Zoeken naar wie durf

Uw zoekactie voor wie durf leverde 27 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Dieter 41 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Sprankelen, leven en beleven
Hallo, Ik ben Dieter, een fijne man van 41 uit Geraardsbergen in een open relatie. Ik zoek een echte vrouw uit de streek die wat vriendschap, genegenheid, wat spanning in haar leven wil. Wil jij uit de sleur breken? Wil jij ook eens wat terugkrijgen van het leven, na steeds te geven en te geven? Wel, laat mij je leiden, naar een wereld waar enkel de wetten van de aantrekkingskracht gelden.Je zal lachen, je zal genieten. Ik laat je mooie persoonlijkheid sprankelen, doe je zachte lichaam smachten. Durf jij van de vertrouwde weg af? Kan jij kiezen voor enige ogenblikken voor jezelf? Durf jij springen? Dan vang ik jou in mijn armen.  
12 dagen
Beffen à volonté 58 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ik wil je alleen maar heerlijk en langdurig beffen tot het einde
Ik zoek een vrouw die ik langdurig mag beffen, voorafgegaan door een zachte massage. Beffen is mijn specialiteit en ik doe altijd mijn uiterste best om je zelfs meerdere keren te doen klaarkomen. Het hoeft niet maar je mag gerust een harig poesje hebben want daar hou ik van en kan je dan zelfs nog beter beffen. Leeftijd, haarkleur of taille is voor mij niet van belang. Pijpen of intiem hoeft niet, maar dat mag en kan natuurlijk als je dat wenst. Zelf ben ik heel goed voorzien, zo'n 19x4,5 cm, ben 58, zeker niet onknap en uit de omgeving van Brugge. Maar me verder verplaatsen is voor mij geen probleem. Je mag gerust getrouwd zijn, ik ben het ook. Je moet je weer een jonge vrouw voelen met erotische verlangens en écht van mij genieten. Discretie en hygiëne wordt wel van jou gevraagd en wordt ook door mij geboden. Durf je het aan? Laat je eens lekker gaan. Ik wacht op jouw reactie. Foto stuur ik na je eerste reactie per e-mail. Eventuele hotelkosten neem ik voor mij.  
12 dagen
Tom 47 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Op zoek naar minnares
Goedemiddag lieverds, ik ben een knappe man op zoek naar een leuke dame voor spannende discrete momenten. Wat denk je ervan om even samen van de aardbol te verdwijnen om iets spannend te doen. Hou van Welness & relaxen... Durf je?  
13 dagen
Verwennertje 63 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Durf genieten
Verzorgde single man jonge zestiger 1,70 m 68 kg. Zoek een leuke vrouw die graag gemasseerd word zowel ontspannend als erotisch is mogelijk. Leeftijd postuur origine niet belangrijk. Een goede likbeurt is ook mogelijk. Niets moet veel kan alles met goede afspraak. Ben en blijf altijd gentleman. Kan ontvangen en verplaatsen overnachten mogelijk. Koffietje en goede babbel kan ook, etentje.  
14 dagen
Tom 47 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Op zoek naar getrouwde/gebonden vrouw
Goedemiddag lieverds, ik ben een knappe man op zoek naar een gebonden dame. Liefst iemand uit de buurt van Deinze of die zich kan verplaatsen en zich overdag kan vrijmaken zodat we regelmatig kunnen afspreken. Heb jij ook zin in spannende momenten waarbij we beiden uitkijken naar een volgende date geef gerust een sintje. Respect - discretie - hygiëne zijn een must....x Leeftijd van geen belang. Durf je?  
17 dagen
Movl34 34 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Ga je graag een uitdaging aan,...?
Morgen nog geen leuke plannen? Ben jij een surfster en klaar voor de ultieme uitdaging aan te gaan? Stap dan uit je comfortzone van je dagelijkse grijze leventje en doe mee met me morgen, en speel een adembenemend, geil spel samen met me dat je grenzen zal verleggen! Dit is niet zomaar een spel, maar zie het meer als een avontuur, die vol onverwachte wendingen (het lot van de kaarten beslist) intense momenten (allerlei opdrachten bij mekaar) en grenzeloze opwinding. Laat zien wat je in huis hebt en bewijs dat jij de uitdagingen aankan. Dit is jouw kans om jezelf te overtreffen en te tonen dat je moedig genoeg bent om deze geile uitdaging aan te gaan! Durf je stuur dan snel!  
20 dagen
Mister X 47 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Proberen we eens anaal?
Mijn fantasie is eens anale x. Fantaseer jij hier ook over? Durf je? 47jarige normaal gebouwd kwam graag in contact met een vrouw of koppel waarbij de vrouw ook eens anaal op ontdekking gaat. Verzorgd en zeer discreet. Wel kunnen ontvangen. Graag een mailtje met WhatsApp nr  
20 dagen
Lange 48 jaar Antwerpen - Aartselaar
Samen naar sexbios
Welke dame gaat mee naar de sexbios? We kopen een leuk lingeriesetje voor u waarmee je kan paraderen in de sexbios. Wie durft te genieten van meerdere mannen? Of blijf je fantaseren en durf je niet beleven?  
21 dagen
MRW 54 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Durf?
Welke dame durft haar naaktfoto's sturen?  
21 dagen
Lange 48 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke vrouw wil genieten
Welke vrouw wil mee naar een sexcinema? Jij bepaalt het scenario en we genieten samen van een geile namiddag. Durf je te genieten of blijft het een fantasie? Ik ben een zeer verzorgde, grote man 48/195/90  
  1   2   3