Zoeken naar opzoek

Uw zoekactie voor opzoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Welke zeer geile (gebonden) dame heeft zin in zeer discrete geile date op kamers…
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Welke zeer geile (gebonden) dame heeft zin in zeer discrete geile date op kamers…
Benjamin 32 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar fun
Dag dames, mijn naam is B. Ik ben een jonge sportieve man uit de omgeving van Hasselt. Ik ben opzoek naar wat discreet plezier zoals; een lekker wild kort verblijf in een rendez-vouz, een gangbang in een parenclub, or een gezellige avond bij jou of mijn thuis. Wie ben ik? En knappe man van 32 jaar oud, sportief gebouwd, aardig, dominant, verzorgd, discreet, rook niet, hoger opgeleid, en voorzien van humor van de 'onderste' plank. Ik ben 1m85, 77kg, heb bruin haar en ben voor zien van groot speelgoed (19cm). Wie ben jij? Een knappe vrouw met een kinky kantje, die discreet en open minded is. Leeftijd is niet zo belangrijk voor mij. Tot snel?  

Op zoek naar fun
Rome 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar friends with benefits
goede namiddag iedereen. simpel gezegd ben ik opzoek naar een friends with benefits. heb al verschillende apps geprobeerd, en hoewel ik er succes vind wilt zo goed als iedereen een relatie beginnen. nu ben ik daar niet per se op tegen, maar is niet iets wat ik op dit moment zoek. dit gezegd zijnde hoop ik via deze weg iemand te leren kennen dat hetzelfde zoek dan ik. ben niet naar iemand specifiek opzoek, leeftijd, gewicht, lengte,... is niet echt van belang. zolang je ook een FWB wil zou ik graag een mailtje van je ontvangen. ik ben zelf in bezit van een locatie waar we het bed kunnen delen en beschik ook over vervoer moest je liever hebben dat ik mij verplaats. allesinds zijn er genoeg mogelijkheden waar we ons toe kunnen wenden. als laatste wil ik je bedanken de tijd te nemen mijn oproep te lezen en wil ik u alvast nog een fijne avond toewensen.  
Ben 38 jaar Limburg - Lommel
Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Hoi dames. Ik ben een lieve gebonden man opzoek naar een leuke lieve dame voor regelmatige afspraakjes. Ik ben blond heb blauwe ogen en ben 187cm lang. Ik zoek een lieve dame uit de omgeving van Lommel en Eindhoven. Uiterlijk en leeftijd zijn niet van belang. Vrouwen met een maatje meer zijn ook zeer welkom. Ben discreet dus ben je verliefd, verloofd of getrouwd? Geen probleem. Vertel me jou wensen en of fantasieën en misschien kunnen we die samen werkelijkheid maken. Hopelijk tot snel Xxx Ben  

Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Fwb 34 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 35 jaar, ongeveer 80kg en net geen één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
Mathias 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 36 jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
Sporty 28 jaar Antwerpen - Geel
Jonge man zoekt oudere vrouw
Aangenaam. Ikzelf zou graag u en mijn fantasie werkelijkheid doen worden. Zelf ben ik opzoek naar een toffe vrouw die ouder is als mezelf en die graag in contact wil komen met een jonge sportieve man . Dit om samen onze sexueele horizon te verruimen . Wat ik zoek is een vrouw dat een vast contact wil aangaan indien het klikt . Een vrouw die weet wat ze wil zowel in als buiten de slaapkamer . Over mezelf .Ik ben 28 jaar jong, 185cm groot met een sportief lichaam. Als deze vrouw in een relatie zit is dit voor mij een pluspunt want een minnaar zijn geeft nog een extra dimensie aan het gebeuren . Misschien tot snel  
Arne 19 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ontmaagder gezocht
Dag dames, ik plaats vandaag deze advertentie omdat ik opzoek ben naar een vrouw die een jonge en goed onderbouwde kerel eens de nacht van zijn leven wil brengen door hem te ontmaagden en hem eens de ropes te leren van het omgaan met het prachtige vrouwelijke lichaam. Ik kan je ontvangen of mij ook verplaatsen in regio Brugge en Gent. Het enige wat ik verwacht van jou is dat je hygiënisch bent, hoe je eruit ziet of hou oud je bent maakt mij totaal niets uit. Ik sta ook open voor alles moest je fetishes hebben. Moest u geďnteresseerd zijn aarzel zeker niet om te sturen. Ook blijft alles wat we doen ons geheimpje ;) P.S gelieve bij uw antwoord ook een fotootje te steken  

Ontmaagder gezocht
ryder 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
opzoek naar een friends with benefits
goede avond iedereen. simpel gezegd ben ik opzoek naar een friends with benefits. heb al verschillende apps geprobeerd, en hoewel ik er succes vind wilt zo goed als iedereen een relatie beginnen. nu ben ik daar niet per se op tegen, maar is niet iets wat ik op dit moment zoek. dit gezegd zijnde hoop ik via deze weg iemand te leren kennen dat hetzelfde zoek dan ik. ben niet naar iemand specifiek opzoek, leeftijd, gewicht, lengte,... is niet echt van belang. zolang je ook een FWB wil zou ik graag een mailtje van je ontvangen. ik ben zelf in bezit van een locatie waar we het bed kunnen delen en beschik ook over vervoer moest je liever hebben dat ik mij verplaats. allesinds zijn er genoeg mogelijkheden waar we ons toe kunnen wenden. als laatste wil ik je bedanken de tijd te nemen mijn oproep te lezen en wil ik u alvast nog een fijne avond toewensen.  
Fifty 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar plezier!
Dag iedereen! Ik ben een man van 37 die opzoek naar wat plezier vanavond of de komende avonden… Dit is mijn eerste advertentie hier dus benieuwd wat het oplevert… Ben opzoek naar een vrouw of koppel die me wilt meenemen op avontuur! Heb zelf nog geen ervaring met koppels maar wel razend benieuwd! Leeftijd tussen 25 en 45 jaar ergens, beetje meer mag, beetje minder ook.. Ben zelf 1m76 en weeg tussen de 75 en 80 kilogram. Bruine ogen en donker blonde haren, intiem geschoren en weinig tot geen lichaamsbeharing. Verder een normale 17cm plezier maar wat aan de dikkere kant 😉 Indien interesse gelieve een foto bij te voegen! Benieuwd naar de reacties en tot snel!  

Opzoek naar plezier!
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10