Zoeken naar anders zoekt

Uw zoekactie voor anders zoekt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

S. 37 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Hetero zoekt vaste pijpbuddy
Hallo, Ik ben een 37 jarige hetero man, toch vind ik het erg geil op puur voor de lust een andere lul te mogen bevredigen. Ik zoek een discreet, vast en SOA-vrij contact uit de nabije regio om eenvoudig op geregeld tijdstip eens af te kunnen spreken. Geen verwijfde mannen of mannen die relationele interesse hebben in een man. Voor mij draait dit puur om een lul. Ik zoek een trouwe man in hetero relatie die net als mezelf naar 1 extra sekspartner zoekt ;-) Orale seks geven en nemen is het hoofddoel, heb je behoefte aan anale seks dan is dit bespreekbaar. Toon een beetje dat je ook de nodige brains hebt en een deftige reactie kan schrijven, 90% kan dat helaas niet. Verdere kennismaking via mail en misschien ontvang ik je wel in de late namiddag. Ik sta open voor elke serieuze reactie en verder zien we wel oh het matcht. Groeten.  
Sexmaat 53 jaar Limburg - Alken
Vaste behaarde vent voor vaste FWB
Goede morgen. Deze behaarde single gay 53 170 72 Gbbs Broske behaard Donkere ogen versa. Is opzoek naar vaste BEHAARDE man open oprecht en dit zeker voor wekelijks. Welke behaarde zoekt net zelfde?  
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. Ikzelf ben een versa slet , zoek geen standaard date. Extreme/speciale voorstellen zijn welkom Kicks/ groep,fist,xxl,slikken,dirty, en alle andere perverse dingen. Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Btm 28 Gent 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Btm zoekt top, meester, opleider,...
Welke top ontvangt omgeving Gent? 28j 186 89 18cm bottom verplaats. Veel is bespreekbaar opbouwend: lichte bondage, meerderen (zowel m als v), mij opleiden als btm slet, mij uitlenen aan anderen, gloryhole zuigen,... Geen fake graag, stel u gerust voor en wat u wilt.  
Jeje 54 jaar Antwerpen - Ekeren
Extra oudere TOP man voor trio
Ik onderdanige SiSi bot zoekt extra oudere TOP man die liefst groot geschapen is en geniet om dominant te zijn . Ik heb reeds een oudere top vriend maar zoeken nog extra top voor fun met 3. We kunnen samen afspreken te Ekeren waar mijn top vriend kan ontvangen. Graag jou stats met foto doorsturen , ik stuur alvast een foto terug met telefoon nummer om snel te kunnen afspreken. Wij zijn eerlijk en discreet zoeken liefst geen alles dater , beginner mag om regelmatig mee te genieten.  
Opzoek naar jou? 47 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Gewillige man zoekt DOMINANTE neuker
Ik heb 2 lichaamsopeningen die ik ten dienste van u wil stellen… Ik hou van struise, fors gebouwde, dominante mannen die graag mijn keeltje willen deepthroaten en mij rustig maar kordaat willen ontmaagden! (2 mannen die mijn beide openingen gelijktijdig willen afneuken zijn ook welkom!) 😜  
gisteren
Zoekters 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt oude man
Hey ben 29 jaar van gent zoek oude zijn lul masseren tot dat klaar komen ik kan niet ontvangen verplaatsen allen gent en alles Anonieme blijf  
Lars 39 jaar Limburg - Lanaken
Bi bttom onderdanig zoekt (dominate) top
Zou graag eens een massage willen. Wie kan me hierbij helpen? Ben gehuwd en bi bottom. Veel kan... ben nogal kinky ingeteld. Ik geef me over aan jou tijdens de massage en jij beslist wat er gebeurd. Ben ook neukbaar. Nog redelijk stak maar niet meer maagd hahaha. Je moet kunnen ontvangen. Groetjes  

Bi bttom onderdanig zoekt (dominate) top
gisteren
Hetero 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Hetero op zoek naar iets anders
Hey, ben 34j, normaal gebouwd en hetero die eens iets anders zoekt. Zou graag eens iets proberen met een andere man. Graag discreet want zit in een relatie. Liefst ook een hetero of bi man die in een gelijkaardige situatie zit.  
gisteren
Bert 40 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Ik pijp
nog eens zin om lekker te zuigen. Wie zoekt pijpbeurt? Fun met mannen moet kunnen, daarom zoek ik verzorgde kerel die eens goed wil gezogen worden. Discreet en verzorgd graag !  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10