Zoeken naar zoek naar

Uw zoekactie voor zoek naar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 32 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Slanke jongeman op zoek naar oudere dame
Hallo, ik ben een slanke (182cm - 72kg), lieve jongeman op zoek naar een respectvolle intieme ontmoeting met een oudere dame. Wat ik verwacht? Een vrouw met zin voor humor, die liefdevol wil genieten samen met een jongeman, op een respectvolle, zachte manier. Een voorkeur voor bepaalde uiterlijke kenmerken heb ik niet, we merken samen wel of die spreekwoordelijke 'klik' er is of niet. Ik ben vrijgezel en kan me makkelijk verplaatsen of ontvangen.  

Slanke jongeman op zoek naar oudere dame
vrouwenverwenner 54 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
op zoek naar intimiteit op jouw tempo?
Ben je warme niet meer zo piepjonge vrouw die intimiteit te kort komt? Je bent alleen en hunkert naar iemand die je kan geven wat je wenst, of het lukt niet meer met jouw vaste partner. Ik ben een ervaren en begripvolle man die je met respect voor wat jij wenst zal verwennen zoals jij dat graag hebt. Zelf zit ik in een relatie maar door de ziekte van mijn partner komt het er niet meer van en ik hunker er naar om een vrouw op intiem vlak te geven wat zij wenst. Zin om meer te weten?  
Verwennerke 40 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Af en toe nood aan wat lekkere ontspanning?
Hey meisjes, dames, Hebt u nood aan af en toe wat ontspanning? Ik hou er namelijk van om een vrouw tot in de puntjes te verwennen. Mijn vingertjes en tong hun werk te laten doen tot u uw hoogtepunt bereikt. Uw genot is mijn genot, dus geen wederzijdse bevrediging verwacht... is het moeilijk mij te kunnen ontvangen, dan heb ik mijn verwenplaats dagelijks mee (bestelwagen). Dit maakt het ook makkelijker om u, wanneer de nood het hoogst is, op elk moment te verwennen... ( een middagpauze, een 15 min vrije tijd, ...). Ik ben op zoek naar 1 persoon die wel wat ontspanning en verwenning kan gebruiken, waar ik de vaste verwenpartner mag zijn. Dus misschien hebt u thuis een te kort of hebt u geen tijd voor een vaste relatie, dan kan dit voor u DE oplossing zijn. Bij interesse, laat een berichtje met beschrijving van een u en een foto en mss lig ik binnenkort wel met mijn hoofd tussen uw beentjes. Ikzelf ben slanke, sportieve man, niet onknap... Likjes  
Patje 57 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Single man zoekt (stoei)poes(je)
Ik 172/70/15 besneden...op zoek naar vrouwke al of niet in relatie om lekker mee te stoeien bij voorkeur voor regelmatig .waar ik ook aan de pussy infuus mag liggen ,haar oraal verwennen mag.kan zowel ontvangen als verplaatsen  

Single man zoekt (stoei)poes(je)
Verwennerke 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Elkaar in de watten leggen
Ben je ook op zoek naar die afleiding, passie, even ontsnappen van alles? Hou je ervan om tot in de puntjes verwend te worden, uitgebreid, opbouwend, teasend, maar vooral intens,..? Ikzelf ben sportief passioneel ingesteld, heel openminded, plaats een dame enorm graag centraal, maar neem uiteraard ook met veel plezier initiatief.. kortom, samen puur kunnen genieten van elkaar, de tijd nemen om de juiste plekjes te ontdekken, elkaar iets te vertellen hebben en de zoektocht naar de juiste fwb gevonden te hebben.. ik kan me makkelijk vrijmaken of locaties voorzien, alles met wederzijds respect en discretie voor elkaar...  

Elkaar in de watten leggen
Maateke 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Huidhonger
Ik ben een jonge vijftiger op zoek naar ondeugende avonturen. Met mijn verleidelijke grijze ogen en een lengte van 1,73m ben ik de perfecte combinatie van zoet en ondeugend. Ik verlang naar jouw warme knuffels en de vonken van passie in onze discrete FWB-relatie. Laat de vonken overslaan terwijl we samen genieten en elkaars verlangens verkennen. Geen verplichtingen, enkel opwindend plezier, precies waar een vrije geest zoals ik naar zoekt. Durf jij de uitdaging aan te gaan?  
Wouter 38 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
intieme massage
Hallo, Ik ben op zoek naar een dame die wel eens zin heeft in een intieme massage waarbij het hele lichaam aan bod zal komen. Uiteindelijk zal de focus alsmaar intiemer worden om vervolgens “all the way” te kunnen gaan, of tot de door jou aangegeven grens. Wat ik wel zoek is een (zeer) behaarde poes.  
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Michel 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Vaste, leuke, humoristische FWB (vrouw)
Ik ben op zoek naar een zalige FWB (vrouw). In een relatie of vrijgezel. Leeftijd en lichaamstype zijn voor mij niet belangrijk. Er moet een klik zijn. Humor, passie, openminded, intimiteit, zoenen, strelen, knuffelen en een leuke babbel zijn zowel voor jou en mij belangrijk. Ik ben een gehuwde, verzorgde man, 90kg en 1m73 groot. Graag Leuven of omstreken. Je kan je overdag vrijmaken. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Tot snel! GEEN MANNEN!!!  
Raf 18 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman op zoek
Heyy, ik ben raf, 18, Antwerpen. Ik ben op zoek naar een dame die me eens wat wil bijleren of gwn wat plezier hebben  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10