Zoeken naar zoveel komen

Uw zoekactie voor zoveel komen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Alleen CV 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Welke kinky vrouw wil samen plezier hebben
Enkele dagen aan de zee om tot rust te komen. Maar welke geile vrouw heeft zin om lekker stout te zijn ? Ik kan ontvangen en verplaatsen.  
Niet-roker 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Liefdescontact
Hallo mevrouw, ik ben een charmante, verzorgde man van 59 jaar en oorspronkelijk afkomstig van Gent, maar nu woon ik aan de kust. Zou graag terug naar Gent of een randgemeente willen komen wonen. Daarom wens ik een vriendin in het Gentse te leren kennen, voor vriendschap, niet om samen te wonen. In elkaars armen liggen, gestreeld worden, handen over uw lichaam, huid op huid, langzaam, meeslepend genot. Groetjes van aan de zee!  

Liefdescontact
Jaky 69 jaar Limburg - Kortessem
Gezocht Wie durfd
Gezoch in de buurd om gelijk spuitend klaar te komen discreed  
Just4Fun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Is er een dame hier met ervaring met droog neuken, lees verder...;-).
Dag dames, wie heeft er ervaring met droog neuken, ik heb het 's ervaren jaren geleden en het was zalig... We zitten naast elkaar, je draagt een rokje of kleedje, ik een makkelijke broek. Eerst strelen we elkaar sensueel, eventueel ook zoenen/tongzoenen, mijn hand gaat onder rokje/kleedje en ik streel over je slipje om jou poesje nat te krijgen en op te winden terwijl jij in mijn broek over mijn slip wrijf en mijn penis hard voelt komen. Eens beide goed opgewonden komt jij bovenop mij zitten en beweeg je heen en weer bovenop mijn penis, let op ! we houden beide onze slip aan en er is GEEN penetratie, alleen het gewrijf van de intieme delen. Als alles gaat zoals het moet, kunnen we zo beide tot een heerlijk orgasme komen..., heerlijk. Heb je hiervoor interesse, vragen of heb je zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel;-).  
Mark 54 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Brugge kust
Hey,hier een man die geen relatie zoekt maar een toffe vriendschap.Ik kijk uit naar iets leuks zonder drama en miserie.Wel met respect voor elkaar.Ik ben zelfstandig en kan vlot mijn uren aanpassen.Kan jij,jezelf als onafhankelijke dame, hierin vinden,reageer dan even.Gewoon een babbel en we zien wel waar we komen.  

Brugge kust
tim 43 jaar Antwerpen - Lier
heb jij zin in een passionele avond?
Hey, een doodgewone, SINGLE, prettig gestoorde, passionele, tedere, aangename knuffelbeer, die de afgelopen 3 jaar heeeeel veel mist, zoekt... idem ditto... Om... samen intens te genieten van elkaar... de tijd te nemen om elkaar te ontdekken.. (ben nog een gevertje en vind jouw genot zeer belangerijk 🤪). Niet eenmalig, dit kan op regelmatige basis... moest er toch een onweerstaanbare klik komen, denk ik ook niet dat ik die uit de weg zou gaan... Ik kom uit een jarenlange relatie (die dus al even romantisch dood was)... onen doe ik in Lier. Ikzelf ben een nachtraaf (en kan meestal nog wel laat jou zien... voelen.... proeven...). Gaan slapen gebeurt doorgaans tussen 1 en 3u.. (en ja ik heb een vaste job met gewone daguren.. ) Hopelijk tot gauw en tot knuffels... Alvast langzaam plagende hete likjes (je mag zelf kiezen waar 🤪🤪😜)  

heb jij zin in een passionele avond?
Gino 55 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Date
Hou ervan een nette vrouw te beffen en meer... tot 70 jaar, sexy & heet. Ben zeer verzorgde man, slank en verzorgd voorkomen. Foto op vraag, wel kunnen discreet ontvangen, single of met medeweten van echtgenoot. Regio doet er niet toe!  
Jan 60 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek vrouw voor erotische fantasie
Nu het weer warm wordt… ik, een leuke man, zoek een vrouw (of koppel) om erotische fantasieën te verwezenlijken, tot wederzijds genoegen en bevrediging. Ik wil graag iemand tegenkomen tijdens mijn fietstocht om dan elkaar te bevredigen, achter een bosje. ... Meer mogelijk. Heeft u zelf een wens dan hoor ik dat graag. J  
Timmie 33 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Welke vrouw wil eens een geile leuke date?
Hey hey,ben man van 33.welke vrouw voelt zich al lang eenzaam of heeft eens nood aan een lekker spannende date.dat laat ik jouw in de 7de hemal komen.voor mij persoonlijk maakt leeftijd of uiterlijk totaal niet uit innerlijk is het belangrijkste...en het genieten is natuurlijk het leukste voor ons 2.bijna alles kan niks moet...en de verwenning is heerlijk laat me snel iets weten..xx  
geert 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
welk vrouwtje wil worden verwend
hallo,heb je zin om eens zalig te worden verwend eens heerlijk te komen wegdromen terwijl ik jou body masseer mijn handen met warme olie over jou glijden en je laten genieten. En als afsluiter kan ik je ook een heerlijke likbeurt geven als jij dat wenst,ik heb zeker geen verdere bedoelingen. Dan is dit nu je kans aarzel niet en kom eens heerlijk genieten,ik kan jou ontvangen heel discreet of indien gewenst verplaats ik mij. Na de massage kan je ook een douche nemen of bad. Ik ben zeer verzorgde slanke man. Aarzel niet en kom eens heerlijk genieten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10