Zoeken naar zonder nemen

Uw zoekactie voor zonder nemen leverde 72 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nick 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Met medeweten
Hey ben opzoek naar een fwb leeftijd maakt niet uit(18+) als je maar kinky ingesteld bent , vrouw hier is namelijk cuckqwean dus zij kijkt graag passief toe hoe wij sex hebben Zelf neem ik graag de touwen in handen en neem graag de leiding Geen schrik om initiatief te nemen , uiteraard respect voor je grenzen Hou je van het iets stevige werk en niet het alledaagse saaie sex Dan ben je aan het juiste adres , veel kan en mag behalve onveilig neuken , Wij ontvangen vlot en zeer discreet in een doodlopende straat en parkeergelegenheid , wie weet tot binnenkort Respect , eerlijkheid, hygiëne staan centraal  

Met medeweten
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Deze avond: Anale seksdate
Op zoek voor deze avond: Ik hou er enorm van Om vrouwen anaal te nemen en ben er zeer ervaren in. Langs deze weg zoek in een meisje of vrouw die ik eenmalig of op regelmatige basis anaal mag neuken. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Wil je dit doen maar heb je geen ervaring om in je kontgaatje genomen te worden dan heb ik genoeg ervaring om je anale ontmaagding aangenaam te laten verlopen zodat dit voor herhaling vatbaar kan zijn. Indien interesse... stuur gerust een mail.  
geert 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
welk vrouwtje wil worden verwend
Hallo,welk vrouwtje wil er eens genieten van een heerlijke massage heerlijk komen relaxen, de bedoeling is dat je heerlijk geniet en wegdroomt. De massage kan van een zalige relax tot erotische dat is zoals jij het wenst. Na de massage kan je een douche nemen of badje dat is zoals jij het wenst. Als je zin hebt om eens te genieten stuur dan een mailtje met wat info.  
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Anale seks
Ik hou er enorm van Om vrouwen anaal te nemen en ben er zeer ervaren in. Langs deze weg zoek in een meisje of vrouw die ik eenmalig of op regelmatige basis anaal mag neuken. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Wil je dit doen maar heb je geen ervaring om in je kontgaatje genomen te worden dan heb ik genoeg ervaring om je anale ontmaagding aangenaam te laten verlopen zodat dit voor herhaling vatbaar kan zijn. Indien interesse... stuur gerust een mail.  
Ronny 58 jaar Antwerpen - Deurne
Zoek een soulmate
Dames, ik ben gehuwd maar zit helaas in een relatie zonder enige vorm van erotiek of genegenheid. Ik vind mezelf nog veel te jong om daar nu al genoegen mee te nemen. Dus kennen jullie deze situatie en zijn jullie van Antwerpen dan zie ik graag een reactie tegemoet. Ik vermeld er ook bij dat ik een lichte visuele handicap heb.  
Mr D 46 jaar Vlaams-Brabant - Wilsele
Jij...
Je bent een eerder onderdanige meid op zoek naar een iets oudere, ervaren man die jou als "daddy" onder zijn vleugels wil nemen. Je kijkt op naar jouw daddy, bent lief, open, leergierig, wil er alles aan doen hem tevreden te stellen, wil hem trots maken... Hij is zorgzaam en een luisterend oor, is streng wanneer nodig en beloont je wanneer je het verdient. Van spanking en bondage heb je geen schrik. Hygiene, wederzijds respect en discretie vind ik vanzelfsprekend. Word jij mijn little girl?  
Namaste36 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Nood om even te ontspannen en te genieten?
Welke dame, heeft er vanavond geen plannen? En heeft er interesse in genieten en ontspannen in de spirituele zin van het woord? Spiritualiteit en het zen zijn is iets dat me altijd al heeft bezig gehouden, stress heeft lange tijd impact gehad op men leven, men bestaan. Gelukkig heeft het leren zen zijn me hier bovenop geholpen, en nu wil ik dit dan ook graag delen met jou? Ben jij een vrouw die nood heeft aan onstpaning en het allemaal eens los te laten. Wel laat me je dan bij de hand nemen en je begeleiden aan de hand van een zenmeditatiesesie ( ademhalingsoefeningen, sfeermuziek,..) en een full body massage met etherische oliën gaan we samen je mind en body laten relaxen. Daar kan het stoppen of als je dat wilt kunnen we samen nog voor een spetterend orgasme bij jou zorgen, niets beter dan volledig zen klaar te komen, hoe dat beslist u volledig zelf ( Tong, vingers, dildo, ... U kiest! Interesse stuur me dan een berichtje en rijk me je hand !  
Marcel 70 jaar Antwerpen - Antwerpen
Iets voor jou?
Ik zoek een dame om samen deel te nemen aan spannende contacten,in eigen huis, met twee of drie koppels. Samen genieten!! Respectvol,nooit opdringerig, altijd goesting. Iets voor jou? Dan lees ik graag je vragen en wensen en bezorg je, in alle vertrouwen, foto's en tel.nr. Liefs!  
dennis 49 jaar Limburg - Beverlo
verborgen verlangens, wie ook?
Dames , ik zoek nog iemand om deel te nemen aan erotisch avontuur .Wie wil samen club , xcinema of parking bezoeken . Geen verplichtingen , je doet waar je zin in hebt . Wie heeft verborgen verlangens ? Contacteer me aub , dan kunnen we er samen op uit. dame van koppel kan eventueel ook .  
Pieterz 70 jaar Antwerpen - Antwerpen
Doe je mee?
Ik zoek een dame om samen deel te nemen aan spannende ontmoetingen met twee of drie koppels die van elkaar willen genieten. Respectvol en nooit opdringerig. Bij interesse bezorg ik foto's en mijn tel.nr.in volle vertouwen. Eerst een gewone date? Lieve groeten!  
  1   2   3   4   5   6   7   8