Zoeken naar wie heeft er

Uw zoekactie voor wie heeft er leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
nog zin 59 jaar Antwerpen - Borsbeek
minnares gezocht
Is er een dame die net als ik af en toe zin heeft in een passionele ontmoeting zonder meer ? Vertel me jouw wensen/verwachtingen. Ik kijk al uit naar jouw reactie.  
gisteren
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
gisteren
Beau 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Heyz
Ik zoek een leuke vrouw om met te chatten, en de rest zien we later wel Ik ben een 47j zachte man, en zoek dus een dame die ook lief en zacht is, en net als ik toch wel op zoek is naar wat aandacht. Verder speelt de leeftijd geen rol voor mij, of het uiterlijk, het lieve zachte heeft prioriteit. Dus laat me iets weten , stuur me een berichtje met eventuele vragen als je die hebt, en voor de rest....iedereen een prettige dag gewenst.  
gisteren
Bart 50 jaar Antwerpen - Brasschaat
Ontdekken
Welke dame heeft zin om samen met sportieve man 188 85 50 eens een stapje te zetten naar een parenclub. Met wederzijds respect en het nodige vertrouwen ontdekken of dit iets voor jou/mij is en wie weet wat het kan brengen. Interesse? Laat gerust iets weten en ….. Grt Bart  
Anoniem 46 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
FWB voor discreet contact
Ben jij een leuke singel, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde vrouw max 55j jong die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie en ongeremde sex? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een man zoals ik (175cm, 72kg, kort blond haar, bruine ogen, ...) om op regelmatige basis mee af te kunnen spreken voor vriendschap en intieme momenten. Je houdt van strelen, knuffelen, een goeie open babbel, enz…. Uiteraard gebeurt alles in uiterste discretie en hygiene. Vrouwen van andere afkomst zijn ook zeker welkom. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik ben van de regio Geraardsbergen / Ninove / Zottegem. Ik ben alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar uw spontane reactie. Ps: Een foto is leuk en welkom. ( Hoeft niet naakt te zijn.). Hopelijk tot snel  

FWB voor discreet contact
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt masseren of sliploze wandeling zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze maandag overdag misschien?  

Naakt masseren of sliploze wandeling zo dadelijk?
Peter 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
ontspannend, leuk, prikkelend momentje?
Hey hey, wie heeft er vandaag of in de komende dagen zin in een ontspannend, leuk, prikkelend momentje, even er tussenuit tussen al dat (tele)werken? Ik sta open voor veel (ook qua leeftijden - ik vind oudere dames vaak geweldig) zolang er maar een zekere klik en openheid om elkaar te leren kennen is - alles discreet uiteraard. Ik kan langskomen en dan drinken we een glaasje, praten wat en dan zien we wel verder hoe het loopt. Seks kan maar hoeft niet noodzakelijk bij de eerste afspraak. Ik ben een vlotte 41 jarige man, sportief, leidinggevende functie, en op zoek naar iets nieuws en spannends.  

ontspannend, leuk, prikkelend momentje?
DiscreteJongeman 30 jaar Antwerpen - Herselt
Mama gezocht
Dag juffrouw, Jij bent degene die weet wat je wilt. Een jongeman die graag in de schoenen stapt als iemand die jou fantasie kan vervullen. Ik ben op zoek naar iemand die weinig taboes heeft en wil dat ik als haar zoon of schoonzoon rollenspeel. Ik ben te vinden voor bare, oraal, ruwere seks. Maar zeker en vast een goede babbel ook! Enkel serieuze reacties, je leeftijd maakt niet uit. Enkel je toewijding. Ik ben niet single dus alles discreet, dit kan het rollenspel zelfs verbeteren. Ik kan soms ontvangen en verplaatsen maar niet al te ver. Tot snel mams xxx  

Mama gezocht
Wappie 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie zin in leuke en geile avond nog?(is nu 23h)
Hallookes, wie heeft er nog zin in een leuke en spannende avond samen? Ik ben 1.80m, slank, bruin haar, lichaam getrimd en intiem kaal. Ben soft bi, wil graag eens gekeurd worden, wil graag es naakt gefotografeerd worden, hou van kijken en bekeken worden,  

Wie zin in leuke en geile avond nog?(is nu 23h)
Wappie 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie zin in leuke en geile avond nog?(is nu 23h)
Hallookes, wie heeft er nog zin in een leuke en spannende avond samen? Ik ben 1.80m, slank, bruin haar, lichaam getrimd en intiem kaal. Ben soft bi, wil graag eens gekeurd worden, wil graag es naakt gemotoriseerd worden, hou van kijken en bekeken worden, rollenspel, trio,..  

Wie zin in leuke en geile avond nog?(is nu 23h)
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10