Zoeken naar ondeugende

Uw zoekactie voor ondeugende leverde 53 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dave 39 jaar Limburg - HASSELT
Welke dame wil er eens stevig tussengepakt worden?
Leuke zeer potente 39j hetero m met zeer hoog libido, 1m85,79kg.Op zoek naar wat inwendige afkoeling. Welke dame is ook in een ondeugende bui en wil er eens lekker verwend worden? Bij wederzijdse klik kan zeker vaker. Discretie gevraagd en geboden.  

Welke dame wil er eens stevig tussengepakt worden?
Mister 39 jaar Limburg - HASSELT
Welke dame wil er eens lekker verwend worden?
Leuke zeer potente 39j hetero happy single vlaamse m met zeer hoog libido, 1m85,79kg, 19x5.Op zoek naar wat inwendige afkoeling. Welke dame is ook in een ondeugende bui en wil er eens lekker verwend worden? Bij wederzijdse klik kan zeker vaker. Discretie gevraagd en geboden.  

Welke dame wil er eens lekker verwend worden?
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Single papa zoekt dringend massage of meer
Deze lieve en zachte maar ondeugende single papa zoekt even wat (ont)spanning en affectie. Je bepaalt zelf wat en hoe, zodat het voor beiden leuk blijft! Ik kan vlot verplaatsen in een straal van 50 KM rond het Gentse. Mail gerust jouw voorstel. Via Whatsapp kan uiteraard ook en is sneller en makkelijker. Hygiëne en discretie geboden en gewenst! TRY ME :)  
Adam 45 jaar Antwerpen - Geel 0472027839
Clubs
Leuke, ondeugende vrouw heeft zin om vanavond mee clubje te doen regio kempen. Ben 45j, 2m, sportief gebouwd met lekkere zoenlippen en.......  

Clubs
Maxim 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
Tom 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vaste FWB gezocht
Dag dames, Ik ben een lieve, ondeugende Gentenaar op zoek naar een vaste FWB. Ben recent terug na een paar jaar in Londen te hebben gewerkt en zou graag leuke momenten delen met een dame tussen 25-45. Een vaste persoon om elkaar te verwennen dus. Ik zoek geen extreme dingen of zo. Samen naar een privé wellness of uit eten gaan ook. Alles in een sfeer van respect waar er ook ruimte is voor genegenheid en affectie. Groetjes, Tom  

vaste FWB gezocht
11 dagen
Justme 42 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Lekker genieten
Hoi, ik ben een 42j gebonden man, 1m94, 80 kg die langs deze weg een leuke dame zoekt om af en toe eens af te spreken in alle discretie. :) Ik zoek terug dat extra tikkeltje spanning, elkaar verleiden, plagen... zonder enige verplichtingen. Liefst overdag, en ik kan me verplaatsen, in en rond Brussel, Leuven, Mechelen... Indien interesse hoor ik het wel. Ondeugende kusjes  
11 dagen
Stiertje 30 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Man zoekt koppel of vrouw alleen
Ik ben op zoek naar een spannende en ondeugende date. Lekker genieten van elkaar en elkaar zien genieten. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige sex. Ik ben 28j groot geschapen man met een slank, verzorgd en deftig voorkomen. Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor.  
11 dagen
Lucas 43 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Ik ben op zoek naar een spannende en ondeugende date. Lekker genieten van elkaar en elkaar zien genieten. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige sex. Ik ben een groot geschapen man met een slank, verzorgd en deftig voorkomen. Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor.  
Streng 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stoute meisjes verdienen....
Ben jij die ondeugende studente, jongedame, die straf kan gebruiken. Gewoon, zoals een stout meisje, over de knie voor een welverdiend pak slaag op jouw mooi ronde billen. Ik spank vooral met de hand maar als je echt stout bent geweest krijg je ook nog extra slagen met een instrument. Ik zoek zeker geen sex. Discretie vanzelfsprekend.  

Stoute meisjes verdienen....
  1   2   3   4   5   6