Zoeken naar ontdek*

Uw zoekactie voor ontdek* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Verwennerke 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Elkaar in de watten leggen
Ben je ook op zoek naar die afleiding, passie, even ontsnappen van alles? Hou je ervan om tot in de puntjes verwend te worden, uitgebreid, opbouwend, teasend, maar vooral intens,..? Ikzelf ben sportief passioneel ingesteld, heel openminded, plaats een dame enorm graag centraal, maar neem uiteraard ook met veel plezier initiatief.. kortom, samen puur kunnen genieten van elkaar, de tijd nemen om de juiste plekjes te ontdekken, elkaar iets te vertellen hebben en de zoektocht naar de juiste fwb gevonden te hebben.. ik kan me makkelijk vrijmaken of locaties voorzien, alles met wederzijds respect en discretie voor elkaar...  

Elkaar in de watten leggen
Mike 34 jaar West-Vlaanderen - Ieper 0476065354
We zien wel .
Hallo, Ik ben een sociale,sportieve verzorgde man van 35.1m75 80kg bruine ogen bruin haar licht baardje kan natuurlijk geschoren worden. Ik zou graag een jongedame,huismama of wat oudere dame willen leren kennen om mee aftespreken en leuke zwoele momenten mee te beleven en meerdere malen mee aftespreken.alles gebeurt discreet en met alle respect .ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Interesse stuur gerust een mailtje of WhatsApp en we kunnen elkaar al wat leren kennen en ontdekken x  
Bart 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Elegante ondernemer zoekt fijn gezelschap
Stijlvolle ondernemer is op zoek naar een meer matuur gezelschap. Een hapje eten, wandeling, drankje en als het klikt fijne intieme momenten samen. Een bloem van een dame de 50 gepasseerd kan me bekoren. Je hebt stijl, savoir-vivre in elke van je vezels. Stijlvolle kledij, zorg voor jezelf zijn je dierbaar. Dit is geen sollicitatie eerder een ontdekkingstocht naar wie je bent en waar je voor staat… Je mag verwachten: een gemanierd man met respect voor dames, die zijn wereld kent, gescheiden is waardoor hij tijd en aandacht voor jou hoog in het vaandel plaatst.  
Dominick 56 jaar Limburg - Maaseik
Leuke dame gezocht voor privésauna, naaktwellness, naaktstrand
Vorige zomer heeft deze slanke, eenvoudige man 56 uit Oost-Limburg voor het eerst kennis gemaakt met het nudisme. Dat is me zo goed bevallen dat ik het verder wil ontdekken en er meer/vaker van wil genieten. Alleen is maar alleen en daarom ben ik op zoek naar een leuke dame die net als ik houdt van ongeremd naakt zijn en me graag wil vergezellen naar een privésauna of naaktwellness. Bij goed weer zijn een naaktstrand en naaktcamping ook zeker mogelijk. Leeftijd speelt geen rol en lichaamsbouw ook niet, want mijn lichaam is ook niet perfect. Ben je een spontane, verzorgde dame, spreekt dit oproepje aan en wil je samen met mij dit avontuur aan gaan, stuur me dan gerust een mailtje ! Tot binnenkort ?  

Leuke dame gezocht voor privésauna, naaktwellness, naaktstrand
Stiertje 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuk vrouw gezocht tussen 18 en 26j voor echt daddys cocktails
Hey, Ik ben een verzorgd man 34j singel met leuk leven. Ik zoek vaste seks vriendin om mee te wandelen op reis gaan en meer dan seks alleen maar geil seks hoort erbij ben jij alles mij licht bi is pluspunt kunnen wij samen op ontdekkingsreis in geil wereld. Ik sta open voor alles. Ben jij onderdanige sub super leuk ik heb tijdens seks daddys karakter. Hou jij van besneden heel dik penis mmm Ik zou zeggen welke leuk vrouw singel of gebonden tussen 18 26j heeft zin voor heerlijk opbouwend contact met geil seks en ruw en lekker genot heb jij zin ? Bel je me op ? Fakers onthoud u !  

