonder haar, elke lekkere natte poes is ok. Laat snel iets van je horen als je echt wil genieten  
Tom 39 jaar Antwerpen - Kalmthout
Kalmthout - Essen - vanavond 20u
Welk meisje wil genieten van mijn speelse tong en lekker gebefd worden? Je stapt in de auto, slipje naar beneden , beentjes uit elkaar. Je legt je wat achterover en geniet … tot je komt. Met of zonder haar, elke lekkere natte poes is ok. Laat snel iets van je horen als je echt wil genieten.  
Tijd 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wil mijn vriendin bedriegen
Goede avond iedereen. Ik ben al een tijd hints aan het laten vallen dat het niet echt meer werkt tussen ons maar ze blijft maar doen alsof er niets aan de hand is. Heb het ook al recht in haar gezicht gezegd, maar ze lacht het gewoon weg alsof het een grap is. Bij deze ben ik dus opzoek naar een vrouw dat mij wil helpen haar te bedriegen. Nu weet ik nog niet hoe exact ik het duidelijk kan maken dat ik vreemd ben gegaan, maar denk dat we wel iets kunnen vinden. Heb al wel enkele ideeën, maar die zal ik met je delen als je interesse hebt. Uiteraard mag je zelf ook altijd met een voorstel afkomen. Hoe dan ook hoop ik van u te mogen horen en hopelijk ben ik binnenkort van haar vanaf.  
Nice2u 56 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Dame met hoog libido en zelfzeker lijf
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie  

Dame met hoog libido en zelfzeker lijf
Gebonden 31 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Gebonden man zoekt MILF
Hey, ik ben een gebonden man van 31j die, met toestemming van mijn vaste partner, op zoek is naar een leuke milf om een leuke tijd te beleven. Dit is al een tijdje een grote fantasie van me, en mijn vriendin is er akkoord mee (doet zelf niet mee). Dit kan mss meerdere keren indien er een klik is, maar liefde of relatie zit er niet in. Mijn relatie gaat altijd voor en daar heb ik genoeg voldoening mee. Dit gaat enkel om plezier en genot ( ook ultiem het jouwe!). Ik hou ervan om dames te verwennen en hun genot te horen. Zelf ben ik ongeveer 1m80 groot, halflang haar en baardje met een normale lichaamsbouw. Leeftijd maakt me niet zoveel uit, een klik is belangrijker!  
Angelo 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een oudere vrouw
Goede morgen dames. Ik, een man van 30 ben opzoek naar een vrouw met net wat meer lentes dan mij achter de rug om samen het bed te delen. Nu hoeft er niet enkel spanning in het bed te zijn maar kan ik ook genieten van je gezelschap waar we samen verhalen kunnen delen onder een glaasje wijn. Ben er ook van hoogte dat de meeste dames niet echt vallen voor mannen die jonger zijn dan hen en heb ik daar ook het begrip voor. Maar moest je toch interesse hebben zou ik graag wat van je horen. Verdere informatie en eventueel een foto wil ik gerust met je delen bij interesse. Bij deze wil ik u alvast bedanken de tijd te nemen mijn advertentie te lezen, en hopelijk word ik verrast door een mailtje in mijn inbox van u.  
Angelo 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een oudere vrouw
Goede avond dames. Ik, een man van 30 ben opzoek naar een vrouw met net wat meer lentes dan mij achter de rug om samen het bed te delen. Nu hoeft er niet enkel spanning in het bed te zijn maar kan ik ook genieten van je gezelschap waar we samen verhalen kunnen delen onder een glaasje wijn. Ben er ook van hoogte dat de meeste dames niet echt vallen voor mannen die jonger zijn dan hen en heb ik daar ook het begrip voor. Maar moest je toch interesse hebben zou ik graag wat van je horen. Verdere informatie en eventueel een foto wil ik gerust met je delen bij interesse. Bij deze wil ik u alvast bedanken de tijd te nemen mijn advertentie te lezen, en hopelijk word ik verrast door een mailtje in mijn inbox van u.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9