Zoeken naar samen ontsnappen

Uw zoekactie voor samen ontsnappen leverde 16 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Verwennerke 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Elkaar in de watten leggen
Ben je ook op zoek naar die afleiding, passie, even ontsnappen van alles? Hou je ervan om tot in de puntjes verwend te worden, uitgebreid, opbouwend, teasend, maar vooral intens,..? Ikzelf ben sportief passioneel ingesteld, heel openminded, plaats een dame enorm graag centraal, maar neem uiteraard ook met veel plezier initiatief.. kortom, samen puur kunnen genieten van elkaar, de tijd nemen om de juiste plekjes te ontdekken, elkaar iets te vertellen hebben en de zoektocht naar de juiste fwb gevonden te hebben.. ik kan me makkelijk vrijmaken of locaties voorzien, alles met wederzijds respect en discretie voor elkaar...  

Elkaar in de watten leggen
15 dagen
Armandke 55 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wil je even ontsnappen aan de drukte?
Samen ontsnappen aan de dagelijkse sleur lijkt het jou ook wat? Ik zet alvast de eerste stap en wil jou doen genieten. Niet één keer maar best duurzaam zonder echt te verbinden. Stiekem opwinden, uitdagen en afspreken, je terug "jong" voelen, ondeugend uitkijken naar wat niet mag en wel mag. Eens wat gaan drinken, een etentje een stomende vrijpartij waar alle remmen losgaan. Gelikt worden, masseren, zacht en soms wat ruwer. Maar steeds met veel respect en discretie. Deze man heeft het te bieden, ervaren, verzorgd en vooral vrouwvriendelijk, attent en geduldig;) 55 jaar oud, sportief en te nemen zoals hij is;) grappig, gezond, goedlachs, inhoudelijk sterk. 177 groot, 74 kg. Geen roker. Liefst gebonden, een koppel mag. Klasse is gewenst evenals discretie. U krijgt hiervoor dan veel warmte en spannende tijden terug. Benieuwd, neem dan de eerste discrete stap en stuur een bericht.  
24 dagen
Ant 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle, empatische man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie waar geen tijd en plaats meer is voor intimiteit. Verzorgd, levensgenieter, openhartig, loyaal, niet opdringerig, geen gierigaard. Harde werker, goed verdiener, welstellend. Op zoek naar één vaste vriendschap, een steun en toeverlaat om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Herken je zich in mijn situatie, ben je een aantrekkelijke, sociale vrouw met goed niveau, slank/mollig dan hoop ik dat je eens reageert. Respect, discretie, luisterbereidheid zijn van groot belang. Alles is bespreekbaar. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen.  
26 dagen
Namaste36M 36 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
"Beleef Pure Verwennerij: Een Intense Full Body Massage voor Jou"
Stel je voor: een zachte, rustgevende sfeer, het subtiele aroma van scentchips en de kalmerende klanken van rustige muziek. Je lichaam en geest verdienen een moment van pure ontspanning en verwennerij. Ik nodig je uit om alles even los te laten en je over te geven aan allerhande ademhalingsoefeningen en een intense full body massage. Tijdens deze massage zullen mijn handen elke spanning en stress uit je lichaam wegmasseren. Van je nek tot je tenen, elke spier zal worden verzorgd met aandacht en precisie. Het is een ervaring die je zintuigen zal prikkelen en je ziel zal voeden. Gun jezelf deze luxe. Laat me je helpen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en je een moment van absolute sereniteit en genot bieden. Je verdient het om je volledig ontspannen en zen te voelen! Interesse mail dan snel en laten we deze intense reis samen maken!  
29 dagen
jeroen 56 jaar Limburg - Maastricht
Ook toe aan extra spanning....
Ontsnappen aan de dag-dagelijkse sleur. Een hernieuwde boyfriend experience...Wil jij mijn partner in crime zijn? Ook zoekende naar passie en erotiek....Dan ben jij degene die ik zoek. Uiteraard is jouw privacy voor 100% bij mij geborgen. Nieuwsgierig....  
30 dagen
Ant 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle, empatische man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie waar geen tijd en plaats meer is voor intimiteit. Harde werker, goed verdiener, bemiddeld. Op zoek naar één vaste vriendschap, een steun en toeverlaat, een aanwinst in mijn leven om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Herken je zich in mijn situatie, ben je een aantrekkelijke, sociale slanke vrouw die ook niet gelukkig is, dan hoop ik dat je eens reageert. Discretie, respect, luisterbereidheid zijn van groot belang. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen.  
  1   2