Zoeken naar alles bespreekbaar

Uw zoekactie voor alles bespreekbaar leverde 84 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Patrick 63 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0471325946
Bottem sletje zoekt man
Hallo wie heeft vandaag eens zin om een slanke bi man bottem 1m78 63kg geen baard snor een bezoekje te brengen op zen werk ik ben vandaag alleen ik kan je ontvangen tot 14h indien je wil zal ik naakt klaar staan ik ontvang je in de omgeving van scherpenheuvel alles is bespreekbaar waar je maar zin in hebt  
Jerre 50 jaar Antwerpen - Lier
Keuring milking....
Bij wie kom ik deze voormiddag langs? Veel scenario's zijn bespreekbaar voor mij. Zelf ben ik slank verzorgd 1m87 76kg 16/4 besneden 50j. Doe me een leuk voorstel en ik sta zo meteen misschien bij jou.  

Keuring milking....
Ikke bottom 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Ben opzoek naar groepje
Geile mannen (top) die op regelmatige basis willen afspreken voor geile sex. Alles kan en mag met het nodige respect. Ikzelf ben een openminded bottom gast en zoek dus al een tijdje leuke geile top of versa mannen om samen een whatsapp groepje te starten en regelmatig real af te spreken. Kan zelf wel niet ontvangen dus als er 1 iemand bij is die dit wel kan is dat super. Dates zouden liefst doorgaan op een vrijdag avond of zaterdag/zondag overdag. En dit in een straal van 30km rond zottegem. Pijpen, tongen, rimmen, neuken (ook bare) is mogelijk. Meer bespreekbaar. Ik stel me op als een echt bottom lust sletje en zaad mag in mond en kont terecht komen. Size van speeltjes liefst 15cm en groter en liefst mooi geschoren. Welke geile heren hebben er zin? Mijn stats 46/180/86/16*4 lul en bellen geschorens. Laat wat van je horen en dan zien we of we een geil groepje kunnen samen stellen Ps er is al 1 top en 1 extra bottom. We zoeken dus enkel nog geile top mannen.  
bi top 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
bi top met versa interesse zoekt bij voorkeur versa (morgen)
welke lieve gay, versa, bot, cd, tv of koppel met bi man wil morgen eens ontspannen in de regio Gent-Wetteren-Aalst? ik verplaats, véél bespreekbaar. gewoon deftig zijn, leeftijd ondergeschikt.  
Botje 34 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Zaterdagnacht
Hi, ik moet zaterdag op zondag rond 04u00 iemand afzetten aan de luchthaven. Daarna zoek ik wa geils. Bij wie kan ik langskomen? Ikzelf ben 34j 1m78 88kg bottom. Veel is bespreekbaar en mogelijk. Leeftijd, looks en afkomst zijn voor mij niet belangrijk.  
Man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Zoek een paal(tje)
Hallo, ik zoek een slanke jonge man jonger dan een 27 jaar, iemand die ik mag pijpen rukken leegzuigen... Indien gewenst kan er regelmatig afgesproken worden maar eenmalig is ook geen probleem. Ervaring is niet vereist, heb zelf nog niet veel ervaring. Slank, jong en discreet is wel vereist. Ik kan ruim verplaatsen en ook ontvangen, andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Reageer met je stats, mijn stats zijn 58/178/83  
Tom george 50 jaar Antwerpen - Kontich
pijpsletje gezocht
Ik ben sportieve man, ik zoek een jong mondje die mij eens lekker wil pijpen tussen 18 en 30 ongeveer en meer is bespreekbaar. liefst ruime omgeving kontich en kan ontvangen of buiten date.  
zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 09u00) vandaag vanaf 09u00 tot 13u00 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar? ( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
Man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Zoek een paal(tje)
Hallo, ik zoek een slanke jonge man, iemand die ik mag pijpen rukken leegzuigen... Indien gewenst kan er regelmatig afgesproken worden maar eenmalig is ook geen probleem. Ervaring is niet vereist, heb zelf nog niet veel ervaring. Slank, jong en discreet is wel vereist. Ik kan ruim verplaatsen en ook ontvangen, andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Reageer met je stats, mijn stats zijn 58/178/83  
zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 07u30) vandaag vanaf 07u30 tot 13u00 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar? ( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9