Zoeken naar versus man

Uw zoekactie voor versus man leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Man 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Pap relatie
Knuffelen en strelen. Je hitsige lijf uitkleden. Lekker op je tepels zuigen en je natte kutje likken. Tot je van geilheid mijn broek naar beneden trekt en gulzig op mijn inmiddels stijve pik gaat zuigen. Je tong een spel speelt met mijn eikel. Je komt op mijn gezicht zitten, ik slobber je naar je eerste hoogtepunt. Puffend kom je even bij, spelend met mijn hete pik en nog volle ballen. Je lacht naar me en schuift je natte foef over mijn paarse lul. Beheerst neuk je me, je klit schurend tegen mijn schaambeen. Ondertussen speel ik met je volle tieten en zuig op lekkere tepels. Als je ogen wegdraaien en je spleet begint te kloppen weet ik dat je klaarkomt. Nahijgend laat je je van me afschuiven en gaat op je knieën zitten. Je hete kont de lucht in. “Pak me” zeg je “stop hem erin”. Ik ga achter je zitten en duw me in je soppende preut. Zelf begin je te stoten. Ik geef je een klets op je kont waarna je “ja, nog!” roept. Afspreken? Tot dan elkaar ophitsen en ...  
gisteren
Geert 53 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Fwb
ik ben een verzorgde man in een seksloze relatie en daarom op zoek naar een maatje om elkaar af en toe te ontmoeten als friend with benefits. Elkaar verwennen en heerlijk genieten van elkaar met respect maar zonder de verdere verplichtingen. Wie is er ook op zoek naar iets gelijkaardigs?  
Jerre 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Heerlijke date ... xx
Hi, ik heb weer zin om iemand uitgebreid te verwennen met een massage en misschien zelfs meer ;-). Ik ben een sportieve, verzogde en geschoren man. Kan mij verplaatsen en soms ontvangen. Heb jij vragen of interesse, stuur zeker een berichtje. Als je jouw WhatsApp of snap erbij vermeldt dan gaat het afspreken natuurlijk gemakkelijker ;). Tot binnenkort?!xxx  

Heerlijke date  ... xx
Genieter 59 jaar Limburg - Tessenderlo
Massage
Welk vrouwtje uit tessenderlo of omstreek wil fijne discrete man eens lekker masseren met op het einde een hoogtepunt Ik ben 1m71 73 kg Wederdienst is bespreekbaar  

Massage
gisteren
SIngelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Man zoekt vrouw om te daten met een koppel.
Hallo, ik ben een man van 56 jaar uit Waregem en zoek een vrouw om te daten met een koppel. Ik ben 1m75, 86kg kort grijs haar, blauwe ogen, geen tattoos, geen piercings en niet-roker. Iemand interesse? Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect. Stuur gerust een mailtje met enkele woordjes uitleg en hopelijk tot snel. Groetjes!  
gisteren
Beffer 47 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Beffer
Man 47 jaar groot sportief zoek leuke dame om te verwennen met tong . Kan ontvangen of langskomen ontvangen kan op mooie locatie .  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
gisteren
Ronny 58 jaar Antwerpen - Deurne
Sleur heeft niet mijn voorkeur
Ik ben een 58 jarige gehuwde man en voor mijn echtgenote is het seksuele aspect van het huwelijk voorbij. Ik voel me echter nog veel te jong om daar genoegen mee te nemen. Ik zoek daarom een dame, liefst ook in dezelfde situatie, om op geregelde tijdstippen enkele leuke ontspannende uren door te brengen. Respect en discretie gevraagd en ook geboden natuurlijk. Hopelijk tot binnenkort.  
gisteren
Michel 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Vaste, leuke, humoristische FWB (vrouw)
Ik ben op zoek naar een zalige FWB (vrouw). In een relatie of vrijgezel. Leeftijd en lichaamstype zijn voor mij niet belangrijk. Er moet een klik zijn. Humor, passie, openminded, intimiteit, zoenen, strelen, knuffelen en een leuke babbel zijn zowel voor jou en mij belangrijk. Ik ben een gehuwde, verzorgde man, 90kg en 1m73 groot. Graag Leuven of omstreken. Je kan je overdag vrijmaken. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Tot snel! GEEN MANNEN!!!  
gisteren
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Geen reacties van mannen gewenst. Discretie verzekerd.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10