Zoeken naar aanbieden

Uw zoekactie voor aanbieden leverde 27 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Luc 61 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
onderdanige lustslaaf
Ik ben van Aalst en maak verre verplaatsingen. Ik ben onderdanig en wil je graag langdurig mijn lichaam en geest aanbieden om je zoveel mogelijk te laten genieten. Buiten pijn toestanden is heel veel mogelijk, heel ver gaande handelingen en vernederingen , je zoveel mogelijk laten genieten op de manier die jezelf graag hebt. Ik ben er voor jou en als je niet tevreden bent mag je mij gepaste staf geven.  
Sletje 29 jaar Antwerpen - Berchem
Op zoek naar TOP en of dominant en of meester
Is er iemand nog wakker rond Antwerpen die deze jongeman kan ontvangen in een duistere kamer waar ik me passief in vrouwenkleding zal aanbieden om gebruikt te worden als een sletslaaf die niets te zeggen heeft en genadeloos gebruikt zal worden? Wie is er nog wakker en durft?  

Op zoek naar TOP en of dominant en of meester
15 dagen
maagdje 41 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
bi speeltje zkt 60+
Die kunnen ontvangen zet me naakt in de zetel geile sexfilm op betast en bespeel me tepelplay,geile taal dat ik uw sletje word,tongen pijpen rim mijn maagdelijk kontje en neem me lekker. bondage en sm spelletjes naakt aan de halsband neemje me mee na geile plekken.Foto's film maken me voor cam zetten en aanbieden als sexspeeltje voor 60+ enz41/182/65/15*4  
Cumdump 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Cumdumpster straks adonis club
Ik ben 1m60 26j 56kg klein schattig cumslet. Ik ga straks naar Adonis Gent en wil mij mijn mondje en keel graag aanbieden en wil meerdere in mn mondje laten spuiten en ook slikken. Je kan me daar vinden op het bed, ik ga er klaarliggen. Als je het prive wilt pak mr vast aan mn handen en neem me mee naar een prive cabine ;) tot straks?.  

Cumdumpster straks adonis club
20 dagen
Anton 41 jaar Antwerpen - Turnhout
15-05 onderdanige bttm moet geneukt terug gestuurd worden
Onderdanige man moet zijn kontje aanbieden en laten neuken en bij voorkeur met volgespoten kontje terug gestuurd worden. Welke top man met bij voorkeur 18+ cm heeft hier zin in? Hij verplaatst in omgeving Turnhout.  
Peter 51 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
PIK
waar kan ik mij nu zo aanbieden?  

PIK
22 dagen
Guy 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Groep
hallo ik ben een onderdanige bi-bttm en zou me graag aanbieden voor een groepsex, gangbang, ... liefst met zoveel mogelijk mannen. Iemand die dat kan orgeniseren ? Iemand die mannen bij elkaar kan krijgen. Uiteraard volledig gratis. thanks  
24 dagen
Peter 45 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Medisch onderzoek
Bij wie kan ik mij aanbieden in slip op boxer om een onderzoek te ondergaan zoals vroeger op school? Kan enkel verpl  
nederige dienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
nederige seksdienaar zoekt oudere dominante man die kan ontvangen
In alle onderdanigheid schrijf ik deze oproep naar een geile, dominante oudere man die vlot in de regio kan ontvangen. U wenst dat ik luister en uw bevelen uitvoer. Dat kan betekenen u te gehoorzamen wanneer u me opdraagt me voor keuring uit te kleden. U spaart mijn billen niet met tuchtiging en verder kunnen pijpen op bevel en indien u dat wenst ook mijn kontje voor u open,houden zodat u het kan neuken op het programma staan. Ik moet uw zaad ontvangen waar u dat wenst. Wie reageert snel zodat ik mij kan aanbieden? Discretie verzekerd. Ik ben 55 182 81 en alleen op uw genot gericht.  

nederige seksdienaar zoekt oudere dominante man die kan ontvangen
seksdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
welke oudere dominante minnaar ontvangt
je meteen om te reageren. Wat ik zoek: een oudere dominante en geile, potente man die graag gehoorzaamd wordt. Ik ben 57 182 82 en kom in de streek graag discreet naar je toe om u te dienen. Dit houdt in dat ik me voor u moet uitkleden en uw lusten ondergaan. Mijn billen tuchtigen om te tonen dat u de baas bent, u pijpen op bevel, indien u dat wenst ook mijn kontje aanbieden... Uw genot staat voorop en ik mag niet klaarkomen, wel uw zaad ontvangen waar u dat wenst. Bij klik graag regelmatig afspreken zodat u me kunt treinen om uw vaste en gewillige sletje te worden. Wie reageert met een concrete afspraak?  

welke oudere dominante minnaar ontvangt
  1   2   3