Zoeken naar wandel*

Uw zoekactie voor wandel* leverde 71 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

regisseur 55 jaar West-Vlaanderen - Brugge
lady gezocht voor scenarioplay
Jij leuke dame belt aan op het afgesproken uur...ik doe open play1 : Je stapt kortgerokt en bh-loos in doorkijkbloes binnen. Je wandelt verder en neemt plaats in de zetel... ik schenk de bubbels in... we praten... Elk om beurt kiezen we een onderwerp voor max 5 minuten dan kiest de ander een nieuw onderwerp We starten zo en zien waar we uitkomen.. geen verplichtingen... geen verwachtingen... gewoon een leuke babbel en wie weet... misschien het begin van regelmatige ontmoetingen waarbij niks moet ... maar waar respect en discretie naast ondeugd centraal staan. Play2 : je komt binnen en loopt gelijk door naar boven.. naar de badkamer. Je neemt een zalig warme douche waarbij ik je rug inzeep.... na de douche ga je naar de slaapkamer en gaat op bed liggen. Ik schenk de bubbels in en neem de warme olie. Nu mag jij bij een fijne babbel genieten van een zalige zachte oliemassage. Hoever die gaat bepaal jij en deze ervaren man met zachte handen respecteert jouw grenzen Play3:voorstel??  
Single40 40 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Echte dames aanwezig?
Hallo dames, Ikzelf ben een 40 jarige alleenwonende, kinderloze vrijgezel die alles eigenlijk best goed voor elkaar heeft. Aangezien ik heel wat uurtjes werk is een vaste relatie nogal "moeilijk" :-). Vandaar dat ik op zoek ben naar een leuke, spontane, lieve dame, met een leeftijd tussen de 28 en de 46, die iets zinnigs te vertellen heeft, die openstaat voor zowel een gewone wandeling tot een intiemer moment, maar steeds met het nodige respect voor elkaar! Voel je je aangesproken om te beginnen met een babbel en zien waar het ons heen brengt, stuur dan gerust een mailtje met (deftige) foto en wie weet maken we op korte termijn kennis. Groeten, S  
Luc 50 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar een leuke spontane ondeugende wandelbuddy
Deze 50 jarige (gebonden) man kijkt uit naar een leuke spontane ondeugende wandelbuddy. Samen er een dag op uittrekken richting Ardennen of kust voor een leuke wandeling. Al dan niet ondeugend getint. In juli trek ik er een volledig weekend op uit richting Oostkantons. Het zou fijn zijn dit met twee te ervaren. Dus, nood aan een aan een ontspannende wandeling, een aansluitend terrasje en wat deugenieterij? Aarzel dan niet om te reageren.  
Dieter 41 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Vriendschap
Hallo, graag zou ik iemand willen leren kennen die net als ik oprecht en eerlijk is om samen een mooie vriendschap op te bouwen.ik ben iemand die hou van de kleine dingen in het leven zoals gaan wandelen, iets gaan drinken, kleine uitstapjes maken.het moet allemaal niet veel zijn zolang je maar samen dingen kunt doen.ik ben een intens iemand en als er een klik is dan ga ik er ook echt voor. Ik heb veel over voor vriendschap zolang er maar een gevoel van evenwicht is.ben je net als ik gehuwd of ben je alleen en dit spreekt je aan, laat me dan iets weten. Het zou fijn zijn om elkaar wat beter te leren kennen.  
Verwenner 54 jaar West-Vlaanderen - Brugge
dame gezocht voor scenarioplay maandag... woensdag....
Jij leuke dame belt aan op het afgesproken uur...ik doe open play1 : Je stapt kortgerokt en bh-loos in doorkijkbloes binnen. Je wandelt verder en neemt plaats in de zetel... ik schenk de bubbels in... we praten... Elk om beurt kiezen we een onderwerp voor max 5 minuten dan kiest de ander een nieuw onderwerp We starten zo en zien waar we uitkomen.. geen verplichtingen... geen verwachtingen... gewoon een leuke babbel en wie weet... misschien het begin van regelmatige ontmoetingen waarbij niks moet ... maar waar respect en discretie naast ondeugd centraal staan. Play2 : je komt binnen en loopt gelijk door naar boven.. naar de badkamer. Je neemt een zalig warme douche waarbij ik je rug inzeep.... na de douche ga je naar de slaapkamer en gaat op bed liggen. Ik schenk de bubbels in en neem de warme olie. Nu mag jij bij een fijne babbel genieten van een zalige zachte oliemassage. Hoever die gaat bepaal jij en deze ervaren man met zachte handen respecteert jouw grenzen Play3: vertel ma  
ward 45 jaar Limburg - HASSELT
Een spannende wandeling of oraal date vandaag
Ik moet vandaag in Hasselt zijn en heb wat tijd te doden tussen 12u30 en 16u30. Ik ben zoek naar een spannende wandeling. Samen genieten van het mooie weer en van elkaar. Ik ben niet op zoek naar penetratie, maar spelen met elkaar of elkaar opwinden. Ik sta ook open voor orale seks. We kunnen een kamer huren waar ik je lang lik. Jij moet niks doen. Ik ben een grote, slanke man en het tech guy type. Hoger opgeleid en respectvol.  
ward 45 jaar Limburg - HASSELT
Een spannende wandeling of oraal date vandaag
Ik moet vandaag in Hasselt zijn en heb wat tijd te doden tussen 12u30 en 16u30. Ik ben zoek naar een spannende wandeling. Samen genieten van het mooie weer en van elkaar. Ik ben niet op zoek naar penetratie, maar spelen met elkaar of elkaar opwinden. Ik sta ook open voor orale seks. We kunnen een kamer huren waar ik je lang lik. Jij moet niks doen. Ik ben een grote, slanke man en het tech guy type. Hoger opgeleid en respectvol.  
Hmmmm 39 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Spannends buiten of binnen?
Hoi, is er een meisje of vrouw van de omgeving die soms gaat wandelen, lopen aan de halve maan,en die wat spannends zoekt samen met een deftige verzorgde good-and younglooking gast? Of afspreken voor een vrijblijvende date? Dit op een speelse vriendschappelijke respectvolle manier? Iemand met interesse zodat we onz kunnen amuseren en tot actie overgaan!😉 xje  
Dieter 45 jaar Antwerpen - Berlaar
Niets moet
Als gebonden en levenslustige veertiger, 1m90, 76kg, mannelijk en niet onknap), ben ik op zoek naar iemand tussen 30 en 50 om af en toe de bloemetjes mee buiten te zetten, die helemaal zichzelf kan zijn bij mij en omgekeerd, die houdt van langdurige gesprekken, maar ook van langdurig verwend worden. Samen kunnen genieten van een dagje sauna, een terrasje of een lange wandeling, elkaar leren kennen, met daarbij een zweem van aantrekkingskracht die enkel maar sterker wordt. Ik ben zelf een heel passionele en ruimdenkende man die op seksueel vlak graag zowel z'n eigen grenzen als die van andere verlegd, onder het motto: niets moet, (bijna) alles mag. Samen een club bezoeken of een erotische vriendenkring uitbouwen: het is maar één van de vele manieren om alles uit het leven te halen. Dat willen we toch allemaal?  
Bart 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Samen genieten?
Welke vrouw wil met dit mooie weer eens kennismaken? Ik ben een verzorgde man,niet roker ( 1m80,71kg ) en heb veel vrije tijd om vandaag of dit weekend eens af te spreken. Een wandeling,terrasje ter kennismaking of als de klik er is kan er meer..  
  1   2   3   4   5   6   7   8