Zoeken naar wordt jij

Uw zoekactie voor wordt jij leverde 78 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Patiënt 58 jaar Antwerpen - Boechout
Zoek een dokteres of speudo dokteres
Ik zoek een echte GEILE dokteres OF SPEUDO dokteres , verpleegster die mij geregeld onderzoekt. Waar na elke controle het steeds heviger wordt. Uw patiënt is slank zeer verzorgt en onderdanig! Zeer discreet. Jij hebt onderzoek materiaal onderzoek tafel? Of een geblindeerde camionette waar je mij volledig onderzoekt. Mijn ballen staan hard en en pik met grote eikel waar de dokter gek van zal zijn. Wordt ik uw patiënt? Graag volledige beschrijving van de dokteres en onderzoek Senario aub .  
Rukker 54 jaar Limburg - HASSELT
CFNM fantasie.
Wordt enorm opgewonden van het idee om mij naakt te moeten tonen aan een groepje dames of leuke single meid. Het CFNM principe, jullie (jij) blijft gekleed of doet iets sexy aan en ik sta daar in mijn blootje voor jou. Je kan me uitgebreid bekijken en opdrachten geven als je dat graag wil.  

CFNM fantasie.
Dimitri 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mag het een mannetje meer zijn?
Ik ben een vijftiger, en op zoek naar een dame of jongedame, leeftijd onbelangrijk, 18 tot 58, die wel van een mannetje meer houdt. Ik kick op clubbezoek, swingen, gangbang. Er zijn uiteraard ook vrouwen die hierop kicken en zo iemand zoek ik, liefst voor duurzaam contact onder een of andere relatievorm, maar ook los spelcontact zonder enige binding is mogelijk. Ik heb veel ervaring als gangbangbegeleider en trainer. Spreekt jou dit aan? Reageer dan snel en wie weet wordt dit een mooie zomer…  
Huishoudhulp 54 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Zie je wel eens op tegen de dagelijkse sleur.
Ben je single en zie je wel eens op tegen die wederkerende klusjes. Of geniet je eens graag van een avondje niets doen met een erotisch tintje. Graag kom ik naakt bij je poetsen, strijken of het huishouden doen terwijl jij geniet van een glaasje. Of wordt je graag eens bedient door een naakte butler die voor jou (en vriendin) een etentje serveert?  

Zie je wel eens op tegen de dagelijkse sleur.
Afleiding 39 jaar Limburg - Riemst
Welke slanke meid zoekt stomende afleiding?
Hi jij. Slaat jouw fantasie geregeld op hol, en ben je op zoek naar een beetje afleiding? Hou je er van om elkaar te teasen en op te winden, de spanning op te bouwen, lust die tastbaar wordt. Verras me met een leuk mailtje, ik antwoord jou snel. Ik ben een slanke man, mooi gebouwd, 1.89m.  
Marc 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Beffen en likken
Welke vrouw mag ik langdurig beffen en likken, je man wil je niet likken of door andere omstandigheden wordt je niet gelikt, geen paniek ik wil je heel graag en langdurig likken en beffen, dit kan zowel bij mij thuis als bij jou, leeftijd en uiterlijk niet van belang  
straponbot 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Kinky koppel gezocht voor trio met strapon en bi actie
Kinksters! Voor een van mijn kinky fantasieën zoek ik een jong koppel, maar eerst, wie ben ik? Slank, verzorgde, sociaal en beleefd maar ook met een kinky hoek af. En best wel wat ervaring met allerhande bdsm en kink activiteiten. Momenteel wil ik werk maken van een trio waarbij ik als bottom dien en de dame van het stel mij neukt met mijn strapon en hij door mij gepijpt wordt en hij mij evt ook eens neukt. Hierbij wordt ik ook liefst wat dominant benaderd, hoewel je/jullie niet noodzakelijk als Meesteres en Meester hoeven op te treden hoor. Ervaring is niet van belang, sterker nog, leuk als ik jullie een eerste ervaring mag bezorgen. Wel zeer belangrijk, communicatief en respectvol zijn, slank/sportief/normaal figuur, afspraken mbt grenzen en wensen nakomen en natuurlijk een kinky mindset. Graag mensen tot 35j, ik ontvang hiervoor in Brussel. Mij neuken is altijd safe, en geen sperma in mijn mond. Heb je interesse, suggesties, vragen? Shoot! Graag met een paar regels en liefst fo  

 Kinky koppel gezocht voor trio met strapon en bi actie
Vick 55 jaar West-Vlaanderen - Torhout
FWB
FWB Alleenstaande man wenst kennis te maken met een spontane vrouw voor quality time samen. Ik kan verplaatsen alsook ontvangen in een rustig en gezellig kader, regio Torhout. Discretie en hygiëne wordt gevraagd en ook geboden. Ik ben een sportieve normaal gebouwde man, 55j - 188cm en 80kg. Ik ben niet-roker en heb een verzorgd gebit, ik heb noch tattoes noch piercings en ben 100% hetero. Graag voorstel voor een 1e ontmoeting op een openbare locatie naar keuze. Bij een wederzijdse klik kunnen we verder gaan met FWB. PS : ik stuur en vraag ook geen foto's. V.  
Nice2u 56 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Letterlijk en figuurlijk maatje extra...
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Letterlijk en figuurlijk maatje extra...
Marcus Aurelius 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Is dit het nu?
Vraag jij je soms af. Je hebt alle verwachtingen - van vooral anderen - ingelost. Verwachtingen als een diploma, een respectabele echtgenoot, een job met (of zonder) aanzien, 2 kinderen, een eigen huis. Maar waar is alle spanning, spontaniteit en plezier naartoe die in het begin van je relatie alom tegenwoordig en vanzelfsprekend was. Heb je heimwee naar die beginperiode met dagdagelijkse (soms pikante) berichtjes, met een stortvloed aan lieve woordjes, zachte knuffels en gemeende kussen? Dan wordt het hoogtijd om deze keer aan je eigen dromen en verlangens toe te geven, om jezelf een nieuw avontuur te gunnen die de vlinders van weleer in je buik opnieuw tot leven brengen. Dus heb je nood aan (ont)spanning op geregelde tijdstippen met een vast en betrouwbaar iemand? Dan zijn we slechts één bericht van elkaar verwijderd. Tot zo... groeten uit het natte Antwerpen!  
  1   2   3   4   5   6   7   8