Zoeken naar zoekt nu

Uw zoekactie voor zoekt nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Lovie 57 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Fwb
Hallo´´ leuke man singel tip-top net intiem glad´niet roker´ontvangen verplaatsen´´zoekt mature Dame erotisch ingesteld en openminded..graag vrouw uit de streek maakt afspreken gemakkelijk bij klik op vaste basis´´alsook eerlijke reactie..  
gisteren
Miracle 42 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Hallo, ik ben een goed uitziende en slanke man van 42 jaar. Groot geschapen en intiem geschoren. Ik zoek een vrouw voor een sexdate.  
gisteren
abd 45 jaar Antwerpen - Herenthout
man zoekt vrouw
Zoek dame uit omgeving herenthout die op zoek is naar spannende dates. . Ik zelf ben van herenthout. 45j,En hou van duidelijke afspraken .kan ontvangen, Natuurlijk spelen discretie en hygiëne een grote rol . Benieuwd  
gisteren
Mil 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Knappe, sportieve zakenman zoekt jonge vrouw voor date
Hoi, ik ben een grote, sportieve en knappe dertiger die op zoek naar een jonge, aantrekkelijke vrouw met enig niveau die graag met mij op lunchdate wil in het Antwerpse waar we nadien, als de klik er is, een leuk vervolg aan kunnen breien. Ik kijk uit naar je reactie.  
gisteren
Hengst 48 jaar Antwerpen - Brasschaat
Hengst zoekt amazone voor geil contact.
Dag Dames, Deze 48 jarige hengst zoekt een leuke ruimdenkende dame voor fijn en ontspannend contact. Uiteraard gebeurt alles discreet, veilig en is het zeer belangrijk dat we er beide een goed gevoel bij hebben. Ik heb heerlijke handen die gek zijn op massages en zeer ervaren in zijn, verder ben ik zeer mondig. Ik bezit boven gemiddeld gereedschap dat nooit teleurstelt. Ik ben 1m83, slank gebouwd, heb blauwe ogen en ben steeds netjes verzorgd. Empathisch, zorgzaam, ruimdenkend, zeer grappig en zeer bescheiden zijn enkele van mijn goede karaktertrekken. Wat verwacht ik van jou? Dat je ruimdenkend bent, discreet en hygiëne voor jou ook belangrijk is. Opzoek naar een geil seksueel contact en verder zien we wel aan welke horizon onze rit eindigt. Dames die zich geroepen voelen, twijfel niet om me te contacteren. Hengst.  
gisteren
Heer (1964) 59 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Heer zoekt dame
Ben een charmante, stijlvolle heer, ik bezorg u correct gezelschap op een veilige manier, zonder de verplichting tot een relatie. Ben slank (78kg) en groot (1m80) met blauwe ogen en een lieve glimlach, onze leeftijd is maar een cijfer in ons hoofd en is voor mij niet belangrijk. Verder omschrijf ik mij als vriendelijk, intelligent, evenwichtig, van een goed niveau, zie er goed uit, ben discreet, lief, passioneel, kan goed luisteren om zo in te spelen op uw wensen, heb gevoel voor humor en kan u een echte boyfriend experience bezorgen. Zonder financiële bedoelingen. Bij interesse zal ik u een foto sturen.  
gisteren
Pieter 42 jaar Antwerpen - Lier
Tijd stelen…
Net zoals velen ben ik heel gelukkig in mijn relatie buiten dat het na al die jaren sexueel wat is uitgedoofd… Daarom ben ik op zoek naar een kinky dame die de spanning in haar leven ook kwijt is en die een stabiele affaire zoekt zonder drama. Wat tijd samen stelen en leuke momenten samen beleven. Ben jij dit? Laat zeker van je horen!  
gisteren
Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
gisteren
Luc 52 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Verzorgde atletische man zoekt dame.
Verzorgde sportieve man zoekt dame ( leeftijd niet van belang en voller geen probleem) voor een sensuele ontmoeting. Ik geef je een sensuele massage van ruim een uur en luister naar jou noden. Dit gebeurt met respect en hygiëne is verreist. Doorbreek de dagelijkse sleur en genieten!  
kontlikkerMzktV 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
kontlikkerMan zoekt perverse bbw vrouw
man,58j,1m90,105kg zoekt moddervette bbw vrouw die graag haar vuile stinkende kont laat uitlikken  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10