Zoeken naar sensuele

Uw zoekactie voor sensuele leverde 41 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Genieten 36 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Hou jij van grijs of van kleur?
Verras jezelf vandaag met een exclusief verwenmenu dat je zintuigen zal prikkelen en laat me u volledig in de watten leggen. Ontsnap samen met mij aan de dagelijkse drukte en geniet van een dag vol intimiteit en verwennerij. Wat zal er op het menu staan zult u zich vast afvragen, wel eerst een kennismakingsgesprek met een hapje en een drankje, om mekaar wat te leren kennen. Gevolgd door een sensuele full body massage met etherische olien, muziekje op de achtergrond, sfeer gezelligheid alles om jou op en top te laten genieten en te ontspannen. De grenzen tijdens de massage bepaald u volledig zelf, alles kan niets moet. Daarna kan er nog een seksueel hoogtepunt volgen tussen ons 2, maar dit is geen must! Interesse mail dan snel en laten we deze grijze zondag voor mekaar kleur geven!  
Gentleman 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
FWB
Dag ondernemende dame, Ik ben een hoger opgeleide man opzoek naar een vrouw met uitstraling en persoonlijkheid. Vind het opwindend een vrouw te zien genieten. Wetende dat het voor een dame maximaal genieten is bij de juiste opbouw en opwekken van opwinding. Zeer sportief en kennis van sport en sensuele massages. Strelen, aanraken om langzaam over te gaan naar teasen en pleasen. Belangrijk om connectie te hebben niet alleen fysiek maar ook in mind maakt het allemaal intenser. 1,84m 78kg single en atletisch gebouwd, ruime interesses en sociaal. Mss tot hoors. Grtjs  

FWB
Robert 68 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
zoek leuke sensuele vrouw
Ik zoek een leuke lieve sensuele vrouw, leeftijd onbelangrijk - eerlijk en net om op regelmatige basis sex te hebben - geen relatie !  

zoek leuke sensuele vrouw
Geert 52 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Sportieve verzorgde man zoekt dame.
Sportieve verzorgde atletische man zoekt dame voor een sensuele ontmoeting.Ik geef de dame een sensuele massage van ruim een uur en luister naar jou noden. Leeftijd niet van belang en voller geen probleem .Stuur een berichtje voor info en dit in de regio west en oost Vlaanderen.  
11 dagen
Bart 53 jaar Antwerpen - Herentals 0489088661
Erotische tantra massage in Limburg en Antwerpen
Beleef, voel en geniet met volle teugen van een sensuele tantra massage. Je twijfelt of een tantra massage wel is wat je zoekt? Je voelt je onzeker? Geen probleem, ik bied je de mogelijkheid om tijdens een sensuele massage (waarbij je je slip mag aanhouden) eerst in alle veiligheid te ontdekken hoe het voelt om het middelpunt van alle aandacht te zijn. Lekker wegdromen, ontspannen en helemaal wegzweven dankzij mijn zachte handen. Als al die verwennerij je doet verlangen naar meer, dan laat ik je graag het genot van een erotische tantra massage beleven. Al je gevoelige plekjes (inclusief je intiemste vrouwelijke plekje) verwen ik op een heerlijke wijze. Van kop tot teen zal je lichaam tintelen van hemels genot. Zelfs enkele dagen na de massage zul je nog met veel plezier terugdenken aan de vele, intense hoogtepunten. Nieuwsgierig, en benieuwd om dit ook te beleven? Stuur me een berichtje (mail of whatsapp) en je zal een nieuwe wereld ontdekken. Groeten Bart  
12 dagen
Luc 50 jaar Limburg - HASSELT
Welke spontane ondeugende dame
we verlangen allemaal wel eens naar die verleiding, die spanning, het sensuele. Het opnieuw op ontdekking gaan naar wat en wie er nog is naast die saaie relatie. Ben je een ondeugende spontane niet vrije dame tussen 40 en 55 jaar en je zoekt net als ik het voornoemde.Een leuke babbel, een etentje, een dagje weg, en dat met een ondeugend kantje…  
Jan 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Passie voor massage en meer.
Welke dame wil eens rustig relaxen en genieten van een sensuele,erotische massage? Ik ben een single man en hou ervan om dames te masseren,respectvol,met langdurige aandacht voor de erogene zones.Wederzijds verwennen ook mogelijk nadien. Uw genot is voor mij het belangrijkste. Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Interesse?Stuur mij dan een berichtje.Mijn warme handen en massage-olie wachten op jou om jou te verwennen!                                  

Passie voor massage en meer.
Pieter 47 jaar Limburg - HASSELT
Genieten van een massage
Heb jij zin om deze avond lekker te tjes genieten van een ontspannende en toch wat sensuele massage. Ik ben een hogeropgeleide man met normale lichaamsbouw en massage ervaring. Graag hoor ik jullie wensen. Discretie en respect geboden. Deze avond kan ik ontvangen of verplaatsen tot 24u.  

Genieten van een massage
14 dagen
Tom 46 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Vaste FWB voor leuke momenten gezocht
Hallo dames , Ik ,Tom , zoek een leuk spontane dame waar veel mee kan ,maar niets moet . Ik , 1m77 , 74kg , normale sportieve lichaamsbouw , hetero , niet roker , geniet van een drankje in het juiste gezelschap, eerder spontaan dan leven met een volle agenda . Niet opzoek naar O.N.S.,louter opzoek naar vaste sensuele slutty FWB/ sex partner om te genieten en experimenteren ( seksueel ) met elkaar , alles wat we beiden leuk vinden . Jij , sensuele uitstraling met sexy mind , lingerie & juwelen ,erotische speeltjes , sliploos & heels . Soft BDDM experimenteren. Wie zich hier in kan vinden hoor ik graag . Discretie verzekerd en foto’s en Tele Gram nadien Grtn en tot hoors  
14 dagen
pieter 50 jaar Antwerpen - Kontich
Gratis sensuele massage
Hey daar, ben jij een meisje/dame die verlangt naar een heerlijke, sensuele en gratis massage? Ik sta klaar om je wensen te vervullen. Mijn passie ligt in het geven van ontspannende, sensuele massages, van top tot teen. Jouw wensen en genot staan bij mij altijd op de eerste plaats, en ik beloof dat er niets zal gebeuren wat jij niet wilt. Jij houdt ten allen tijde de touwtjes in handen. Ik vind mijn voldoening in het geven van de massages zelf. Het is zalig te voelen hoe jij geniet en hoe jou lichaam zich laat meevoeren onder mijn handen. Lijkt deze opwindende ervaring iets voor jou? Weet je, ik ben vast van plan het beste van mezelf te geven! We delen een moment, waar je nog een hele tijd van zal nagenieten. Aarzel niet om me een berichtje te sturen. Dan voelen we of er een klik is en of we ons comfortabel voelen om af te spreken. Als gebonden "jonge" man van 50 jaar, met een hogere opleiding, hecht ik veel waarde aan een goed gesprek, discretie en hygiene. Tot snel ?  
  1   2   3   4   5