Zoeken naar tot staat

Uw zoekactie voor tot staat leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Single40 40 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Vacature : FWB
Hallo dames, Ikzelf ben een 40 jarige alleenwonende, kinderloze vrijgezel uit de omgeving van Geraardsbergen. In het dagelijkse leventje ben ik nogal wat uurtjes bezig met m'n werk waardoor de vrije tijd schaars is. Tot op heden heb ik nog geen dame ontmoet die hier, op vlak van relatie, met om kon gaan. Om die reden ben ik op zoek naar een leuke fwb aangezien er toch wel wat "noden" zijn. Ben jij die leuke/spontane dame, met een leeftijd tussen de 28 en 46, die hygiëne hoog in het vaandel draagt, die openstaat voor een leuke gezellige tijd en als de klik er is ook het fysieke aandacht wenst te geven? Stuur dan gerust een mailtje met wat meer info over jezelf en hoe je een date ziet verlopen (of waar je voor openstaat!). De reacties met foto's krijgen uiteraard voorrang! Discretie gevraagd en geboden! Groeten, Single40  
Thomas 31 jaar Limburg - Bocholt
leuke tijd vandaag of....
Hoihoi, Spontane man zoekt leuke tijd. kan vanalles zijn en sta voor veel open. Vandaag veel tijd en mogelijkheden om af te spreken, maar stuur ook als je een ander moment beter ziet uitkomen. Ben lekker op ontdekkingstocht dus sta voor veel open, maar natuurlijk alles proper en met respect. Stuur me een berichtje met foto en een deftige uitleg en je krijgt zeker eentje terug. Het zou fijn zijn als het een beetje in de regio is. :) Op liefde/plezier staat geen leeftijd, huidsleur of gewicht xx hopelijk tot snel  

leuke tijd vandaag of....
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt in de natuur straks?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze zaterdagmiddag misschien?  

Naakt in de natuur straks?
Owen 43 jaar Vlaams-Brabant - Rotselaar
Spank spank
Je komt binnen. Ik ga in de zetel zitten. Jij komt over m'n knieen liggen en trekt je jurk omhoog. Ik dien je veerkrachtige billen een gepaste dosis -koek toe. Je staat recht, zegt 'Dank U', we knuffelen nog even na, en je vertrekt.  
Gold 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
Warm en intiem
Jij bent de tikkeltje gestoorde vrouw die open staat voor avontuur, iets speels, iets gewaagd. Je durft je fantasie de vrije loop te laten en jezelf geheel te veliezen in het moment. Wat/wie ik zoek is eerder aan de zeldzame kant, maar dat maakt het des te mooier. Je squirt of staat open om te experimenteren met plasseks. Alles is bespreekbaar. Contact met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is onbelangrijk.  

Warm en intiem
Pieter 51 jaar Noord-Brabant - Alphen-Chaam
Op sex staat geen ouderdom toch..
Deze joviale man, 50, sportieve bouw, goedlachs, optimist en verzorgd. Waar zijn de mature koppels of dames die gewoon samen willen naakt genieten, elkaar opwinden en teasen.. Drankje, uitdagende spelletjes, alles met goede afspraken. Man van koppel mag gerust bi zijn als er interesse zou zijn hij mij ook wil aanraken.. Gewoon leuke gezellige momenten zonder kledij.. Leeftijden vanaf 45 jaar tot … die er een rustige man bij willen betrekken Kan me vlot verplaatsen Xx Pieter  
David 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Stijlvolle passie
Het glas vult zich, een zacht bruisend geluid gevolgd door de doffe klank van de glazen fles op het stenen tafeltje. “Blij je te zien, je ziet er geweldig uit”, vertrouw ik je toe met een warme stem, terwijl ik je een glas aanreik en je diep in de ogen kijk. Voor je staat een stijlvolle man, donkere ondeugende ogen, sportief, intelligent, goede job. Iemand die net als jij af en toe tijd wil vrijmaken om zalig te genieten. Discreet, weg van deze wereld. Jij, een passionele dame, partner in crime, iemand waarmee het klikt... Iemand... die zoals ik het leven nog even net wat pittiger wil kruiden... iemand die wil genieten van ongeremde passie... van verlangen... ja... vuur! En vuur... hmmmm... ik glimlach ondeugend, proef even van de schuimwijn en kus je daarna passioneel zacht op de lippen. Genietend van elke seconde... Hmmmm... een dagdroom? Of het heerlijke begin van een afspraakje met jou? Weet je, er is maar 1 manier om dat te weten te komen... David x  

Stijlvolle passie
Gold 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
Warm en intiem
Jij bent de tikkeltje gestoorde vrouw die open staat voor avontuur, iets speels, iets gewaagd. Je durft je fantasie de vrije loop te laten en jezelf geheel te veliezen in het moment. Wat/wie ik zoek is eerder aan de zeldzame kant, maar dat maakt het des te mooier. Je squirt of staat open om te experimenteren met plasseks. Alles is bespreekbaar. Contact met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is onbelangrijk.  

Warm en intiem
Thomas 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Donderdagontspanning ;)
Hey jij daar, zorgt deze zonnige donderdag ook voor een beginnend weekendverlangen en afleidende gedachten? Voel je eigenlijk ook de zin naar wat (ont)spanning? Ben je een leuke vrouw die openstaat voor een online kennismaking met een niet onknappe, respectvolle veertiger? Hou je van een man die jouw genot en jouw verlangens voorop stelt? Stuur dan zeker een berichtje en laat ons kennismaken. Jouw uitstraling en positiviteit vind ik belangrijk. Ikzelf ben hoger opgeleid, groot van gestalte, normaal gebouwd. Een foto kan zeker na eerste kennismaking (op deze site ben ik voorzichtig wegens veel fakers) Stuur gerust een berichtje en dan zien we wel waartoe het kan leiden. Oh ja, respect, vertrouwen en discretie vind ik heel belangrijk. Jij ook? Zachte xxx van mij al, Thomas Ik ben nu al benieuwd trouwens ;)  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt samen zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze donderdag overdag misschien al?  

Naakt samen zo dadelijk?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10