Leuk vrouw gezocht tussen 18 en 26j voor echt daddys cocktails
vdv 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
fwb
Op een zoektocht naar een vaste fwb met het nodige respect en vertrouwen voor elkaar en in elkaar. Iemand die open staat voor passie, iets meer kink gericht of gewoon samen nieuwe dingen ontdekken. Belangrijk blijft dat we beiden kunnen genieten en er ons goed bij voelen, eens weg te zijn van de dagelijkse sleur. Graag iemand die wat ruimte heeft in de agenda om daar tijd voor vrij te maken. Leeftijd of een maatje meer, is van weinig belang zolang het leuk en gezellig is. Zelf ben ik een verzorgde single man van 33 kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen in de ruime regio Brugge. Spreekt u dit aan of is uw nieuwsgierigheid geprikkeld stuur dan gerust een berichtje.  
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
De teugels even loslaten...
Ben je ook op zoek naar die pure intense lust en passie? De teasing enorm intens samen te beleven, waarbij je de teugels even kan loslaten en u volledig laat verwennen tot in de puntjes door deze sportieve en goedlachse man? Samen elk stukje van uw lichaam al strelend en rustig ontdekken.. zo wil ik u even van de wereld krijgen, puur verlangend naar meer.. om uzelf vervolgens volledig over te geven aan mijn opbouwend kantje die graag zacht en stevig afwisselt.. maar evengoed houdt van een intense kus.. respect en discretie is geboden uiteraard.  

De teugels even loslaten...
Enjoy Life 46 jaar Antwerpen - Brasschaat
Avontuurlijke vrouw gezocht
Hoi, ik ben op zoek naar een avontuurlijke vrouw. Ik ben tot nu toe redelijk braaf geweest op relationeel en seksueel vlak. Maar sinds enkele maanden ben ik weer single en heb ik een knop omgedraaid en wil ik wat dingen ontdekken. Gezien mijn eerder saaie seksleven voordien zoek ik een vrouw om even een tweetal uurtjes te genieten van en met elkaar. ik wil wel eens wat nieuwe standjes leren, terug echte passie voelen voor een vrouw, ... Ik ben normaal geschapen (denk ik toch ;-) 17cm), normaal gebouwd (zeker niet volslank of dik, maar ook geen sixpack / eerder een bourgondisch buikje wat ik momenteel zelfs probeer weg te werken met af en toe te gaan lopen). Ik hou van alle normale dingen: tongzoenen, vingeren, beffen, gepijpt worden, lekker neuken, masseren, ... Bij interesse hoor ik graag van je en mag je ook altijd (graag) een foto meesturen  
Tim 36 jaar Limburg - Genk
Openminded
Openminded (hetero) man, donkerblond, lekker fors geschapen, kieskeurig en discreet Moeilijk om op te vallen tussen alle andere leuke en goedverzorgde profielen, toch zal ik het proberen Ik ben een goed verzorgde man, 1:83mtr, HBO, openminded, fors geschapen, discreet en kieskeurig. Ik hou van mooie en interessante mensen, waarmee een intense en heerlijke intieme connectie kan ontstaan. Lekker het leven vieren, elkaar verkennen, experimenteren en samen op ontdekkingstocht... Bij een klik is het leuker om elkaar vaker te zien, proosten op het leven...🥂🍾  

Openminded
Philippe 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Iets nieuws
Kort over mij: 32 jaar, 1m90, sportief, hoger opgeleid, vlotte babbel en boontje voor vrouwen ouder als mezelf! Op zoek naar een (liefst) gebonden vrouw die net als mezelf op zoek is naar wat extra spanning :) Wil een FWB relatie opbouwen waar we af en toe afspreken voor fysieke afleiding en nieuwe ontdekkingen maar waar ook ruimte is voor emotionele connectie. Hygiëne en respect zijn vanzelfsprekend, graag niet roker, open minded, uit het Antwerpse/voorkempen. Hopelijk tot snel!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10