Zoeken naar reageren

Uw zoekactie voor reageren leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

JnE 29 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
2 sportieve mannen ontvangen
2 sportieve mannen ontvangen zaterdagvm/ middag. Op zoek naar leuke dame of koppel voor plezier met 3/4, veel is mogelijk. Plezier dame staat centraal Indien er nog een extra man meekomt extra mogelijkheden (1 vd 2 hier is bi). Reageren met foto dame en beschikbare uren. Tot snel? GEEN MANNEN ALLEEN WELKOM, gelieve ook niet te reageren.  
Chris 65 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene 0497667908
Erotische wederzijdse tantra-ervaring
Hallo. Ben je op zoek naar een fijne ervaring in alle rust en tederheid en met wederzijds respect voor wensen en grenzen, dan vind ik het fijn als je zou reageren. Ikzelf ben bio-ingenieur en heb daarnaast een opleiding in bonding en tantra gevolgd. Momenteel hou ik me vooral artistiek bezig met muziek (gitaarimprovisaties) en digitaal tekenen. Je hoeft zelf geen ervaring met tantra te hebben. Bereidheid tot emotionele en fysieke openheid zou ik heel erg waarderen. Warme groet!PS op kortere termijn kan ik ontvangen.  

Erotische wederzijdse tantra-ervaring
Johan 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Friends with Benefits
Welke vrouw wil fijne afspraakjes maken met een niet onknappe man? Misschien kunnen we deze samen invullen...Met respect voor jou noden en verlangens zou ik je graag ontmoeten..Ik ben een sportieve, casual geklede verzorgde man: 1m80,72 kg,niet roker Ben discreet! Ik hou ervan om naar de sauna te gaan,massage te geven en te ontvangen. Knuffelen, likken,enz...Ik verlang al naar jou...Oudere volslanke of verlegen vrouwen aarzel niet om te reageren....ik zie uit naar jou reactie! Kan me verplaatsen en ontvangen bij de juiste klik...  
Antoine 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Val voor ouder zoek een liefst 65+ vrouw die nog verwent wil worden jonger kan ook
Dag lieve dames hier ik heb altijd al een zwak gehad voor oudere vrouwen liefst 65+ die ik graag eens extra wil verwennen waarbij veel kan maar niets moet als het maar genieten is en vooral veel deugd doet.Ik heb ook ervaring met tantra massage en verwen ook zeer graag oral .Zij die er nog eens naar verlangen mail maar met al je wensen en verlangens wat je graag nog eens zou willen .Ik kom met veel plezier naar je toe discretie en hygiëne worden u ten volste geboden en verwacht.Wie weet bij click kan regelmatig dan jonger mag ook altijd reageren liefst in regio en afkomst is voor mij ook niet van belang voor snel contact stuur eventueel nr mee foto mag maar hoeft niet wel pluspunt.Groetjes Antoine hopelijk tot vlug iemand.  
Mr.T 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Duurzame contact regio Antwerpen
Hallo Dames. Ik ben nog 52jaar /slank / gespierd lichaam/ 176cm / 73kg / Groen grijs blauwe ogen/ groot geschapen, verzorgd,SINGLE en vanuit Mortsel. Zoek vaste contact, ouder vanaf 20 tot ..., Ik kan ontvangen maar mij ook verplaatsen. Interesse dan stuur recente foto en mailtje met gsm voor Whatsapp. MANNEN en koppel's hoeven niet te reageren.DAME's Tot snel bij een BBQ en in de jacuzzi op mijn dakterras  

Duurzame contact regio Antwerpen
Johan 42 jaar Antwerpen - Boechout
Friends With Benefits
Welkom vrouw wil een fijne vriendschap beleven met een niet onknappe man? Misschien kunnen we deze samen invullen... Ik hou ervan om naar de sauna te gaan, massage te geven en te ontvangen. Knuffelen, likken, enz. Ik verlang al naar jou....Oudere, volslanke of verlegen huisvrouwen mogen ook reageren maar zie uit naar jou reactie...Tot zo?  
Mystery 33 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Discreet genieten
Opzoek naar een leuke geile dame die houd van spanning en avontuur of die net als ik in een relatie zit waar alle spanning zoek is om samen een afspraakje te beleven op mooie luxe locatie. Ben zelf een verzorgde man, normaal gebouwd en netjes geschoren overal met nodige tattoo's natuurlijk, beetje bad boy type zoals ze zeggen. Mocht je intresse hebben in een stomende date waar genot centraal staat met alle hygiene en discretie, dan hoor ik zeer graag wat van je en wie weet tot snel... PS mocht je net als ik al enige tijd fantaseren over plassex dan mag je zeker ook reageren. Grtjs  
Genietertje 30 jaar Limburg - Sint-Truiden
Samen genieten
Dag Dames, Volgende week maandag ben ik vrij en zoek ik een dame om een leuke tijd mee te beleven. Leeftijd is niet zo belangrijk, wat er wel toe doet is dat je hygiëne hoog in het vaandel draagt. Ik kan thuis ontvangen of verplaatsen. Ik ben redelijk openminded. Uw wildste fantasieën hoor ik graag! Graag reageren met foto en wat info over jezelf.  
JnE 29 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
2 bulls ontvangen
2 sportieve bulls zoeken dame of koppel voor vrouwgerichte date. Ontvangen rond de middag in Dendermonde Real en discreet Reageren met stats en foto. Extra contactgegevens altijd welkom voor sneller af te spreken/ contact te leggen Tot zaterdag? xx 2 bulls  
Jongeman24 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman zoekt fwb
Hey! Tof dat je even mn advertentie leest! Ik ben een jongeman van 24 uit het Antwerpse; slank en lang gebouwd met de juiste verhoudingen op dat vlak ;-). Ik heb het de afgelopen periode best druk gehad maar zou graag op deze manier toch terug wat meer spanning in mn leven willen. Het lijkt me fijn om elkaar eerst even wat te leren kennen, te kijken of er een eventuele klik is, mocht dit zo zijn is er veel mogelijk! Ik zou het zelf fijn vinden mocht er naast het (evt) seksuele ook ruimte zijn voor een goeie babbel, een uitstapje hier en daar, etc. Mocht je interesse hebben mag je me altijd iets laten weten met wat meer info van jezelf & wat jij hoopt te vinden. Enkel reageren indien je een single vrouw bent vanaf +-25 jaar. Hopelijk tot snel!  

Jongeman zoekt fwb
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10