Zoeken naar zin een

Uw zoekactie voor zin een leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hlevel 50 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
overspel
Ben jij gehuwd of in een relatie en wil je dit ook zo houden. Maar flirt je af en toe met het idee seks te hebben met een andere man; pure lust zonder remmingen en verplichtingen in alle discretie, je fantasietjes open kunnen uiten en bespreken, genieten van jouw en zijn lichaam, vlinders in je buik wanneer je kan uitkijken naar een stout afspraakje. Om nadien de draad weer op te nemen van brave partner zonder vrees dat je geheimpje uit zal komen. Wel hier zit iemand in zelfde situatie op jou te wachten. Af en toe heb ik gewoon zin in een stoute zijsprong in het leven: pure lust voelen. Indien interesse stuur een mailtje met info van waar je bent en wat je zelf zoekt. Discretie 100%gevraagd en geboden. Ik ben zelf gebonden, stijlvol, 50, niet onknap, sportief, 1.75m, regio Gent.  
Lars 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Vandaag zin in fun
Ben 38 172 64kg intiem geschoren 19cm zou van daag beetje fun wie zin ik kan ontvangen of verplaatsen ben discreet  
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een single vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Zie jij dit zitten..., lees verder...
Hallo, lang geleden dat ik nog een blote borst of poesje zag, laat staan voelde... Ik wil graag 's langs komen bij een dame, liefst +45, die graag eens haar borsten wil laten betasten, strelen, likken, masseren en die graag gebeft wilt worden, meer hoeft niet... Verplaatsen geen probleem. Wie zin...  
mathis 19 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
man opzoek naar mooie vrouw tussen de 18-40
hey ben jij vrij en zin om langs te komen stuur gerust een mailtje x zie je snel x  

man opzoek naar mooie vrouw tussen de 18-40
Alleen CV 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Welke kinky vrouw wil samen plezier hebben
Enkele dagen aan de zee om tot rust te komen. Maar welke geile vrouw heeft zin om lekker stout te zijn ? Ik kan ontvangen en verplaatsen.  
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe, sportieve tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijdens de week
Hallo dames! De ontluikende zomer zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (al of niet zelf ook in een relatie) met gelijkaardig libido om - bij klik - discreet af te spreken overdag tijdens de week. Zelf ben ik een gebonden knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe, sportieve tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijdens de week
Geert 61 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Af en toe samen van de wereld verdwijnen
Dag dames. Door een tegenslag is de erotiek in mijn voor de rest prima huwelijk helaas al enkele jaren uitgedoofd. Het gemis knaagt, maar ik heb geen zin in platvloers gedoe met allerlei eendagsvliegen. Ik zoek één aangename, verzorgde dame om als het klikt af en toe samen van de wereld te verdwijnen en in alle discretie passioneel maar respectvol met en van elkaar te genieten. Een heus fotomodel hoef je niet te zijn. We zijn nu eenmaal geen twintigers meer. Over mezelf: jonger uitziende zestiger, naar het schijnt niet onknap, 1m72, 75kg, 17cm. Geen atletisch superlijf, wel verzorgd en tussen de lakens heel vrouwgericht en attent. Overdag kan ik mij meestal vlot enkele uurtjes vrijmaken (ook in het weekend) en mij in de regio verplaatsen. Meer info krijg ik niet in dit vakje maar geef ik je graag via mail. Wel graag een deftige reactie, met eerlijke info over jezelf en over wat jij precies zoekt. Een foto zou leuk zijn (discretie verzekerd) maar kan ook later nog. -X-  

Af en toe samen van de wereld verdwijnen
tim 43 jaar Antwerpen - Lier
heb jij zin in een passionele avond?
Hey, een doodgewone, SINGLE, prettig gestoorde, passionele, tedere, aangename knuffelbeer, die de afgelopen 3 jaar heeeeel veel mist, zoekt... idem ditto... Om... samen intens te genieten van elkaar... de tijd te nemen om elkaar te ontdekken.. (ben nog een gevertje en vind jouw genot zeer belangerijk 🤪). Niet eenmalig, dit kan op regelmatige basis... moest er toch een onweerstaanbare klik komen, denk ik ook niet dat ik die uit de weg zou gaan... Ik kom uit een jarenlange relatie (die dus al even romantisch dood was)... onen doe ik in Lier. Ikzelf ben een nachtraaf (en kan meestal nog wel laat jou zien... voelen.... proeven...). Gaan slapen gebeurt doorgaans tussen 1 en 3u.. (en ja ik heb een vaste job met gewone daguren.. ) Hopelijk tot gauw en tot knuffels... Alvast langzaam plagende hete likjes (je mag zelf kiezen waar 🤪🤪😜)  

heb jij zin in een passionele avond?
gisteren
Pussy lover 48 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Welke kinky jonge dame (max 30 jr) heeft zin in een intense lik beurt?
Zit je ook in een relatie waar het vuur, de passie en de opwinding plaats hebben gemaakt voor sleur en routine? Of ben je single en gewoon super geil? Verlang je naar een intense hemelse lik beurt van je natte poes waar je nog dagen van na geniet ? Laat het me weten zodat we kunnen afspreken waar en wanneer ! Alle voorstellen bespreekbaar!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10